СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 137
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Поне от ли4ен опит мога да ти кажа,ние имахме в на4алото на кандидатстванията 9.3 т. ,за6тото аз работех в учили6те ,като ресурсен у4ител,но напуснах преди месец и половина и трябва6е да се откажа от тази 0.1т и се потя с вси4ки,но талъв е живота.

# 331
  • София
Момичета,какво предимство трябва да има едно дете за да има в една социална опашка-8.0т,в друга-9.0т,в трета-10.1т и пак в третата градина в общата опашка е с 8.1т?
Многодетно семейство? носи 2т.

# 332
  • Банкя
Поне от ли4ен опит мога да ти кажа,ние имахме в на4алото на кандидатстванията 9.3 т. ,за6тото аз работех в учили6те ,като ресурсен у4ител,но напуснах преди месец и половина и трябва6е да се откажа от тази 0.1т и се потя с вси4ки,но талъв е живота.
Не бих казала, че 9,2т е като всички останали, по-скоро сте една точка над масовката от 8+т по първо желание.
Не се заяждам, само отбелязвам. Peace Hug

Нашият шанс е спаднал с 8%, като 2 деца с 9т са изчезнали, но са се появили 2 с по 8т в граничната група. Rolling Eyes

# 333
Добро утро и от мен. И аз вече съм в стрес - все едно приемат детето ми в университет Rolling Eyes Сега оставям сина си в яслата (той ходи в чиста ясла), и се разговорих с една от лелките за приема в градините- тя ми каза,че знае какво е положението с това кандидастване   и  съвсем непринудено каза, че една нейна много близка приятелка я помолила да я пишат като баба на внучето й, за да можело да влезе. Представям си на колко още лелки е платено, за да се представят за баби, а ние си седим тук и чакаме разиграването на лотария, ако случайно е останало някое местенце за простосмъртните. Успех на всички стресирани Peace

Леле! Този момент съм го пропуснала. Не знаех, че и персонала на чистите ясли се ползва от привилегията за 3-те точки на връзкарчетата. Е, с това истината съвсем се отдалечава от числото 50 на Минчева.

# 334
Не бих казала, че 9,2т е като всички останали, по-скоро сте една точка над масовката от 8+т по първо желание.
Не се заяждам, само отбелязвам. Peace Hug

Нашият шанс е спаднал с 8%, като 2 деца с 9т са изчезнали, но са се появили 2 с по 8т в граничната група. Rolling Eyes
Да,разбирам те,все пак не съм с 8 или 8 + ,но ,ако бях с 9.3 6тях да си спестя нервната криза Simple Smile

# 335
  • Ловеч
Леле! Този момент съм го пропуснала. Не знаех, че и персонала на чистите ясли се ползва от привилегията за 3-те точки на връзкарчетата. Е, с това истината съвсем се отдалечава от числото 50 на Минчева.
Изобщо не съм се съмнявала, че и те участват. Ние сме вече с 15% шанс или казано по друг начин 13деца за 2места/и то градината е нейде си/.
И докато шанса ни намалява - нередностите които изравям се увеличават Money
Дали Минчева, ще ми отговори ако я попитам дали възнамеряват изобщо да контролират директорите си по някакъв начин? И защо не приемат К4 да се ползва само от родителите и то в градината, в която са? Или ще го изтрият като вашите въпроси

# 336
Добро утро и от мен. И аз вече съм в стрес - все едно приемат детето ми в университет Rolling Eyes Сега оставям сина си в яслата (той ходи в чиста ясла), и се разговорих с една от лелките за приема в градините- тя ми каза,че знае какво е положението с това кандидастване   и  съвсем непринудено каза, че една нейна много близка приятелка я помолила да я пишат като баба на внучето й, за да можело да влезе. Представям си на колко още лелки е платено, за да се представят за баби, а ние си седим тук и чакаме разиграването на лотария, ако случайно е останало някое местенце за простосмъртните. Успех на всички стресирани Peace

Да, и аз съм го пропуснала този момент. 50 деца значи ... за цяла София ... от всички набори. Не ме обижда друго толкова много, колкото факта, че ни вземат за много прости, че да им повярваме #Cussing out

# 337
  • София
Изобщо не съм се съмнявала, че и те участват. Ние сме вече с 15% шанс или казано по друг начин 13деца за 2места/и то градината е нейде си/.
Дали Минчева, ще ми отговори ако я попитам дали възнамеряват изобщо да контролират директорите си по някакъв начин? И защо не приемат К4 да се ползва само от родителите и то в градината, в която са? Или ще го изтрият като вашите въпроси
Пробвай. Не вярвам да отговорят.

По логика би трябвало ДК4 да се използва в ОДЗто, в което работи бабата/дядото/родителя.
Но винаги когато е имало отворена вратичка за "привилегии", ползват се навсякъде.

Ще взема да кандидатствам за някоя чистачка в ОДЗ Simple Smile

# 338

Прочети в блога. Този въпрос го има. И пародията на "отговор" на Минчева.

# 339
  • София
Побързай, че до 18ч не остана време Crazy

# 340
Ами ние сме с 9,3 точки ама и аз съм в нервна криза така че зависи от градината. Изведнъж се появиха парашутисти с по 10+ точки...от де се взеха само не ми е много ясно в последния момент #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 341
Пробвай. Не вярвам да отговорят.

По логика би трябвало ДК4 да се използва в ОДЗто, в което работи бабата/дядото/родителя.
Но винаги когато е имало отворена вратичка за "привилегии", ползват се навсякъде.

А, не, ДК4 важи за всички родители, които са педагози във всички училища, или преподаватели, асистенти и пр. в университетите, и в частните също  ooooh! Ужас някакъв!

# 342
Побързай, че до 18ч не остана време Crazy

Няма да те вземат, защото ти е високо образованието за длъжността Mr. Green. Леле като се сетя какво унижение преживях, да ходя да се моля да ме вземат за лелка, само и само да внасям някакви пари вкъщи вместо да седя безработна ooooh!. И вместо разбиране, да срещна подигравки и изненадани реакции как мога да претендирам за такава работа с моята магистратура Twisted Evil

# 343

Да, и аз съм го пропуснала този момент. 50 деца значи ... за цяла София ... от всички набори. Не ме обижда друго толкова много, колкото факта, че ни вземат за много прости, че да им повярваме #Cussing out

Е, аз и написах, че само за набор 2007г. //без 2008, 2006 и ЦДГ/ по класиранията от ИСДОГ съм изброила 167 деца приети с К4, поимено й изброих в кои ОДЗ-та са приели единствено деца с К4 и администраторите ми премахнаха коментара, след като престоя два-три часа.

Предполагам, че сега се чудят как хем да има публичност, хем да скрият "връзкарчетата", за да не се изложат пак с тези числа. Колко предвидливо бяха съхранени класиранията от миналата година!!! Браво!

# 344
  • София
Добро утро и от мен. И аз вече съм в стрес - все едно приемат детето ми в университет Rolling Eyes Сега оставям сина си в яслата (той ходи в чиста ясла), и се разговорих с една от лелките за приема в градините- тя ми каза,че знае какво е положението с това кандидастване   и  съвсем непринудено каза, че една нейна много близка приятелка я помолила да я пишат като баба на внучето й, за да можело да влезе. Представям си на колко още лелки е платено, за да се представят за баби, а ние си седим тук и чакаме разиграването на лотария, ако случайно е останало някое местенце за простосмъртните. Успех на всички стресирани Peace
Хехе, нали знаеш, че като се напише във вестник или се каже по новините, всяка лъжа става истина  Mr. Green Ако не от раз, достатъчно е да се повтори  Mr. Green

Много умувахме със съпруга ми тези дни къде да кандидатстваме. В най-добрия случай сме с 25% шанс за класиране, но все пак ще посоча ОДЗ, където шансът е 19%, просто по-малко неудобно е и му е почти на път към работата.
Ако вземат, че я приемат,
ПЪРВО: пускам тото;
и ВТОРО: догодина пак ще се кандидатства, но за нашия квартал, понеже тази година набор 2008 в Слатина дори в гранична група не влизахме  Cry

Късмет и успех на всички, които кандидатстват по редовния начин, без да търсят връзки и да дават подкупи. Ще се видим на протест после, вероятно  Laughing

PS По последни данни шансът ни продължава да пада, сега е 18%.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 16:15 от julie.k

Общи условия

Активация на акаунт