Готови пюрета или домашно приготвени?

• 9 082
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
От готовите яде едва няколко вида.Предпочита домашно приготвени неща да си хапва.

# 61
  • Видин
Без претенции е  Crazy
Аз обаче му приготвям вкъщи зеленчуковите пюрета, а месните ги купувам, защото не мога да открия био-месо  Rolling Eyes Или поне не на 32лв/кг  Laughing

# 62
Започнах да готва, защото отказа категорично готови пюрета. За мен това е по-добрия вариант.Нищо не може да ме убеди, че готовите пюрета не са пълни с оцветители, консерванти и други буклуци.Купувала съм само скъпи пюрета, но такива ужасни петна по дрехите никога не са се получавали от домашно приготвена храна.
Ако детето яде готови пюрета, това е страхотно улеснение за майката, така че колкото и да дискутираме, детето само определя какво ще яде Wink.

# 63
  • София
 В началото на захранването готови пюрета,а след това домашни пюрета. Внука ядеше всичко пасирано и до сега му се гади от по едри парчета. При малката не пасираме ,само натрошваме с вилица ,а сега пък вече е на 1г. и 2 м.  си яе като голям човек от нашите ястия понякога,но готвя безсолно и без силни подправки.

# 64
В началото на захранването давах готови на Хип.

# 65
Искам да ви попитам домашно ли приготвяте зеленчуковите пюрета или купувате готови?

Само домашно приготвени. Зеленчукови, плодови, месни...
Твърдо съм за принципа - хранене с домашно сготвена храна. Това важи и сега, когато е по-голяма...

# 66
А къде има рецепти за домашно приготвени пюрета?

# 67
# 68
  • София
Всеки сам си избира как да храни детето си. Аз съм давала само готови. Домашни правих 2-3 пъти. Стигнах до следните изводи : готовите са поне минали контрол за продуктите - аз продуктите за домашните си ги купувах от магазина, не мога да осигуря това разнообразие, което дават готовите, за да направя 1-2 хапвания на детето аз губех доста време, цапах съдове, които после трябва да се мият, вместо това време да изкарам с нея. Към готовите аз започнах да добавям в един момент - сирене, масло, адаптирано мляко и малката ги ядеше. Това е, всеки сам си избира.

# 69
Никога не съм правила домашни пюрета!Заложих изцяло на готовите.

# 70
  • Русе
давам готови.

# 71
Аз давам готови пюрета- плодовите, зеленчуковите и месните. Имам няколко опита за домашно приготвени зеленчукови пюрета, но изобщо не се одобриха от малкия.... така, че си предпочитам готовите - има голямо разнообразие Peace

Общи условия

Активация на акаунт