СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 064
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Банкя
Определено се бъзикат със системата, чак ми става забавно - иначе кога ли ще видя вероятност 103% Shocked
Часът не класирането не се е променил - 9:32, но процентите - да. Thinking

Само чакам да ми предоложат и бананче, та съвсем да се почувствам като маймуна. Отдавна не са ме разигравали така. Crazy

Редактирам: В 9:46 пак сме с 77%. Whistling

# 61
  • София жк Бъкстон
До снищи бяхме с нисък шанс, а днес в 9:46 сме със среден - 100%. А в района в списъците няма размествания  ooooh!

# 62
  • Ловеч
Ами аз К4 го смятам така, защото са премахвани поетапно на няколко пъти:
642-30-126-157-58=271, което пак не е обявената бройка, де.
Позволи ми да не се съглася с крайната цифра и да се обоснова  Mr. Green
В новините от 19.05 е написано невалидните заявки ще бъдат премахнати, докато на 20.05 вече са премахнати 157 невалидни заявки по К4 . Играят си с думите като: сградата в която се помещава ЕСПА ще бъде освободена 2010, а не е - беше освободена/малка разлика, но съществена.
Следващото 58 невалидни заявки по К4 ще бъдат премахнати е от 22.05 - след това няма потвърждение, че тези заявки са вече премахнати - приемаме, че така се е случило.
642-157-58=427 след като 642 е константа/а може и тогава да е имало хора, които са се включили в последния момент/

# 63
Здравейте момичета и късмет на всички.

И при нас шансът е по-висок тази сутрин, ама аз вадя в едни екселски таблици и там гледам  Tired

Пак да питам нещо относно второто желание. По първо желание съм в гранична група, а по второ шансът ми е висок (ако пак не са убъркали процентите, но и по мои сметки е така). Дали има вероятност да ни приемат по второ желание и изобщо да не ни теглят номер в граничната група по първо желание?

# 64
  • София
Айрис, не споря, така или иначе истината няма да я разберем.  Laughing А и вече няма значение, по-важно е тази година какво ще се случи.

# 65
  • Банкя

И при нас шансът е по-висок тази сутрин, ама аз вадя в едни екселски таблици и там гледам  Tired

Пак да питам нещо относно второто желание. По първо желание съм в гранична група, а по второ шансът ми е висок (ако пак не са убъркали процентите, но и по мои сметки е така). Дали има вероятност да ни приемат по второ желание и изобщо да не ни теглят номер в граничната група по първо желание?
Според мен на първия (или втория - ако не сте със социални точки) етап ще ви приемат в градината 2-ро желание. Ще отпаднете от списъците с последващи желания. След това е последният етап от първото класиране - генерирането на случайни номера за граничните групи. Ако числото ви е много голямо и останете извън местата, ще останете в градина 2. Ако имате хубаво число и се класирате в градина 1, то ще освободите мястото в градина 2. Peace

# 66
Имам едно питане ,моми4ета - ако ние мсе с 9 т. и има 14 свободни места,а децата са 18 имаме ли 6анс да се класираме или да не се мъча и да кандидатствам ,там,където имаме за сега по-голям 6анс.

# 67
И при нас шансът е по-висок тази сутрин, ама аз вадя в едни екселски таблици и там гледам  Tired
Според мен на първия (или втория - ако не сте със социални точки) етап ще ви приемат в градината 2-ро желание. Ще отпаднете от списъците с последващи желания. След това е последният етап от първото класиране - генерирането на случайни номера за граничните групи. Ако числото ви е много голямо и останете извън местата, ще останете в градина 2. Ако имате хубаво число и се класирате в градина 1, то ще освободите мястото в градина 2. Peace
Акси, мерси пак  Hug. И аз се надявам да е така. Не сме със социални точки и за градината по второ желание още се чудя много дали да я слагам изобщо:crazy:.

# 68
  • София
Днес актуализират данните доста често - дано да е така и утре !!!

# 69
Аз също успях да запиша детето през първата седмица.
Мисля, че Анима се притеснява, че би имала само 3 работни дни за записване, но те ще бъдат 8 /общо за двете седмици, ако официално ще се почива на 6 и 7.05/

Благодаря ви на всички за отговорите.  Hug При мен има вероятност да ни приемат на второ желание в една по-далечна градина и затова ми се иска да изчакам второто класиране по първото желание. Но пък след него ще имам само три дни за да подготвя документите за далечната градина, ако не ни приемат на второто класиране, а в моята работа бележките стават бавничко. Както и да е, ориентирах се, ще видим какво ще покаже първото класиране.

# 70
Привет на всички психясали мами  Mr. Green

И мен вече на смях ми избива цялата история. Сутринта в 8ч бяхме със 17%, сега сме с 22% ( към 9:46ч). До утре вечер ако така често актуализират данните, най-много някой валидол да изпия..

Успех на всички!  Peace

# 71
  • София
Добро утро и от мен. Както забелязвам, ИСОДГ пак нямат какво да правят и се чудят как да ни вгорчат живота. Пак върнаха старите проценти, т.е. "грешните", според техните думи.

Аз вече се отказвам да ги гледам. Ще се върна на старата, но отработени и почти сигурна техника да търся децата по другите градини. Пък системата да си показва каквото иска.

И само една молба да вмъкна (към майките на деца с 10 и повече точки) - решете най-накрая къде искате да запишете децата си и престанете да ги местите! На вас поне в 99% от случаите ви е сигурно влизането и в 1% попадате в гранична група. Благодаря.

# 72
Момичета, аз пак кандидатствам за децата на моята приятелка.

Как бихте постъпили при следната ситуация:

Градината е обявила 24 свободни места - 10 по социални критерии, 14 - по общи. Моят човек попада в гранична група с още 4 деца с 8.2 точки. Децата с повече от 8.2 точки са заели 12 места. Остават 2 свободни в общата опашка. За тези две места ще се борят 5 деца, между които и повереното ми дете. Но 4 от децата, които са с над 8.2 точки присъстват и в социалната групичка. Ако така както го мисля стане- 4 деца ги приемат по социални критерии, те освобождават общата опашка от присъствието си и детето влиза без проблем. Но може ли нещо да се обърка?

Иначе детето е 100% вътре, но във филиал на градината (т.е. в блок), защото е на първо място там.

Да рискувам ли за централата или не?

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 10:22 от Ин@

# 73
  • София
Късмет на нашите мили дечица - като са имали този "късмет" да се родят в тази неуредена и сбъркана държава, всичко от тук нататък ще бъде борба, борба, пак борба и ... доза късмет.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ох, такава треска ме тресе, че главата ужасно ме стяга - чудя се дали няма по-мако да се терзая, когато кандидатства след 7ми клас или във ВУЗ.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 74
Оххх, не виждам проценти и това е Rolling Eyes Къде ги пише?? При нас има само ШАНС еди какъв си...

Общи условия

Активация на акаунт