Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Ей голяма злобарка е тая жена ей аз ви казах да не и се връзвате,че е само филм ама то  Crossing Arms: стига бе само Фикрет ли и е в устата?Ами,като всеки можел да прави баница тя защо не направи нито веднъж не е приготвила закуска май и нея трябва да я запознаем с прахосмукачката

# 436
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ Джафрие ханам си тръгна,а Реихан ''да ти е честито''  hahaha

# 437
 Няма ли някой да ме зарадва като ми каже, че Джеврието ще си отиде поне за няколко дни?  Praynig

А Ахмед като каза : Една рибка не мога да хвана...   и си помислих за Нехир  Joy Joy

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 21:10 от sinite o4i

# 438
  • до една звездичка
Урааааааааааааааааааа!

newsm44 newsm49 newsm44
  bye

# 439

А Ахмед като каза : Една рибка не мога да хвана...   и си помислих за Нехир  Joy Joy

и аз така, sinite o4i

А Тахсин като й се развика почуствах някакъв странен прилив на щастие, не вярвах, че ще се случи

Много се радвам, че Джевъра си тръгна!!! Ама нещо ми е съмнителна сигурно ще вземе да мре като я закара Тахсин

# 440
  • на морския бряг
Много се радвам, че Джевъра си тръгна!!! Ама нещо ми е съмнителна сигурно ще вземе да мре като я закара Тахсин
 newsm10

# 441
И аз така, да не вземат да катастрофират и да я върнат после, за да я гледат на легло - нещо ме гложди в този ред мисли и мен!!!

# 442
Не знам кой "драг зрител" разведрява.
На мен ми е толкова противен този образ, че ми иде да изкюча телевизора, като я дават.  Sick
E, не съм сама. Точно така се чувствам, като видя Джеврие.
Доста са пресолили манджата с нея. Wink

# 443
И мен ме дразни Джаврието, понякога пуска по някой лаф, ама иначее #2gunfire Едва ли ще си тръгне Tired Според мен има такива хора като нея, може да се срещат рядко, но има, както и като другите персонажи. Сега като гледах Биг Брадър.. Е няма такива изроди, не вярвах, че има такива хора. В този ред на мисли няма да ме учуди и Джавриета да има Crazy Peace

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 13:54 от H0uSse_Baby

# 444
Джеврието хубаво си тръгна, но усещам, че няма да е за дълго Laughing
А тая Ферхунде... #2gunfire като я видя ми идва да спра телевизора, само се чуди как да си оправи живота и нищо друго #Cussing out.

# 445
Ооооо да Ферхундето  #2gunfire
Приятелката и я пита: Пак ли си намислила нещо? Тя: ЕСТЕСТВЕНО  - ЕСТЕСТВЕНО всичко прави за себе си, а не за другите!

# 446
На мен Ферхи ми хареса като бяха на масата и тя им каза, че иска да поговорят и т.н. Ама пак всички се мръщят.. ooooh! За това са в такава ситуация Tired

# 447
Може ли линк към серията от тази вечер

# 448
На мен Ферхи ми хареса като бяха на масата и тя им каза, че иска да поговорят и т.н. Ама пак всички се мръщят.. ooooh! За това са в такава ситуация Tired

Да, от липсата на диалог в тва семейство стана всичко и с Лейля и Неджля, и с Шефкет...

# 449
И аз съм от отбора на феновете на баба ви Джеврие  Party. В началото много ме дразнеше,но вече ми е любимка. Ако познавахте свекърва ми,баба Джеврие щеше да ви се види ангелче.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт