Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Боже,боже,като видях Лейля и Неджля така сплотени ми идваше да изкрещя ''Кои сте вие и какво направихте с тях'' а Ферхунде и в такъв момент не пропуска да се заяде с някои
Че какво се е заяла Ферхи newsm78 Всичко, което каза си беше самата истина. Само в началото не чух какво каза на Али Ръза, че и се иска да каже, че тя няма вина или май беше точно обратното Mr. Green

# 301
  • Пловдив
Разбрахте ли колко струва Ферхунде - не й пука че Шевкет ще влезе в затвора, а че бил се обадил на друга жена.... ЗНАЕЛА, че той ще влезе в затвора!!! Просто удивително - значи го е гледала спокойно как върви към пропастта и единственото, което очаквала е Шевкет да я обожава.....

Както и Нежля - колко любяща сестра е към Лейля - как се отнесе към нея в болницата...

Ех, взаимоотношения....

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 21:43 от click

# 302
Разбрахте ли колко струва Ферхунде - не й пука че Шевкет ще влезе в затвора, а че бил се обадил на друга жена....
Ферхундето е върхът!  Mr. Green И от собствения си бой пари ще изкара! Уж било заради детето! На кой детето? На Оуз!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Покъртително! Mr. Green
Е, как да го съжаляваш това чудо! Едвам ходи след аборта и пак подклажда свада между сестрите! Twisted Evil Завидя им на сдобряването! А на Гюлшен "не се опитвай да събудиш съвестта ми!" Ми то няма какво да се буди!

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 21:41 от soya-fen

# 303
Боже,боже,като видях Лейля и Неджля така сплотени ми идваше да изкрещя ''Кои сте вие и какво направихте с тях''
Нямаше начин в този момент да поставят себе си над семейството си.  Peace Дори и те не са толкова нагли и глупави.  Simple Smile

О,жестоко се лъжем върнаха се

# 304
Боже,боже,като видях Лейля и Неджля така сплотени ми идваше да изкрещя ''Кои сте вие и какво направихте с тях'' а Ферхунде и в такъв момент не пропуска да се заяде с някои
Че какво се е заяла Ферхи newsm78 Всичко, което каза си беше самата истина. Само в началото не чух какво каза на Али Ръза, че и се иска да каже, че тя няма вина или май беше точно обратното Mr. Green
Че Лейля използвала момента за да се чуе с Джан   

# 305
О,жестоко се лъжем върнаха се
Пффф, то на Лейля колко й трябва! Ферхунде нарочно спомена Оуз!

# 306
Еми не е ли истина newsm78
Най-сетне Хайрието да направи нещо хубаво за мъжа си.. А Рейхан как хубавичко постави Джаврие на мястото Mr. Green Ферхи как хубавичко ще изнуди Оуз.. Ама дали ще покрие дълга на Шефкет.. Съмнявам се. Ако бях на нейно място и аз се замислям дали бих го платила, в предположение, че мъжът ми не ме обича и търси друга.. Лейля и Неджля няма какво да ги коментирам. Идва ми в повече драмата, да свършва вече!

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 21:58 от H0uSse_Baby

# 307
[/quote]
Не, Лейля го е отписала адвоката. Постъпи импулсивно.

# 308
Оф тая Ферхунде е много алчна  Sick

# 309
Тази серия беше много противоречива, стана ми жал за Ферхунде когато направи аборта, после когато Оуз й звънна, тя каза "Шевкет".................което подсказва, че е имала чувства към него, въпреки всичко

# 310
Не, Лейля го е отписала адвоката. Постъпи импулсивно.
[/quote]

Не смятам,че затова му се обади те така или иначе щяха да се видят тя искаше да привлече внимание,като покаже,че може да помогне на семейството си...,но това е мое мнение де...

# 311
Оф тая Ферхунде е много алчна  Sick
Да видиш ти! Половин милион! Сега ми е "любопитно" дали и как ще се спазарят?! Thinking
Имаше един лъч в тия епизоди - когато Хайрие подари плочата на Али Ръза и двамата заедно ръка в ръка се наслаждаваха на песента. Hug Сякаш бяха в друго измерение.  Heart Eyes Ето от такива моменти се състои щастието. Колкото и страдание да има в живота, заслужава си да се живее заради тия мигове.  Peace

# 312
Ивона1 и това го има, но според мен не го е отписала напълно адвоката. Не виждам нищо лошо ако се съберат, макар че мен Джан ми е много противен Sick Mr. Green

# 313
Тази серия беше много противоречива, стана ми жал за Ферхунде когато направи аборта, после когато Оуз й звънна, тя каза "Шевкет".................което подсказва, че е имала чувства към него, въпреки всичко
E естествено,че ще има чувства тя го обича макар да не го показва много,доста пъти му е помагала

# 314
Офф като припомниха сцената в болницата с Лейля и направо ми се  ... Sick То бива такова студенокръвно да е т`ва лапе Неджля... Лейля правилно каза,че в най-трудния момент сестра и не беше с нея е как да я уважава...

Общи условия

Активация на акаунт