Бебе и люлка/шезлонг

• 24 685
  • 34
  •   1
Отговори
Искам да ви попитам по колко време на ден оставяте вашите бебета в люлка или шезлонг?Опасно ли е за гръбнака на бебето ако стои по много?

# 1
Нашият шезлонг имаше напълно легнало положение!Слагах я в него,когато си вършех работа в кухнята.Предназначени за новородена възраст 0+ и не мисля,че са вредни Peace

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 08:23 от Кристал

# 2
  • София
Нашият шезлонг имаше пълно легнало - т.е. нямаше нищо опастно за гръбнака, по време на коликите много обичаше да спи в него... прекарваше доста време...не знам като часове...
Ако обаче няма  пълно легнало положение бих доста по-малко...и то с много прекъсвания...

# 3
  • София
Искам да ви попитам по колко време на ден оставяте вашите бебета в люлка или шезлонг?Опасно ли е за гръбнака на бебето ако стои по много?

Ами не съм мерила, но шезлонгът, когато има напълно легнало положение е абсолютно еднакъв с леглото на бебето, така че няма проблеми.

# 4
А моята хубавица даже си спеше в него първия месец,тъй като в спалнята нямаше достатъчно място за кошара

# 5
Нашият беше с извивка като на кошниците за кола. Рая откарваше в него по 3-4 часа на ден, по време на следобедния си сън.

# 6
  • в града на вечния купон
бебка прекарва целия ден в шезлонга в хола в това дъждовно време

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 01:13 от AnMary

# 7
В шезлонга е обикновено докато вечеряме, за да е до нас ! Понякога когато гладя, или имам работа в кухнята също ! Това е не повече от час - два ! Разходките на вън са в кошницата за кола обаче, монтирана върху количката, там откарва по 3 - 4 часа !

# 8
В шезлонг отгледах малката дъщеря PeaceОт едномесечна възраст до 10-11м.го ползвахме най-активно.През деня спеше само в него.Много ми беше лесно през периода на коликите,слагах я в шезлонга по коремче и я люлеех докато заспи.

# 9
  • Mars Hotel
Както вече са ти казали, има значение дали шезлонгът има пълно легнало положение. Ако има, не е проблем да стои в него и цял ден. Peace

# 10
В люлка я слагах, на легналото положение. Време не съм засичала - колкото й се седи. Обикновено се размрънкваше накрая и я махах.

# 11
  • Пловдив
Ако може покажете вашите шезлонги, от които сти доволни   bouquet

# 12
Не е опасно, те са с нужната извивка за малки бебета. Ние имахме люлка, но според мен вибриращият шезлонг е по-добра покупка  Simple Smile

# 13
Аз не слагам беба в такива ектри Peace   bouquet

# 14
Ако може покажете вашите шезлонги, от които сти доволни   bouquet

Шезлонгът който Стас ползва е такъв !

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1704

Общи условия

Активация на акаунт