СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 058
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря за отговорите!   bouquet  Акси и Ива ангел Hug
Защото ние сме в гранична група по общ критерий, а от социалната опашка се очаква да се освободят 3-4 места, та да стискам по-силно палците!  Praynig Че ако не стане ще си смуча пръстите  Mr. Green

# 586
А какъв ще е срокът за записване след следващото класиране? Пак ли 5-ти? Т.е. само 3 дни ли ще дадат?

Мнооого кофти... планирали сме една седмица ваканция извън Софето, то ще вземат да го приемат дребния и ще търчим да записваме  Crossing Arms. То ще си е чудо да го приемат де, но аз вече съм почти сигурна, че ще е така - нали трябва да ми развалят почивката  Twisted Evil

Срокът ще е отново две седмици.

# 587
  • София
Аз да кажа на всички момичета, които имат запазени списъците преди класирането - то хубаво ще ги сравните със окончателните списъци на приетите деца, но също не е зле да ги запазите и за началото на "учебната година"  Peace

За мен е по-интересно дали децата, които после тръгват на ясла/градина са съвсем същите като приетите...и колко са новодошлите по някакви причини  Naughty ...поне аз мисля да сверя нашия резултат
В момента съм в родителското настоятелство в градината на баткото и имам списък на групата, иначе списъци на децата от групата може и да не се дават на "простосмъртни", но аз събирам парите за помагала и т.н., затова имам такъв. Мисля да се кандидатирам за настоятелството и в групата на малката АКО сме приети, разбира се   Praynig само за да мога да направя въпросната проверка  Peace

# 588
  • София
Хайде и аз в Страстите!
От снощи до днес видях промяна в списъка на градината за която кандидатстваме - -минус 2 деца по социални критерии и плюс едно в наща гранична група  Rolling Eyes. Става въпрос за 24 ОДЗ.
Та в момента мойто дете се бори с още 9 деца за 7 места, моля се да не е най-големия карък  Praynig.
Бях се отнесла, че наближава 24, ама като ви чета и мен треска ме тресе!

Аз и друго се чудя, то ясно групите не са по 16 места (толкова са обявени за 2007 набор в нащо ОДЗ) другите деца как ги приемат?

# 589
"Вълнуващи изживявания и много мили спомени остават в сърцата на родителите
ежегодните детски празници по различни поводи. Надяваме се с гореизложеното да
предпочетете по-доброто ОДЗ "ЗДРАВЕЦ"."

По-вълнуващи от тези, здраве му кажете Crazy

# 590
  • София
Хайде и аз в Страстите!
От снощи до днес видях промяна в списъка на градината за която кандидатстваме - -минус 2 деца по социални критерии и плюс едно в наща гранична група  Rolling Eyes. Става въпрос за 24 ОДЗ.
Та в момента мойто дете се бори с още 9 деца за 7 места, моля се да не е най-големия карък  Praynig.
Бях се отнесла, че наближава 24, ама като ви чета и мен треска ме тресе!

Аз и друго се чудя, то ясно групите не са по 16 места (толкова са обявени за 2007 набор в нащо ОДЗ) другите деца как ги приемат?

Ами и миналата година е имало прием за деца 2007 и от яслена те се прехвърлят в градинска и за това предполагам са обявени 16 места.

# 591
  • София
"Вълнуващи изживявания и много мили спомени остават в сърцата на родителите
ежегодните детски празници по различни поводи. Надяваме се с гореизложеното да
предпочетете по-доброто ОДЗ "ЗДРАВЕЦ"."

По-вълнуващи от тези, здраве му кажете Crazy
Joy
Астарта, още утре ще знаеш вече резултата - стискам ви палци!

Утре по обяд очаквам всички пишещи да се отчетат дали са приети успешно и дано има повече усмивки!

# 592
...ако решиш да чакаш класиране изчакай до 3ти май и тогава, ако не сте приети в първата градина ще трябва да запишеш детето във втората, защото ако не го запишеш до 5ти, все едно сте се отказали.
Голямо благодаря  Hug Във втората градина, макар с точка по-малко имаме по-големи шансове.
Код:
За мен е по-интересно дали децата, които после тръгват на ясла/градина са съвсем същите като приетите...и колко са новодошлите по някакви причини   ...поне аз мисля да сверя нашия резултат
- и без да инвестираш време е сигурно, че ще има малки фантомчета  Mr. Green Въпросът е на кого ще се оплачеш и ще има ли последствия КОГАТО констатираш разликите. Има родители, които по уговорка с директорките декларират неверни данни в системата - тях даже няма да ги разбереш кои са, защото кротко ще си стоят на върха на опашката с 10++++ т.  Confused

Цитат от секция В&Отговори:
Цитат
Следователно, тази година можем да очакваме още по-голямо намаление на приетите деца извън регламента или по неоснователни причини.
- много хумористично и попада в графа "Контрол"  #Crazy

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 17:48 от dobra

# 593
  • София
Здравейте,
не съм и предполагала, че толкова рано ще ми се наложи да се боря с тази система Crazy
имам едно питане: резултатите ще могат ли да се проверяват в интернет Rolling Eyes
желая успех на всички Peace

# 594
  • София

Аз например разпечатах списъка за нашата градина вчера в 18 ч.
[/quote]
и аз  bowuu

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 17:54 от reniris

# 595
  • София
Момичета така са ме яхнали в работата, че наптраво изключих за тези класирания ...
Набързо да питам - ние ходиме пътва група, но искам да я преместя - ясно е това класиране го изпуснах.... има ли някакви по9различни опции за преместване или си кандидатствам на общо основание - но по 2ро желание ( че сме приети по първо )?

Няма специални опции за преместване, кандидатства се на общо основание, но, тъй като това е класиране за нова учебна година, ви се възстановяват точките за първо желание.
Обаче, тъй като си изпуснала да подредиш кандидатурите преди първо класиране, когато направиш това след отварянето на системата (ориентировъчно в понеделник сутринта), вече ще получиш входящ номер 20100426 + часа и детето ти ще се нареди на опашката след всички останали деца с вашия брой точки, но с ранната дата 20100423.

Дано все пак имате късмет! 

Понеже си бях посочила 2 -3 градини от преди това( през годината така си стояха за преместването), дали системата ги е приела за това класиране, или е трябвало да вляза сега специално ?

# 596
  • София
Здравейте,
не съм и предполагала, че толкова рано ще ми се наложи да се боря с тази система Crazy
имам едно питане: резултатите ще могат ли да се проверяват в интернет Rolling Eyes
желая успех на всички Peace

Да ще можеш.На профила Ви ще пише дали сте приети.

Успех момичета! Стискам силно палци всички мишочета да са приети утре Simple Smile

# 597
  • София
О, аз със сигурност ще си запазя списъка до септември, макар че съм чувала, че и след септември, в следващите месеци се вкарват дечица...По-важното е поне да не заемат местата на другите, кандидатстващи по нормалния начин (макар че не знам дали е яъзможно това).

# 598
Първото класиране за прием от септември в детските градини и ясли на Столична община за наборите 2006, 2007, 2008 и 2009 бе извършено днес (23.04.2010 г.) под граждански контрол.

За повече информация можете да прочетете следния документ, който описва стъпките, през които премина първото класиране за прием от септември.

Общият брой класирани деца на първо класиране е: 5 957, от тях 1 191 по социални критерии и 4 766 по общи.

е, те това беше..надявам се утре да има повече доволни отколкото разочаровани от класирането

# 599
Стискам палци на всички! Дано приетите форумски дечица са повече от неприетите  Hug

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 18:05 от инсп. Гаджет

Общи условия

Активация на акаунт