Мъж телец

• 124 311
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Значи според мен единственият начин да стане по бързо ,ходи го виж(на живо) ,какво прави ,ама с една ухилена физиономия ,и ако не ти прости тогава ,значи не си струва изобщо !

# 661
  • Разград
Значи според мен единственият начин да стане по бързо ,ходи го виж(на живо) ,какво прави ,ама с една ухилена физиономия ,и ако не ти прости тогава ,значи не си струва изобщо !

Аз ще ти кажа тогава какво ще стане-ще се прави на тежък и няма да й обърне много внимание,от което пък нея ще я заболи още повече.По-добре да не прави нещо повече.

# 662
Не съм сигурен ,че ако истинския я обича ще се прави на тежък ,при положения ,че тя се държи мило,даже силно се съмнявам

# 663
  • Разград
Не съм сигурен ,че ако истинския я обича ще се прави на тежък ,при положения ,че тя се държи мило,даже силно се съмнявам

На 90 процента съм сигурна в това,което съм написала.
Десет години от живота си споделих с телец,а познавам и други телци.

# 664
За съжаление и аз мисля, че ще се прави на тежък Sick, дай му време

# 665
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
мъжете обичат точно тези жени, които не ги отразяват особено и не им играят по правилата. Мъжете са дълбоко в душите си ловци - искат това, което нямат със сигурност. Иначе ще изглежда, така че аз без него едва ли не мога, а това значи 1 на 0 за него. Моето теле с човек със страхотен самоконтрол, но в същото време мисля, че е чувствителен човек и ако ме желае истински, ще пречупи ината си. Ако пък не, значи не си заслужава.... Не съм споменала досега, че той е с 12 г. по-голям от мен, т.е. зрял мъж в който имах неблагоразумието да се влюбя...

извинявай, че ще ти го кажа, но за мен това са абсолютни глупости... все пак не говорим за нагон, нали ...пък и толкова много свободни и готини жени има, които биха му се дърпали

# 666
Обаче тез телци мн тънкообидни! Wink Grinning

# 667
пс1, какво става с твойто теле? ще се срещате ли пак или....засега само засечки в университета?
тънкообидни са, да. и понякога не разбират от шега/майтап. аз като типичен лъв проявявам малко по-особено чувство за хумор. и много пъти се е обиждал,защото не е разбрал.

# 668
А пък моя се кефи като съм саркастична с него или със себе си ..... обаче вече 2 пъти ми казва,че съм го изнервяла понякога ..., нито го е показал, нито е реагирал, ама не ще и да ми каже какво съм сгафила!!!  Joy   Уж теле - нали търпи, уви тоя моя има някъв изчанчен асцендент..... Изнервял се бил - абе аз да не се изнервя само..., че тогава и аз не се понасям Simple Smile Simple Smile  Joy

# 669
За сега с мойто теле сме в изчакване. Заказах му за излизане, той ми се прави.  Имал разкъсано сухожилие, трябвало да му мине крака, тва онова. Казах му,че ми се ходи на кино, не ще и не ще, това е! Инат голям. Нямал време за кино. Е как има време за разходка с мен 3 часа, пък няма време за един филм 120 min. Абе луда работа. Кара ме да тичам с него. Ама ми писна все той да определя къде ще излизаме и какво ще правим. Има толкова мн интересни неща, които можем да правим-картинг, боулинг, кино, театър. Ама той е див, това е...Тази седмица мойто теле има мач-играе се между групи от специалността и мисля да ида, да го видя. Дано ми се зарадва Simple Smile ПОсле след мача специалността ще ходим на дискотека. Ще видим как ще се държи на дискотеката, за сега мисля да му хвърлям само погледи, дано ме покани на някой блус Simple Smile

# 670
Аз се отказвам от борбата за моето теле.... Много съм разочарована, нещата са много объркани при нас. Могат да бъдат по друг начин, но за това трябват солидни и силни чувства, които при него явно липсват...! Ако една връзка ти носи разочарования, то по-добре да я няма.

# 671
Хей didika76 не се отказвай! И аз си имам работа с теле и знам за какво става въпрос, макар че ти май повече от мен 3год връзка сте имали.  Наистина е нужно да се въоражиш с доста търпение, ако си имаш работа с този вид добитък, но мисля,че си струва. Какво е станало та си така решена да приключиш с твоето теле? Не те ли потърси? Sad

# 672
  • Разград
Хей didika76 не се отказвай! И аз си имам работа с теле и знам за какво става въпрос, макар че ти май повече от мен 3год връзка сте имали.  Наистина е нужно да се въоражиш с доста търпение, ако си имаш работа с този вид добитък, но мисля,че си струва. Какво е станало та си така решена да приключиш с твоето теле? Не те ли потърси? Sad

Честно казано,незнам дали толкова си струва.За 10 години с теле аз съм била страната,която е поддържала връзката и никак не ми е било лесно.Накрая казах край,защото останах без нищо,каквото и да си помислиш.Но,това е моята гледна точка.Всеки сам да си прецени.

# 673
Погледнах линка в подписа на max-mama.
Разни вкусотии, които си струва да се опитат.
Та ако искате да впечатлите вашите биволи, можете да им приготвяте вкусни угощения. Бичето обожава да яде - често и по много.
Ако се превърнете в изкусна кулинарка, ще ви е в кърпа вързан. Дерзайте Grinning!

П.П. Когато са преяли са невероятно кротки. Тогава нищо червено пред погледа им не действа.

# 674
Така е, Вишничке, подкрепям, и съм го казвала даже.

Общи условия

Активация на акаунт