СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 733
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Здравния картон на детето ( или карта се нарича май), както и имунизационния паспорт ( представлява мъничка книжчица) закупих от книжарницата в поликлиниката. Педиатърката ми ги попълни. Нанесени са всички ваксини, които са поставяни досега на детето със серийните номера и датите, на които са поставяни. Предполагам, че във всяка книжарница, в която се продават документи ги има - просто попитайте за него, струваше стотинки.

# 181
Дано наистина да има начин да се разберат/оповестят списъците, без да тормозим никого на ЛС, защото миналата година ги мъчихме до среднощ!
Успех на всички! Peace

# 182
Аз имам едно предложение към тези, които ще присъстват на гражданският контрол.
Ако им е разрешено да оповестяват списъците, могат да качат файловете, на някой от сайтовете за обмен на файлове - www.data.bg, www.rapidshare.com, www.megaupload.com или някой друг. И да пуснат по един линк към файловете, а не всеки да ги пита на ЛС.

Не би следвало да се прави без изрично съгласие на дирекция Образование. Списъците които ни дадоха миналата година не бяха за да се правят предварителни справки или да се публикуват, а да служат като контролни такива в случай че родители се съмняват в изнесената на следващия ден информация. За да няма спекулации че списъците са манипулирани в нощта след класирането, бяха предоставени на няколко човека (които даже не се познавахме всички) за да има от кого да се искат справки.

Получихме малко разрешение да звъним на познати поне. Това го разбирам и като ЛС. Защото на всички беше ясно че няма да устискаме да държим списъците пък народа да не спи цяла нощ. Та така се получи че по-активните родители бяха информирани мъъъничко по-рано от останалите.

Но няма никаква гаранция че в петък ще дадат списъците, а ако въобще се спомене за предварително публикуване може и съвсем да откажат да ги дадат. А ако някой ги публикува предварително без получено съгласие, догодина със сигурност никой няма да получи достъп до тях. Всички ще си чакат заветната дата на обявяването.

# 183
  • гр.София
 Ели ме изпревари.
  Peace

# 184
В интерес на истината не разбирам едно нещо - дали ще видиш списъка в петък вечер или събота сутрин това какво променя?
Не и самия списък - надявам се!
По-нормалната и разумна реакция е да се успокоим, така или иначе класирането ще стане известно на 24.04.
А иначе - има и една друга тема, която може би ще се радва на завидна популярност след първото класиране - в този подраздел е.

# 185
Ние сме вече с 6% в граничната група, в най-вероятната ясла(единствена за нашия район). Еми това беше. Успех на всички останали. В община Средец сме -  с 1 ясла и 15 места общо за целия район Sad

# 186
УСПЕХ НА ВСИЧКИ  Praynig Hug Peace

# 187
В интерес на истината не разбирам едно нещо - дали ще видиш списъка в петък вечер или събота сутрин това какво променя?

И аз с някаква такава заблуда бях останала Laughing и невинно оповестих какво са ни дали. После стана купон.

# 188
Май и аз взех да блокирам - някой може ли да ми припомни какво означава 10+ в обикновената опашка? става въпрос за 5 деца, които не присъстват в социалната опашка  newsm78

# 189
Някой има ли идея като има 6 , 7 или 8 деца преди нас в общата опашка каква е реалната вероятност да ни приемат? Това излиза като изчисля социалните и желанията на всички преди нас .. а и системата така ми го дава. Чудя се дали би станало чудо да се откажат преди мен толкова много деца?

# 190
  • София
Май и аз взех да блокирам - някой може ли да ми припомни какво означава 10+ в обикновената опашка? става въпрос за 5 деца, които не присъстват в социалната опашка  newsm78
Това са деца с К4.

# 191
 doh   Вярно! изключих, че те придобиват цели 3 точки,  а не 1! Мерси!

# 192
  • София
и невинно оповестих какво са ни дали. После стана купон.
Представям си Simple Smile

Някой има ли идея като има 6 , 7 или 8 деца преди нас в общата опашка каква е реалната вероятност да ни приемат? Това излиза като изчисля социалните и желанията на всички преди нас .. а и системата така ми го дава. Чудя се дали би станало чудо да се откажат преди мен толкова много деца?
Зависи колко своб. места има.... Много са факторите.

# 193
Зависи колко своб. места има.... Много са факторите.
Това ще е след първо класиране - свободните места са 14 + 10 за социални. Но след 24-ти ще сме съответно 6,7 или 8. Та дали има шанс до 3-то класиране дасе доредя ?

# 194
Как варвят сметките момичета? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт