Мъж телец

• 124 318
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
.... сериозно ли мислиш че един нормален човек, който най-после е открил половинката си - единствената и неповторима, тази за която си струва всичко и обича безкрайно много, да се откаже от нея само заради зодията  Shocked

Peace

# 646
# 647
"половинката си - единствената и неповторима, тази за която си струва всичко и обича безкрайно много" - Ех,колко хубаво звучи,дай Боже  всеки му.Да знаеш че ,този твоя мъж трябва да почерпи,виж какви признания му издействах Simple Smile

# 648
Това, което открих в един сайт, много ми хареса.
Ако имате проблеми в отношения си с мъжете, може би тези няколко "принципа" ще ви помогнат:

1. Всичко което човек гони(преследва) в живота, бяга от него.
2. Жените които имат мъже, които изкачват стени заради тях, не са винаги изключителни. Често, това са онези жени които не показват, че ги е грижа толкова много.
3. Жената е преследвана като Предложение за умствено предизвикателство на ниво, когато мъжът чувства, че има 100% влияние върху нея.
4. Понякога мъжът обмислено не се обажда, просто да види как ти ще реагираш.
5. Ако ти започнеш връзка като показваш че си зависима от него (емоционално или всякак), това ще го отдалечи от теб. Но когато е нещо което той не може да има, то се превръща в предизвикателство, нещо което иска да получи.
6. Това което мъжът ще възприеме е твоето отношение към самата себе си.
7.  Дръж се като награда и ще го превърнеш във вярващ.
8. Най- голямата разлика между жената " Bitch "* и жената която е "too nice" е в Страхът. "the Bitch" показва ,че тя не се страхува да бъде без него.
9. Ако изборът е между Достойнството и това да има връзка,"the Bitch" ще предпочете собственото си достойнство пред всичко останало.
10. Ако му кажеш,че не се интересуваш "да скочиш в някакви по-сериозни отношения с двата крака", той ще се опита да промени намерението ти.

# 649
В един сайт за хороскопи, бях чела че на мъжът телец му е трудно да свърже емоцията със секса. Мислите ли, че това е вярно? Моето теле е потайно, не говори за чувствата си по принцип, само в най-чувствените моменти ми е казвал, че ме обича и др. от този род... Когато го питам дали ме обича, отговорът е "то се знае..." Все такива неопределени фрази...хвърля те в невидение, сещай се сама... Със сигурност знам само, че му харесвам като жена, оттам нататък трябва сама да се досещам какво му е в сърцето. А аз, понеже съм директна и открита съм му казвала многократно, че го обичам, че ми липсва и т.н. И каква стана тя сега? Телето знае, че ми е слабост, стои, мълчи, никаква реакция и гледа сеир... Какво ли си мисли..."тази малката ще я видя, какво ще прави...?" Мъчи ме говедото и си трае... Как да го искарам от това състояние, незнам? Освен и аз да си мълча и да се правя на премирена с неговото поведение?

# 650
  • Варна
и аз знам, че могат да правят секс, само заради секса и в същото време могат да обичат друга  #Crazy #Crazy което за мен е много странно.. но явно са такива. удоволствието от секса не води до емоционална обвързаност  newsm78

# 651
С това не съм съгласна  Thinking, не мисля, че  зависи от зодиака.
Телето е пестеливо на думи и обяснения в любов, то ще ти докаже с действия , че те обича  Wink

# 652
Не знам какво  си мислите ,ама секса си е човешка нужда,която по силно дърпа мъжа ,но телеца не е от хората ,който ще спят с някоя само заради нуждата,така че не трябва да се притеснявате ,ако иска ,по скоро се притеснявайте ,ако не иска Simple Smile

# 653
Вече 3 год. прави секс с мен, а докато се стигна до там...то бяха намеци, окупация, старание...А сега какво, след като вече ме има и е сигурен в моите чувства, се прави на непукист. Вече 2 седмици ни вопъл, ни стон... и то защо? Ядоса ме, защото нямаше време за мен, аз естествено запалих "мотора" и му казах да не ми се обажда. Естествено не съм го обмисляла, нито съм го желала, просто ми се изплъзна от устата, нали съм си директна... Нашия засегнат, мълчи.... ни телефон вдига, ни sms. Ама няма да го моля.... Може да умирам да съм с него, но няма да моля никой мъж за внимание. В крайна сметка нито съм го нагрубила, нито съм го пренабрегнала, само си търся вниманието, дето всяка жена желае. Първите дни бях като болна, все едно нещо от мен се е скъсало... Сега обаче започнах да изтрезнявам и стигам до извода, че един мъж ако те желае ще направи така, че ти да го разбереш и то на всяка цена. Ако ли не - това трябва да е знак, че рано или късно този мъж ще те нарани и разочарова. Досещам се от постоянстовото му след толкова години, че не е безразличен, но в този човек няма плам, няма емоцията, която да крещи в душата...Всичко спокойно, на моменти изнервящо, за никъде не бързаме....а животът си върви!!! Само едно не мога да си обясня: каква е тази харизма в този човек, която ме кара толкова да го искам? Може би това, че е по-силен от мен? Човек иска това, което не му е сигурно на 100 %.

# 654
На мен пък ми харесва спокойствието, което ми дава моето теле, чувствам се сигурна и щастлива, вече толкова години. Heart Eyes
didika76 явно ти е влезнал под кожата, ако се чувстваш виновна и си го обидила, просто си признай пред него  Laughing, те са разумни и ще оценят жеста, друг е въпроса, че не им минава веднага , а се цупят доста дълго време и максимално те карат да се чувстваш виновна.  ooooh!

# 655
Вече го направих с няколко sms-a и пак нищо.... Аз поне умея, когато греша да поискам прошка!!!

# 656
  • Бургас
Мъжете не обичат разделите,особено,когато не са инициирани от тях. Може ли да предположим,че след 3 години си му дала просто удобен повод да се отърве?
Извинявай, не искам да те боли,но струва ли си да си потъпкваш самоуважението?

# 657
didika76 мъжо като се разсърди и няколко дена го държи  Joy Joy Joy
Може би просто трябва да изчакаш да му мине, все пак три години сте били заедно не е малко време. Peace
Belle Fleur тя го обича, за какво самоуважение говорим , като явно тя го е наранила и сега е осъзнала грешката си и иска да се извини Laughing

# 658
Lasi, харесват ми изказванията ти за телците
това
Телето е пестеливо на думи и обяснения в любов, то ще ти докаже с действия , че те обича  Wink
подкрепям.
и това
На мен пък ми харесва спокойствието, което ми дава моето теле, чувствам се сигурна и щастлива, вече толкова години. Heart Eyes
спокойствие и сигурност, ще допълня.
и това
Belle Fleur тя го обича, за какво самоуважение говорим , като явно тя го е наранила и сега е осъзнала грешката си и иска да се извини Laughing

# 659
Почти съм сигурна, че дори и след време ще ми се обади....Като цяло той е добър човек...и мисля че е склонен да ми прости. Не сме се карали за сериозни неща. Мисля, че все още има плам в тази връзка, така че едва ли е изчаквал удобен момент! Ще чакам и ще видим....

Общи условия

Активация на акаунт