Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 44 510
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Ееееееее моного мъ кефи мухоморката, голям фен съм и   tongue
само да не ми е вкъщи   perko

# 61
Ние сме №1! Нали Ivana?  Wink

И други фенове ли се намират тук  Joy

# 62
  • Burgas

Ееееееее моного мъ кефи мухоморката, голям фен съм и   tongue
само да не ми е вкъщи   perko
сигурно много хора я харесват като мен напримен, но едвали някои би издържал толкова Джеврието колкото Фикрет  Mr. Green

# 63
Бързам да ви зарадвам!  Heart Eyes Белите букви на първа страница са ъпдейтнати благодарение на mery popins, която следи епизодите по канал Д и разбира турски!  thumbsup Освен това нашата скъпа листопадка mery popins се ангажира да ни информира редовно за развитието във филма, за което получава огромната признателност на листопадците-любители на ББ.  newsm20
 newsm51

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:16 от soya-fen

# 64
здравейте. Hugприемате ли нова фенка.от скоро гледам сериала и ме завладя и мен.темата ви е уникална,чета с интерес Hug

# 65

Ивана така се смях и ме направи толкова щастлива с това видео ... хахахха сега с по-голям ентусиазъм ще си правя ягодките-покани за рождения ден на сина ми!

# 66
Ние сме №1! Нали Ivana?  Wink

И други фенове ли се намират тук  Joy
Не,не съм и фен-просто беше на място!

# 67
здравейте. Hugприемате ли нова фенка.от скоро гледам сериала и ме завладя и мен.темата ви е уникална,чета с интерес Hug

Добре дошла при нас.  Hug
Освен с четене можеш и с коментари да се включиш, за да стане още по-интересна темата ни.  Peace

# 68
# 69

smile3511 Моля ти се, дай линк към този момент в Ютюб, Вибокса не се отваря от чужбина!  newsm17

На новодошлите  welcome  Hug

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 12:48 от soya-fen

# 70

Добре дошла при нас.  Hug
Освен с четене можеш и с коментари да се включиш, за да стане още по-интересна темата ни.  Peace
с най-голямо удоволствие Hug

# 71
И аз да се запиша в прекрасната Листопадова темичка -макар и на 5 стр... Grinning

Браво на тези който са я оформили така добре -ама то си е казано-НОМЕР 1 СТЕ  bouquet  bouquet  bouquet

# 72

мале, тоя крокозъбел като се обекели на вратата, Фикрет си глътна граматиката smile3505

# 73
Мерси за новата темичка   Hug  bouquet
Сплотеността в трудните моменти ги спасява така гласувах  Peace

# 74
Радвам се,че сплотеното ни семейство(e не винаги  newsm78) се присъединява нов член ще е удоволствие за нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт