Серхан Яваш (Харун/"Незабравима" Мендерес/"Клетва" ) - Тема 5

• 32 994
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ураганчето : Малко по-късно ще пусна превода на резюмето.

# 466
Ураганчето : Малко по-късно ще пусна превода на резюмето.

newsm10  love001  love001

# 467
Това май е текста от фрагмента:

Toplantı Salonu Sahnesi:

Melda- Feyyaz Bey- Eda:

Melda: Eda yapma. (der ve Feyyaz Beyin önüne atlar o sırada silah patlar, Melda Kolundan vurulur, yere düşer.)

Türkan Hanımların Evi: Türkan- Ferda-Eda:

Yağmur Bebek Türkan Hanımın kucağında; Türkan Hanım tekli koltukta, Ferda yanında 3'lü koltukta otururken Eda Koşarak salo...na girer, bebeğine doğru koşar. Arkada Harun'un sesi:

Yağmur kurtuldu Eda. Yağmur'u buldum.

# 468
# 469
  love001  love001
ау вълнуващ епизод се очертава... Харун разбира за Бату нарича го Кенан  #Crazy Мелда ме притеснява  с Харун говори с Еда също, кой знае какви пак ще ги измисли newsm78

# 470
мисля че Тюркян ще разкрие пред Мелда че Хакъ и Харун  са едно и също лице  bowuu bowuu
и  аблата ще постави някакъв въпрос ребром на влюбените  newsm78 newsm78
а Тюркян ще застане зад Еда, може и тя да разбере за лъжата на Мелда,
а останалите само че вече не е бременна

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 19:44 от tuk.sam.

# 471
  • И тук,и там
Май вървим към финала Simple Smile

# 472
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ураганчето :
 Резюме - 43 епизод.
След случилото се в кабинета, Еда омеква и разбира още веднъж,че вече нищо няма да е както преди. Някаква изненада прогонва облаците надвеснали над тях. Изнервеният все още Джемил ще си изкара ядът, върху Тюркян и Еда , нищо няма да му попречи,дори едно невинно малко бебе. Щастието, което е липсвало в живота на Еда, сега го изживява с пълна сила. А Харун е по следите на Кенан. Съмненията му стават по-сигурни. Саможертвата на Мелда (при стрелбата) много впечатлява Г-н Феяз. Също и Харун. Мелда и майка й ще научат някаква тайна и светът им пак ще стане черен. Нервите на Мелда са извън релси  и признанието й изненадва семейство Арсланлъ. За Мелда вече има само един път - да говори очи в очи с Харун. Плановете  на Бату се провалят и той вече преминава на втори етап от играта. И този път няма намерение да спре. Харун вече си е определил целта и  мисли ,че Кенан няма да му се измъкне от ръцете и следва да направи само едно нещо.

# 473
Ураганчето :
 Резюме - 43 епизод.
След случилото се в кабинета, Еда омеква и разбира още веднъж,че вече нищо няма да е както преди. Някаква изненада прогонва облаците надвеснали над тях. Изнервеният все още Джемил ще си изкара ядът, върху Тюркян и Еда , нищо няма да му попречи,дори едно невинно малко бебе. Щастието, което е липсвало в живота на Еда, сега го изживява с пълна сила. А Харун е по следите на Кенан. Съмненията му стават по-сигурни. Саможертвата на Мелда (при стрелбата) много впечатлява Г-н Феяз. Също и Харун. Мелда и майка й ще научат някаква тайна и светът им пак ще стане черен. Нервите на Мелда са извън релси  и признанието й изненадва семейство Арсланлъ. За Мелда вече има само един път - да говори очи в очи с Харун. Плановете  на Бату се провалят и той вече преминава на втори етап от играта. И този път няма намерение да спре. Харун вече си е определил целта и  мисли ,че Кенан няма да му се измъкне от ръцете и следва да направи само едно нещо.
БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА!!! newsm51 newsm51

# 474
  • И тук,и там
Ураганче,извинявай-благодаря! smile3525 smile3525

# 475
Здравейте!
Благодаря за фрагмента и превод.   bouquet  bouquet   love001
Очертава се вълнуващ епизод с доста разкрития май май.

Май си права.  Grinning  Hug Hug

# 476
  • И тук,и там
                             Фрагман-превод:
Мелда:Еда,недей!
Харун:Ямур се спаси,Еда!Намерих Ямур!Скоро ще живеем наш собствен живот!Ти,аз и Ямур!
Джемил:Никаква внучка не ми е тя!Тя е плод на нехайство!
Тюркян:Жената,която влезе в  булчина премяна в тази къща преди 35 години на тези неща ли трябваше да стане свидетел!?
Мелда:Да се разведем,Харун!
Бату:Ти не можеш да станеш убиец!
Харун:Не бъди толкова сигурен.....Ще стана!
Харун:Тук съм Кенан!
Мелда:Май ние вече трябва да си изясним някои неща!Какво ще кажеш,Еда?

# 477
Здравейте, момичета!
И аз мисля, че разкритията в този е пизод ще са много важни за всеки един от героите. Но вече се надявам за Еда, Харун и Ямур да настъпят по - щасливи дни. Стига вече кака, мама, тати, Талгаи т.н....

# 478
И аз да благодаря за преводите. Да сте живи и здрави момичета за труда.

# 479
  • И тук,и там
Здравейте, момичета!
И аз мисля, че разкритията в този е пизод ще са много важни за всеки един от героите. Но вече се надявам за Еда, Харун и Ямур да настъпят по - щасливи дни. Стига вече кака, мама, тати, Талгаи т.н....
Да.Те достатъчно преживяха.Мисля,че в следващите серии всичко ще се разплете. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт