СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 666
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София жк Бъкстон
Проценти се виждат само ако шансът е среден.

# 76
Оххх, не виждам проценти и това е Rolling Eyes Къде ги пише?? При нас има само ШАНС еди какъв си...

Дори, ако имате шанс "ВИСОК" или "НИСЪК", не изписва проценти. Проценти изписва само при "СРЕДЕН" шанс, т.е. при попадане в гранична група.

# 77

Проценти се виждат само ако шансът е среден.

Оххх, не виждам проценти и това е Rolling Eyes Къде ги пише?? При нас има само ШАНС еди какъв си...

Дори, ако имате шанс "ВИСОК" или "НИСЪК", не изписва проценти. Проценти изписва само при "СРЕДЕН" шанс, т.е. при попадане в гранична група.
Аха, ясно Embarassed При нас първото желание е с висок шанс, а второто желание изобщо не ни го изчислява. Благодаря Ви момичета  bouquet То вече съвсем се сбъгнахме Tired

# 78
Ина, ако ситуацията се запази такава, детето ще се класира без да е в гранична група и няма смисъл да слагаш филиала на първо място. Въпросът обаче е дали ситуацията ще се запази такава до утре вечер.

# 79
  • Ловеч

по-важно е тази година какво ще се случи.
Каквото и миналата предполагам Sad само че тази година може и нищо да не кажат като статистика.
Защо не задължат директорите да пускат списъци с групите да видим как така чрез система се приемат 16деца, а реално групите са по 30. А ние се молим за шанс от лотарията защото само половината от местата се полагат на обикновените точковци, а обявените места са далеч от цифрата на посещаващите групи.
И тази година не вмениха задължение на директорите да обосновават броя свободни места.
Отивам във Фейсбук.

# 80
Цялата ситуация е като в "1984" на Джордж Оруел ooooh!. Пълен абсурд, а ние, колкото и да врякаме и да скачаме, само предизвикваме снизходителни усмивки.

# 81
  • София
Цялата ситуация е като в "1984" на Джордж Оруел ooooh!. Пълен абсурд, а ние, колкото и да врякаме и да скачаме, само предизвикваме снизходителни усмивки.

Ами, така е! Като за 20 години нищо не се построи в тази държава, само се разруши каквото можа. А най-лошото е, че ни мислят за глупаци. София била 1.2 милиона. Да, ама по празниците. Иначе сме поне 2 милиона и нещо. Е как да има места за всички. И най-ощетени са обикновените хора, които нямат невероятния късмет да имат роднина в системата. Ама като не ни приемат децата, нека видим кой ще им работи и ще им плаща данъците.

# 82
  • Банкя
Момичета, аз пак кандидатствам за децата на моята приятелка.

Как бихте постъпили при следната ситуация:

Градината е обявила 24 свободни места - 10 по социални критерии, 14 - по общи. Моят човек попада в гранична група с още 4 деца с 8.2 точки. Децата с повече от 8.2 точки са заели 12 места. Остават 2 свободни в общата опашка. За тези две места ще се борят 5 деца, между които и повереното ми дете. Но 4 от децата, които са с над 8.2 точки присъстват и в социалната групичка. Ако така както го мисля стане- 4 деца ги приемат по социални критерии, те освобождават общата опашка от присъствието си и детето влиза без проблем. Но може ли нещо да се обърка?

Иначе детето е 100% вътре, но във филиал на градината (т.е. в блок), защото е на първо място там.

Да рискувам ли за централата или не?
Аз бих рискувала за централата.
Щом във филиала бихте били на първо място, ако е първо желание, то според мен и като второ има вероятност да влезете (това като резервен вариант). Но както си ги описала нещата, ще влезе в централата. Peace

# 83
  • София
Хахах, като гледам не съм само аз избесняла от отговорите на Минчева!
Браво на В. , която и да е  Hug Страхотно адекватен пост в блога   bouquet

# 84
Анима, аз на твое място щях да си поискам служебната бележка още в понеделник, независимо дали сме приети на първо класиране или ще изчакам да мине и второто. Ако не се наложи да я ползвам просто ще я изхвърля после, а ако ми потрябва тя ще е с дата след първото класиране и Директорките няма как да не я приемат. Желая на детенце да си ползва бележката по предназначение!

# 85
  • София
Вместо запис да кажа, че съм обнадеждена  Praynig. От вчера до днес шансовете за класиране в проценти са ни се вдигнали с 20%. Сигурно е имало размествания, което не значи че до финала шансът ни не може да намелее... ама така поне за днес ми е малко по-светло.  Laughing Не сравнявам списъците, защото това значи да се побъркам.  Confused

Искам да използвам и да честита на reniris новото попълнение в семейството.   bouquet Да расте здраво и щастливо малкото човече. Много да ви радва всички. А на мама пожелавам когато дойде ред за кандидатстване да има прозрачност, пък и Дай Боже, места за всички деца.  Hug

# 86
  • София
При мен в системата почти нищо ново.
Преди си бях записала списъците, но преинсталирах компютъра и са изчезнали.
Има само двама близнака, които влизат и в общата опашка за гранична група. Но тях ще ги приемат по социални критерии. Така, че се надявам да се освободят още две места за класирането. Но пък граничната група леко се увеличава.
Има 2-3 градински деца. Не мога да ги коментирам. Познавам бабата на едното. Беше учителка на дъщеря ми.

# 87
  • гр.София
Хахах, като гледам не съм само аз избесняла от отговорите на Минчева!
Браво на В. , която и да е  Hug Страхотно адекватен пост в блога   bouquet

В. и тук пише много адекватно.

За 50-те деца по К4 вече имаше мнение,че това са деца само в 1 група и е напълно реално. За яслените групи както винаги се мълчи.

# 88
  • София
Този път се записвам по-навреме.  Mr. Green

Аз няколко пъти снимах списъците с чакащи. Ако имам време ще сравнявам.

Ина, при този недостиг на места за мен си е каприз и не бих рискувала. Т.е. ще кандидатствам там, където знам, че ще ми приемат детето.  Ако не го рпиемат? Плащаш на частно? Ако имаш възможност рискувай.

# 89
Леле-е-е, бясна съм!!! Вижте й отговора на Минчева:
Въпрос 1
Уважаема госпожо Найденова,
Вместо да се показва поредността на желанията на всички деца, в ИСОДГ на родителите се дава възможност да получат информация за шансовете за прием на детето им в детска градина.

За мен тоя отговор значи:
"Вие може да искате, но ще трябва да се задоволите с това, което НИЕ сме решили, че всъщност ви трябва!"

Общи условия

Активация на акаунт