Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 740
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Аууууууу довечера се очертават интересни две серии (две ще са нали?) ще гледам с интерес моята любимка.
А за анкетата забравих да кажа, че гласувах "реагират неадекватно" !

# 31
И на мен не ми харесва този Шефкет, но поне играе ролята си едно към едно, т.е. нали в реалния живот е "ДРОГАР",  може и други неща да прави. Та при всичките му изцепки в  сериала остава да започне и да се боцка.   Rolling Eyes
Но и аз не обичам смяна на актьори. Трудно се свиква след това с новото лице. Все забравяш, че трябва да бъде еди кой си. newsm78
Уважавам мненията на всички. Кажете ми обаче, с какво показаха Текинови, че са станали по-силни от преживяванията си. Поне едно силно нещо!??!??
Те са толкова в батака, че..... Sad
Колко неща им минаха през главите. Да се е променило нещо? Някой да е показал, че се е поучил от грешките си?
Може би мъъъъничко Неджля, но ние не знаем какво ще стане по-нататък. Дали пак няма да се спъне?
Игнорирам информацията с бели букви  за бъдещите събития. Говоря за действията на героите в момента! Naughty
Знаете ли, много ми е мъчно, че ББ Ферхи ще прави аборт. Обаче, то на бедния или жена му ще роди, или кравата му ще умре, така че май няма друга алтернатива?? newsm78

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 09:54 от Dartanian

# 32
  • В тъмната гора.
Шефкет скоро ще го сменят, не останаха много серии. Стремя се да не гледам напред, но още много интересни събития предстоят.

# 33
Ivana_My_Life ,това в последния ти пост твоята идея за развоя на събитията ли е,или е резюме на серията?
Ако е последното,най-настоятелно те моля за бял шрифт!
Някои не искаме да си разваляме удоволствието от филма,като предварително знаем какво става.
Моля те да го запомниш и да се съобразяваш!

# 34
Ivana_My_Life ,това в последния ти пост твоята идея за развоя на събитията ли е,или е резюме на серията?
Някои не искаме да си разваляме удоволствието от филма,като предварително знаем какво става.

Е, да но това ще е довечера, щом като го има в сайта на БТВ, голяма част вече са го прочели, с ББ пишем събития които са по-напред с дни и месеци.

# 35
  • София-България, Израел - където си поискам
Анкета е приятна изненада Laughing трябва да помисля преди да отговоря Thinking.
Шефкет сам си е виновен,че стигна до тук Naughty и с малко помощ от Ферхунде, стигна до дъното.
Вчера ми хареса сцената когато всички заявиха,че  ще започват работа ,за да помогнат на Шефкет, но се чудя защо чак сега  newsm78.Особено за Хайрие-то, Ферхунде също можеше отдавна да почне работа.
Харесаха ми вчера сериите и определено ми лепсваше филма в понеделник Wink.

# 36
  • В тъмната гора.
Ако искате пускайте линкове напред, ще ги преглеждам и ще пиша за бъдещите събития.
С натъпването на пролетта гледам да не се задържам много пред компа и не ми се търси особено в нета предстоящите епизоди.

# 37
  • Русе/София
Здравейте.Аз предимно Ви чета,но да се запиша.Отговорих на анкетата с реагират неадекватно.Щом като са сплотено семейство би трябвало да могат да си кажат вечер,като седнат на масата кой какви ги е надробил през деня.Но това не се случва.Всеки нов удар от съдбата ги прави по-слаби според мен.Хайрието има за какво да се вайка до следващия път,Али Ръза слага пред себе си още по-непробиваеми  стени,двете примадони са ясни,Шефкетчо той пък съвсем-ако има как да се хвани за ръката на баща си и той да го води,Ферхи май единствена се справя,след всяко падане се изправя и продължава по-уверена в себе си.Та това е според мен.

# 38
  • до една звездичка

Е, да но това ще е довечера, щом като го има в сайта на БТВ, голяма част вече са го прочели, с ББ пишем събития които са по-напред с дни и месеци.

Ти пък кога стана калайджия, кога ти почерня г**а? Слушай какво ти казват потребители, които пишат в темата далеч преди теб.

# 39

Ти пък кога стана калайджия, кога ти почерня г**а? Слушай какво ти казват потребители, които пишат в темата далеч преди теб.

Спри да се заяждаш, добре съм написал отгоре, че става въпрос за довечера, който иска да не чете!

# 40
  • Пловдив
Не се изнервяйте от сутринта, моля ви! Hug

И наистина - нека всяко бъдещо събитие във филма, пък било то и от серия, която ще бъде излъчена само след няколко часа, да се пише в БЯЛО. Нека четящите тук да имат право на избор! Peace Аз примерно обичам да чета ББ, но има хора, мкоито не искат да знаят нищичко от предстоящото, за да им е пълно удоволствието от гледането на филма. Нека уважаваме всички четящи и пишещи тук!

В крайна сметка писането в бяло не ни коства нищо друго освен натискането на 2 клавиша повече  bouquet

# 41
Здравейте и от мен.  Hug
Много тежки серии снощи.  Cry
Според мен Фикрет трябваше да отиде. Те имаха нужда от нейната подкрепа и трезва преценка. Като изключим Ферхи, в подобни ситуации Фикрет реагира най-зряло. Не се вайка, нито пък бяга на въздух. Тя си има друго семейство така е. Ама тези в Истанбул също са и семейство и именно в трудни моменти трябва да са заедно. Тя отиде в Истанбул, когато пребиха Ферхунде, та няма да иде, когато брат и е загазил толкова. Още повече, че преди да се случат всички тези неща Фикрет и Шефкет бяха много близки и си споделяха много неща. Така, че я разбирам защо е отишла и одобрявам постъпката й.
На семейство Текин им е по-лесно да обвиняват само чуждите хора за проблемите вкъщи. Ферхи може и да има вина за случилото се, но не е само тя виновната да стигнат до тук. Но това го видя само Фикрет. Всички останали се нахвърлиха на снаха си. Ама така е по-лесно, да обвиниш чуждия, а ти да излезеш светец. Не казвам, че тя няма вина. Но вина има и Али ръза, който прехвърли прекалено голяма отговорност на сина си, за която той не беше готов. Вина имат и останалите жени, които не се решиха да си потърсят работа, а оставиха цялото финансово бреме на Шефкет. Сега говорят обмислят, кой как да работи, за да намерят пари. Ама според мен е прекалено късно. Този разговор трябваше да се води още преди Шефкет да посегне на чужди пари. Ама тук виждам вина и у него. Като не може да се справя със сметките и издръжката, трябваше да ги събере една вечер и да им каже "пари няма действайте". Тогава да говорят и да се мобилизират. Да решат кои разходи да ограничат, кой какво ще работи, за да помогне. Сега е малко след дъжд качулка.  Thinking
Аз ако бях на мястото на Ферхи нямаше да задържа бебето. С мъж крадец, който се крие като мишка, за да не го заловят властите и "семейство", което обвинява изцяло нея за положението, в което е Шефкет, дори и да не го махне, с толкова много нерви и притеснения спонтанния аборт не е изключен. Пък и да го роди, как ще го гледа в тази напрегната обстановка, в която всички я изкарват вещица, която е покварила сина им. Пък и чисто финансово, Шефкет ги остави без пукната пара. С какви пари ще го гледа това дете. Не мисля, че, ако тя реши да махне бебето, това ще значи, че не го е искала преди. Според мен при настоящата ситуация тя трябва да е или много глупава или много смела, за да го задържи.
Според мен Ферхунде сбърка като отиде да моли и след това да заплашва Яман. Нямаше как да получи нещо от него. Ама истината е, че няма към кой друг да се обърне. Но пък и Шефкет намери от кой да краде. От този дето може да го измъкне, като затъне в блатото.  ooooh!
Извинявам се за дългия пост, ама бяха интересни сериите снощи, с много материал за размисъл.  Blush

# 42
Нееееее,тотален резил на Шефкет снощи!  Sick
Али Ръза беше като гръмнат.Болката му беше физически осезаема.....  Close
Седеф просто не знае с кого си има работа....Тя не познава "този" Шефкет.   Money  
А видяхте ли на Ферхунде "приятелството" към Яман??!!  #Cussing out
Ще повторя за хиляден път-при нея има само изгода,възползване от всяка ситуация,както направи и с Яман-взе да му натяква за предишните далавери...  Naughty
Метаморфозата на Шефкет започно от-началото,когато беше много възмутен от Яман,че искаше да прави измами чрез банката-до-крадец на парите на Яман....
Боже,какъв глупак.....

# 43
  • София
здравейте момичета...чак сега видях колко много сте изписали за листопада...на мен този филм ми е любим..хем съм го изгледала до 151 серия, тъй като до този епизод е стигнал филма по турския канал Де, и пак гледам по Бтв сериите...ще ви следя с интерес...макар че съм към края на филма, не мога да направя конкретни и ясни изводи....супер е филма, карате да се замислиш...сблъсъка между старото и новото поколение и мястото на моралните ценности и устои във времето.. Heart Eyes

# 44
Да, бъдещите събития  трябва да са в бяло. Така или иначе Ледена кралица пуска линк към блога, където пише какво предстои в същия ден.
Снощи май си имахме провокатор в темата - от тези дето влизат само да се заяждат ,да се надсмиват и иронизират. Само че не намери почва у нас и напусна.
А видяхте ли на Ферхунде "приятелството" към Яман??!!  #Cussing out
Ще повторя за хиляден път-при нея има само изгода,възползване от всяка ситуация,както направи и с Яман-взе да му натяква за предишните далавери...  Naughty
Невероятна наглост и глупост! След цялата помощ, която Яман оказва на семейството, след като беше окраден от Шефкет за благодарност, да го обвинява и заплашва!

Метаморфозата на Шефкет започно от-началото,когато беше много възмутен от Яман,че искаше да прави измами чрез банката-до-крадец на парите на Яман....
Боже,какъв глупак.....
Вярно казваш!  Peace Знам кой ще е победителят в една бъдеща анкета с отрицателен вот.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 10:51 от soya-fen

Общи условия

Активация на акаунт