Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
в анкетата гласувах със сплотеността в трудните моменти ги спасява....така го усещам до този момент Simple Smile

# 46
Да се преместя и аз  Grinning

# 47
Забравих да поздравя с новата тема!   bouquet
Оформлението е страхотно-няма по-добри от вас!Анкетата също ми харесва,виждам,че набира точки опцията с която гласувах: не се справят.Причината според мене са нещата,които се случиха-едно от друго по-разтърсващи: навлизането на Ферхунде и Оуз в живота им,бягството на Неджля,полудяването на Лейля,Фикрет-сватба -набързо,сега-кражбата.С такива драматични неща не виждам кое семейство би се справило...Не казвам,че само Ферхунде и Оуз са виновни-напротив,те са външни фактори....Явно причината е и в хората...Али Ръза се е постарал да ги възпита подобаващо,а в един момент нещата излизат от контрол....   newsm78
Мисля си и за Седеф-като види сегашното лице на Шефкет дали ще се отрезви...Той на практика вече е друг човек....   Thinking

# 48
Мисля си и за Седеф-като види сегашното лице на Шефкет дали ще се отрезви...Той на практика вече е друг човек....   Thinking
По-интересно ще бъде ББ да видиш лицето на Ферхунде тази вечер, когато разбере, че Шефкет се е обадил на Седеф и му е помогнала с пари.  Mr. Green

# 49
момичета дайте линк на втората серия от снощи,благодаря предварително  Wink

# 50
момичета дайте линк на втората серия от снощи,благодаря предварително  Wink

1 част - http://vbox7.com/play:a151eee7
2 част - http://vbox7.com/play:1ce6dd24
3 част - http://vbox7.com/play:ca3f99e9

# 51
Превъртете на 03:22

http://vbox7.com/play:1d1c3a1f

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 52
Забравих и аз да поздравя за оформлението и изпълнението всички отговорни за темата.  Hug
С всяка следваща тема ставате все по-добри. И ние си имаме все по-хубави темички.  newsm44
На 78 тема сигурно авторите ще са се осъвършенствали толкова, че направо в 3 D  формат ще ги вадят колажите. Все едно самия Али Ръза стои пред теб.  Mr. Green

# 53
Забравих и аз да поздравя за оформлението и изпълнението всички отговорни за темата.  Hug
С всяка следваща тема ставате все по-добри. И ние си имаме все по-хубави темички. ... newsm44
Поразгледах малко първите страници на теми за други филми - е нашите са най-красиви.  Flutter

# 54
Ние сме №1! Нали Ivana?  Wink

Особенно ми харесва умишлено състарената снимка.....  Hug

# 55
  • София
И аз мисля, че несправедливо се нахвърлиха върху Ферхунде,но така е по-лесно. Нали трябва някой да е виновен, как така скъпоценният Шефкет не може. Помня как не поглеждаше Лейля,когато се прибра. Много принципен и морален, а сега цялото семейство да му плаща дълговете. не го харесвам този човек, нито героя нито артиста.
Сега от какво бяга и за какво? Мамино детенце

# 56
  • Burgas

хаха как я изгледа само, а Али Раза  Shocked

ББ а, какво си говорят Джем и Неджля

# 57
моля пуснете ми линк към снощните две серии, че ги изпуснах

# 58
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Гласувах за опцията, че с-во Текин реагират неадекватно в каквито и да е ситуации - не само в тази. не съм съгласна много с факта, че Ферхунде е виновна за ситуацията. нима Шефкет е на 5 години за да му се казва какво да прави или пък е чак толково лабилен че да му се влияе за всяко едно негово действие. Нима след като А.Р. го е възпитал със своите"морални ценности" Шефкет не може да прецени кое е правилно и кое не ? Всеки един човек знае, че комара е порок - само той ли не знаеше ? За мен вината си е на Шефкет - най вече като побягна - това също не е нормална реакция на зрял човек, на когото са поверени отговорности - все пак има отговорен пост в банка; отговорност за издръжка на семейство - било то малко или не. Защо обаче Седеф се намъкна между шамарите - може би не знаеше за какво става въпрос.
Но определено Кобра ханъм Джаврие ми липсваше снощи. Що се отнася за реакцията на фикрет - тя беше съвсема на място

# 59
Поразгледах малко първите страници на теми за други филми - е нашите са най-красиви.  Flutter

И сме по-красиви и сме по-добри!!!  moresmile

Общи условия

Активация на акаунт