СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 121
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • Ловеч
Това за 427-те деца къде го пише? Ако е така, то тогава или Дирекция "Образование" доста смело и през пръсти лъжат. Ето какво написала дпреди два дни Минчева: "За миналата година около 50 деца са се ползвали от К4, което не се отразява съществено на приема на децата."
Може да си пише каквото си иска: виж новините http://kg.sofia.bg/?page=news&id=206&all=1  - 624заявили К4 - след проверка махнати 157, след втора проверка още 58 и остават 427. А междувременно може да са добавени още заявки  Crazy

# 361
  • София
Искам на всички да пожелая много късмет и железни нерви!!!  Peace
Особено успех най-искрено искам да пожелая на  Астарта! Hug

Аз твърдо реших да оставя като първо желание "нашата" градина,въпреки,че във филиала имаше повече шанс за класиране!
Дано в събота има повече постинги на щастливи майчета на приети деца!!! newsm44

# 362
  • София, под Карлсон
Това за 427-те деца къде го пише? Ако е така, то тогава или Дирекция "Образование" доста смело и през пръсти лъжат. Ето какво написала дпреди два дни Минчева: "За миналата година около 50 деца са се ползвали от К4, което не се отразява съществено на приема на децата."
Може да си пише каквото си иска: виж новините http://kg.sofia.bg/?page=news&id=206&all=1  - 624заявили К4 - след проверка махнати 157, след втора проверка още 58 и остават 427. А междувременно може да са добавени още заявки  Crazy

Дали и утре ще ни изнесат такава информация?  newsm78

# 363
  • Банкя
Искам да попитам, дали щом не използвам ДК5, тоест нито една градина, в която кандидатстваме, не го е приела, ще е проблем, ако на служебните бележки от фирмите, където работим с мъжа ми, пише различен от обявения в профила район. Rolling Eyes

Сега видях, че мога да избера за район на месторабота "---", което мен ме устройва, въпросът е дали за ИСОДГ е ок. Thinking

# 364
  • София
мцки  Thinking , 9.1 в социалната опашка нали е второ и ли трето желание  newsm78 , че май ме обзе паника и взех да се шашкам Mr. Green

# 365
  • София
Някои хора имат завидно здрави нерви...На нашата опашка с всяко обновяване децата се увеличават...

# 366
  • Банкя
мцки  Thinking , 9.1 в социалната опашка нали е второ и ли трето желание  newsm78 , че май ме обзе паника и взех да се шашкам Mr. Green
По-вероятно да, но може и да е дете полусирак с безработен родител и да е първо желание. Rolling Eyes Peace

# 367
  • София, под Карлсон

Най- вероятно да, а може дори и още по- задно желание да е.

Междудругото се оказа, че има близнаци, които ползват различни социални критерии, т.е единият близнак ползва даден критерий, а другият не... ooooh! И затова въпреки, че поредността на желанията им е еднакава се виждат с различен брой точки  newsm78 Този вариант го бях пропуснала...

# 368
  • София
По-вероятно да, но може и да е дете полусирак с безработен родител и да е първо желание. Rolling Eyes Peace
м'али ... вЕрно , я пак да преразгледам  Shocked

# 369
Ама тая система нещо бъгяса  Laughing ... вече и от граничната група (по точки) отпадаме, а ненадейно ми изписа 94% процента шанс за гранична група Rolling Eyes
И това с има - няма 1 час от предното мижаво процентче... Едно е сигурно - има цели 194% да се побъркам до събота ooooh!  
Хистерио "Здравей!" ...

# 370
  • гр.София

Дали и утре ще ни изнесат такава информация?  newsm78

Много се надявам и чакам с нетърпение да изкарат някаква статистика.

# 371
Някои хора имат завидно здрави нерви...На нашата опашка с всяко обновяване децата се увеличават...

това , дори и странно, е по разбираемо от това деца, които  ги гледам от една седмица с равни точки като нас, изведнъж последния ден, последните 2 часа даже, да изнамерят отнякъде кой 1, кой 2 точки...аз това вече не го разбирам Sad

# 372

Да, прочетох го! Всъщност има още две проверки и премахвания и остават 413. Интересно число. Веднага ще противопоставя отговора на Минчева с инфото от ИСДОГ във блога им. Ако отново ме изтрият там е заровено ключето.

Излиза, че от 600 слежители в ДГ /данни на Минчева/ още миналата година са приети 413 деца на персонала. Изводът е, че почти всеки служител има дете, внуче, племенник или братовчед на възраст на ДГ.

# 373
  • София
(...) Междудругото се оказа, че има близнаци, които ползват различни социални критерии, т.е единият близнак ползва даден критерий, а другият не... ooooh! И затова въпреки, че поредността на желанията им е еднакава се виждат с различен брой точки  newsm78 Този вариант го бях пропуснала...
Примерно единият се полусирак, а другият - не?
Абсурдно е да са с различни социални точки. Най-много едното детенце да е със СОП, но това не знам дали се отразява на точките, не е ли случай за директен прием  Thinking

# 374
  • София
кикимора, служителите са 600 само в новооткритите дг. На територията на Сф ДЗ са около 230 на брой + около 20 чисти ясли, което по най-груби сметки прави поне 4 500 служители, а вероятно всъщност са повече.

Общи условия

Активация на акаунт