СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 076
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Кой беше казал, че ще приемат детето му на второ класиране, защото ще стане полусирак Joy. И мойто ще го приемат със същия критерий, защото ще пукна след малко. Ейййй, така не съм се притеснявала и когато отивах да раждам за пръв път ooooh!. Успех още веднъж, стискам палци за всички ни Praynig Praynig Praynig

# 541
И четирите ОДЗ-та в община Връбница са с 0 прием за набор 2009г.
Само не мога да разбера как за на баткото ни градината и 7-те свободни места по общи критерии ги заеха деца с толкова много точки 10+ Rolling Eyes То пък бива баби и дядовци, ама не е само в тази, а и в повечето градини. И на мен стомахът ми се е свил. Дано пък да пуснат резултатите да са видими довечера, а не чак утре. Не че ще ни огрее, но надеждата умира последна.

# 542
Ох, знам че е страшно егоистично да го искам, но наистина се надявам момичетата като се приберат да могат да ни дадат на лични така чаканата информация. Оказва се, че една нощ време може да бъде безкрайна.
Извинявайте, че всеки втори постинг е мой, но седя и се потя и нямам с кого да споделя притесненията си  Embarassed

# 543
Някои с новини  за детски градини  в Лозенец

# 544
Астарта, пий един валидол или подобно..  Mr. Green Всички сме под пара сега. Аз дори не знам като сме в гранична група дали изобщо трябва да се притеснявам или на следващото класиране. Така се обърках вече, че..  Crazy

И на мен списъците до скоро ми излизаха, а сега вече не - http://kg.sofia.bg/?page=kg_free Извършва се класиране.  Praynig Успех и много късмет на всички!

# 545
  • София, под Карлсон
Ох, знам че е страшно егоистично да го искам, но наистина се надявам момичетата като се приберат да могат да ни дадат на лични така чаканата информация. Оказва се, че една нощ време може да бъде безкрайна.
Извинявайте, че всеки втори постинг е мой, но седя и се потя и нямам с кого да споделя притесненията си  Embarassed

Същата съм и аз  Embarassed А съм на работа и трябва да се концентрирам, ама точно седя и се потя от нерви...

# 546
  • Beyond the Frontiers
 Laughing LaughingЦяла седмица съм така. Печатам списъци, драскам с маркери  Shocked Shocked Ще ме уволнят, ей. За 5 лева работа не съм свършила. Embarassed

# 547
  • София
Да, става вече каквото ще става, списъците ги няма.

# 548
  • София
Мен треската ме тресе от месеци...само за пустите класирания мисля!
Но вчера,преди да заключат системата бях пред колапс!
Точно това споделях със съпруга ми,че никога не съм се притеснявала толкова много за нещо... Confused

# 549
  • София
Laughing LaughingЦяла седмица съм така. Печатам списъци, драскам с маркери  Shocked Shocked Ще ме уволнят, ей. За 5 лева работа не съм свършила. Embarassed
Ей, хора луди калинки ни направиха с тези градини - срамота!

# 550

Тук ме озадачихте нещо. Поправете ме ако греша, но нали като излезе класирането се вижда къде сме приети ( дай боже) и има определен срок за записване. След което, незаетите места ще се обявят за второ класиране. Как така след класирането ще може да се разменят пак желанията?

Lennyh, не всички ще ги приемат, за съжаление. А на неприетите всички кандидатури ще си останат, те се трият само при класиране (по-долните) и при записване (всички останали). Та родителите на неприетите деца могат да си местят кандидатурите колкото си искат след това класиране, за следващите класирания, те са всяка седмица.

Мармотче, благодаря ти за разяснението   bouquet  bouquet  bouquet - сега разбрах вече  Peace
За корупцията е повече от ясно, че има такава - въпроса е как може да се изкара на светло поне един случай и да се вземат мерки, може пък да се постреснат тогава и да започнат повече да се замислят преди да се решат на подобни крачки. Или просто ще вдигнат мизата от 2000 на 5000 и готово  Crazy Flutter Twisted Evil

Не само управляващите, но и обикновените хора (чиито деца са голями или нямат деца) не могат да разберат, че цялото общество има интерес да има места за децата.
Къде беше ти, душицо, миналата година да застанеш до мен на протестите. М ?!?

Ако е въпрос към мен конкретно - миналата година по това време крепях резултата в подписа си, защото напираше да излиза  Crazy Flutter пък тази вече се борим за ясла .... иначе за протеста съм на линия независимо дали ще ни приемат

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 15:42 от Lennyh

# 551
  • Sofiq
Най-тъпото е,че в провинцията с радост биха взели бяло дете,за да не останат лелките в градините там без работа...

и в София има и градини,които остават полу-празни,понеже никой не ги желае.пример-31 ЦДГ в Орландовци...

тази година и частните градини трудно набират деца-кризата се е отразила.но най-ниската такса на частни градини в София е 300 лв месечно Cry

не е ли всичко с с целд а ни изнудят?

# 552
  • София
Чудя се списъците в 0:00 ч. ли да ги чакаме или в нач. на работния ден (доколкото може да се каже  това за събота)  newsm78

# 553
  • София
Чудя се списъците в 0:00 ч. ли да ги чакаме или в нач. на работния ден (доколкото може да се каже  това за събота)  newsm78
Би трябвало около 9ч. да са видими вече списъците.

# 554
До колкото раазбрах,май на 24.04 след 8.00 часа.

Общи условия

Активация на акаунт