СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 666
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Аз ти предлагам по-добро решение - да кандидатсваш за лелка в детската градина.... Laughing

# 241
  • София
Здравейте!

Имам един въпрос за кандидатурите. Може ли след първото класиране да се променят, след като съм видяла колко деца са отпаднали, т.е. приети.?

# 242
  • София
г-жата Минчева ми отговори в блога си как САМО 1400 деца щели да останат извън ДГ,

Ами като са САМО 1400 да ги вземе в офиса си на есен , така аз ще мога да се върна на работа, защото платеното  майчинство което ми се полага изтече и НЕ тя ме издържа  #Cussing out
Полудявам от такива остроумни отговори  Close

УСПЕХ на всички дечица и техните родители   bouquet

# 243
  • София
Здравейте!

Имам един въпрос за кандидатурите. Може ли след първото класиране да се променят, след като съм видяла колко деца са отпаднали, т.е. приети.?

Да.  Peace ОБАЧЕ, ако имаш предвид определени градини, кандидатствай в тях отсега, за да са запазиш ранната дата.

# 244
  • София
Късмет и от мен на всички - сърцето ми се е свило.
Аз снощи последно "пипнах" желанията и това е - каквото стане - такова. Не мога повече, побърквам се.
По повод писанията ви за необх. документи и аз най-после влезнах да видя (то рибата в морето още, аз съм включила тигана Sad). Имам следния въпрос:
Мъжът ми е самоусигоряващо се лице и в секция необх. документи ми излиза, че трябва да представи Копие от годишната данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ за предходната календарна година - преди малко разговарях по този въпрос със счетоводителката му, която ми обясни, че той нямал такава декларация, защото не е имал доходи (в закона пишело, че такава се подава само в случаи, когато има доходи). Можела да ми подсигури осиг. му книжка и това било достатъчно в такъв случай (имала и други татковци със същия проблем миналата година). Моля ви, кажете ми - Това достатъчно ли е и как се процедира в подобен случай. От нерви не мога да спра да плача - какво ми става, е*аси тъпнята.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 245
ПОЖЕЛАВАМ КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!
 newsm10
НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И УПОРИТИ В БОРБАТА С ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ!

# 246
...
п.п. Иначе по отношение на трудовата ми "продуктивност" - съвсем спокойно шефът ми може да ме уволни, защото през последната седмица съм като "отнесени от вихъра"! Но така поне ще имам готово решение за липсата на място в ДГ Mr. Green
Каквото сабя покаже!

Хаха, аз един вид съм "на далавера", 'щото съм болнични тази седмица Joy

... Имам следния въпрос:
Мъжът ми е самоусигоряващо се лице и в секция необх. документи ми излиза, че трябва да представи Копие от годишната данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ за предходната календарна година - преди малко разговарях по този въпрос със счетоводителката му, която ми обясни, че той нямал такава декларация, защото не е имал доходи (в закона пишело, че такава се подава само в случаи, когато има доходи). Можела да ми подсигури осиг. му книжка и това било достатъчно в такъв случай (имала и други татковци със същия проблем миналата година). Моля ви, кажете ми - Това достатъчно ли е и как се процедира в подобен случай. От нерви не мога да спра да плача - какво ми става, е*аси тъпнята.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ние май сме в същата ситуация, въпреки че все още не съм говорила със счетоводителката на мъжа ми, така че този въпрос и мен ме инетресува живо.

# 247
Днес май ще има междинни резултати през половин час. Повече няма да пипам да не стане беля в последния момент пък дано има късмет. До 24-ти съвсем ще ме хванат бесните.

# 248
  • София

... Имам следния въпрос:

Ние май сме в същата ситуация, въпреки че все още не съм говорила със счетоводителката на мъжа ми, така че този въпрос и мен ме инетресува живо.

Аз питах в ИСОДГ дали единственият документ е тази декларация по чл.50, казаха, че е възможно и друг документ да е, стига да доказва, че се осигурява в НОИ социално, не само здравно, при нас проблемът е, че миналата година е бил на трудов договор и едва от март месец се осигурява в собствена фирма, така че, ако има и такива майки да не сепритесняват, но дано първо приемат децата де  Praynig !

# 249
Ех, страстите се вихрят с пълна сила.

При нас има съответно - 3% за най-близката градина (където попадаме в гранична група изобщо) и 17% за една на другия край на София, където обаче майка ми ще може да помага с взимането. И двата процента ми се струват ужасно малки и май ще си оставя като първо желание близката. То, и аз съм се настроила, че изобщо няма да я приемат щерката и се опитвам да гледам от комичната страна на нещата, доколкото е възможно. Май само ще следя дали няма да изпаднем от граничната група някъде и това е.

# 250
  • София
iva_angel , мерси много - така се притесних, не е истина. Потвърждавам, естествено, че мъжът ми се осигурява в НОИ социално, не само здравно. Ох, дано наистина нямаме проблеми заради това, но разбира се - нека първо ни приемат.  Mr. Green

# 251
  • София
Здравейте!

Да.  Peace ОБАЧЕ, ако имаш предвид определени градини, кандидатствай в тях отсега, за да са запазиш ранната дата.

Ника, благодаря ти!  bouquet Е, нали има толбола за равните точки, какви са пак тези ранни дати Thinking

# 252
Ох, в нашата градина родителите явно не са решили какво да правят... от тази сутрин има 2 нови деца на опашката, така че шансът ни за прием е намалял спрямо вчера. Аз също няма да променям нищо, дано тази година детето да извади късмет Praynig! Успех на всички мами и дечица!!!

# 253
Да взема и аз да ви питам нещо... ОДЗ-то, дето ни е на първо място в момента, пише, че имаме еди-какъв-си шанс в граничната група... Обаче, там дори не сме в гранична група  Laughing  Rolling Eyes  newsm78. Как следва да го разбирам този шанс тогава? Идеи?

# 254
  • София
Хайде, момичета, успех!

На тези, които им се е увеличил процентът, децата сигурно са ги прехвърлили на нашата опашка  Wink От сутринта имаме нови 9 деца. Хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт