СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 134
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Банкя
Ще взема да кандидатствам за някоя чистачка в ОДЗ Simple Smile
Побързай, че до 18ч не остана време Crazy

Няма да те вземат, защото ти е високо образованието за длъжността Mr. Green. Леле като се сетя какво унижение преживях, да ходя да се моля да ме вземат за лелка, само и само да внасям някакви пари вкъщи вместо да седя безработна ooooh!. И вместо разбиране, да срещна подигравки и изненадани реакции как мога да претендирам за такава работа с моята магистратура Twisted Evil
В такъв случай просто пропускаш някои от квалификациите си и те взимат. Щом това искат. Wink Peace

(SPAM - Онзи ден четох подобен разказ на Гришам за човек, който не показва квалификацията си, кандидатства за болногледач в старчески дом и после търси компромати за безхаберието на персонала към пациентите, познат адвокат завежда дело, прави се споразумение за сума, а въпросният господин получава 10%. Mr. Green)

# 346
От блога на г-жа Минчева:

"...Повечето от проверките, извършени от експерти на дирекция „Образование”, са по постъпили сигнали и жалби на граждани. Голяма част от тези сигнали и жалби са неоснователни, както при проверката, извършена след „Господари на ефира”....."

Аз ли нещо не разбирам или искат да ни кажат всичко е било законно в това ОДЗ newsm78

# 347
  • София
Е да, това вече е абсурдно...и въппросната леля каква беше там значи е действала съвсем законно... Shocked

# 348
  • София
Ще скрият ли опашките от чакащи след 18:00? Миналата година май ги скриха, някой спомня ли си?

# 349
  • София
Остава и да ги скрият - прозрачността ще е пълна  Shocked

# 350
Ще скрият ли опашките от чакащи след 18:00? Миналата година май ги скриха, някой спомня ли си?

Ами обикновено списъците с чакащи ги няма по време на класиране. Пускат ги в понеделник след класиране.

# 351
Какво стана с тези опашки??? ooooh! В последния момент, върволици от деца. Къде бяха досега и родителите къде спаха и те. Направо полудявам и утре ще се напия smile3511

# 352
  • Ловеч
Е, аз и написах, че само за набор 2007г. //без 2008, 2006 и ЦДГ/ по класиранията от ИСДОГ съм изброила 167 деца приети с К4, поимено й изброих в кои ОДЗ-та са приели единствено деца с К4 и администраторите ми премахнаха коментара, след като престоя два-три часа.
Стига де Crossing Arms според статистиката на ИСОДГ децата с К4 на първо класиране са били поне 427. Едиколко си заявили, едиколко си отпаднали и останалите са 427.
А после какво става, че групите стават по 30деца?
Направо полудявам и утре ще се напия smile3511
Надали ще издържа до утре  #Crazy

# 353
  • София
Май нямаше списъци миналата година.

За магистратурата... ами ще я потуля. Едно бедно СВ ще напиша Simple Smile
Аз веднага след като завърших поработих малко в УНСС. И се радвах, че се отървах от тази работа, а не е трябвало Simple Smile

В интерес на истината в jobs.bg има 4 обяви
  • Детски/а учител/ка - ЦДГ № 173 Звънче (Задължително завършено висше образование със специалност "Предучилищна педагогика".)
  • Медицинска сестра в детска градина - Целодневна детска градина № 93
  • Помощник-учител в детска градина - Частна детска градина ФЪНКИ МЪНКИ КИНДЕРГАРДЪН ООД
  • Логопед в детска градина - Частна детска градина (висше образование- Предучилищна педагогика и допълнителна специалност за логопед,Педагогика и специалност "Логопед",други специалности и квалификация "логопед".)

# 354
Ще ги скрият. Като заключат системата не се вижда нищо, освен началната страница с новините. Нашата опашка не е размествана от вчера. Надявам се следващия час и половина да няма изненади.

Ще ми се пръсне главата, чудно главоболие си докарах от толкова взиране и мисли.

За магистратурата... ами ще я потуля. Едно бедно СВ ще напиша Simple Smile
Аз веднага след като завърших поработих малко в УНСС. И се радвах, че се отървах от тази работа, а не е трябвало Simple Smile

Да, аз затова го написах, да го имаш предвид, че аз не се сетих навреме Simple Smile

# 355
  • София
Ами тя леля Рени си го каза,че парите не са само за нея.Въобще няма да се учудя,ако г-жа Минчева също е на хранилката.Как иначе да живеят хорицата с тези заплати?Много ви моля разберете ги и тях? Twisted Evil

# 356
Е, аз и написах, че само за набор 2007г. //без 2008, 2006 и ЦДГ/ по класиранията от ИСДОГ съм изброила 167 деца приети с К4, поимено й изброих в кои ОДЗ-та са приели единствено деца с К4 и администраторите ми премахнаха коментара, след като престоя два-три часа.
Стига де Crossing Arms според статистиката на ИСОДГ децата с К4 на първо класиране са били поне 427. Едиколко си заявили, едиколко си отпаднали и останалите са 427.
А после какво става, че групите стават по 30деца?
Направо полудявам и утре ще се напия smile3511
Надали ще издържа до утре  #Crazy

Това за 427-те деца къде го пише? Ако е така, то тогава или Дирекция "Образование" доста смело и през пръсти лъжат. Ето какво написала дпреди два дни Минчева: "За миналата година около 50 деца са се ползвали от К4, което не се отразява съществено на приема на децата."

# 357
  • София
Аз се отказах от борбата - избрахме градината, където имаме Висок шанс без да гледаме другите екстри Simple Smile
Не мога да се боря с 10+ новопоявилите се...
Успех на всички дечица  baby_neutral

# 358
  • София, под Карлсон
И аз сега прочетох този отговор на Минчева:

"Мария Минчева каза:
април 20th, 2010 в 17:06
Въпрос 17
Уважаема госпожо Начева,
Повечето от проверките, извършени от експерти на дирекция „Образование”, са по постъпили сигнали и жалби на граждани. Голяма част от тези сигнали и жалби са неоснователни, както при проверката, извършена след „Господари на ефира”."

А самите "Господари" знаят ли го?  Mr. Green

# 359
  • София
Още малко остана.
Да ви питам ъпдейт на системата се прави с изход и ново логване нали? Много ми е важно в едната градина да не преместят кандидатури на деца с повече точки, че изпадаме от малката на брой гранична група иначе.
Успех в подреждането на желанията и разбира се късмет утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт