Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 993
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
В тази ситуация в, която е Форхунде не бих стояла нито миг повече в тази къща, съпруга ми да не звънне на мен а на друга ЖЕНА не бих си премълчала,а за детето не знам нее нужно само пари за отглеждането на едно дете, а обич и грижи да не може и без тях, но тя не е толкова бедна ще отиде при майка си, ако трябва.

# 286
Днес "Листопад" колко серии има  newsm78
2 Peace
Чао Dartanian, до утре Hug

# 287
Привет и от мен на всички фенове на листопад.Много хубав форум постоянно ви следя.Но днеска ще си напиша мннението
защото мама Хайрие снои много ме ядоса.То нали за всичко беше виновна Ферхундето и й се сърдеше и изведнъж като разбра че е бременна че дъще ли не беше че целувки ли не бяха.Направо изумително.

# 288
  • В тъмната гора.
И аз съм готова с превода
На коя песен? В субтитри в клип на Ютюб ли го пусна? Ще ни дадеш ли линк, ако не - текст? Много моля!  Heart Eyes Hug Praynig    bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=Lw_Uj3VQgLo

# 289
Може ли линк към 119 епизод от вчера,гледах на части първата серия,но после не успях да гледам втората,сега търсих във vbox7,но не я открих.
Благодаря

# 290
Ууу, как ме издебна! Даже не съм я обявила още в предишната!  Crazy
Проявих се като една Ферхунде - залепила ухо на вратата, слухтяща да не изтърве нещо важно Wink Mr. Green

А сега сериозно - по анкетата: семейство Текин ама никак не се справят с житейските несгоди и трудности. Поведение и действия, напълно неадекватни на настоящата действителност Naughty
И аз мисля така.  bouquet

# 291
viviqn_kata заповядай Peace

http://www.vbox7.com/play:60943527 - 1ва част
http://www.vbox7.com/play:4577f35a - 2ра част
http://www.vbox7.com/play:4af38c5c - 3та част

# 292
soya-fen да, всеки има право да харесва или не когото си иска, но като този човек е влязъл в къщата ти по една или друга причина, ти си длъжен да се опиташ да го приемеш Naughty А аз не видях такова нещо от страна на Али Ръза. Почти съм сигурна, че ако той я беше приел и останалите, с изключение на Фикрет щяха Naughty Peace
Уу, че дълъг пост Crazy
Именно, не можеш да задължиш никого да те харесва. Никой не е длъжен да харесва или да не харесва.

# 293
soya-fen да, всеки има право да харесва или не когото си иска, но като този човек е влязъл в къщата ти по една или друга причина, ти си длъжен да се опиташ да го приемеш Naughty А аз не видях такова нещо от страна на Али Ръза. Почти съм сигурна, че ако той я беше приел и останалите, с изключение на Фикрет щяха Naughty Peace
Уу, че дълъг пост Crazy
Именно, не можеш да задължиш никого да те харесва. Никой не е длъжен да харесва или да не харесва.
Така е !!! Peace

# 294

много,много благодаря! Сега вече ще го гледам задължително.Най-страхотния сериал е  Hug

# 295
Боже,боже,като видях Лейля и Неджля така сплотени ми идваше да изкрещя ''Кои сте вие и какво направихте с тях'' а Ферхунде и в такъв момент не пропуска да се заяде с някои

# 296
Консул-бей:
"Какви деца..."

# 297
 newsm45 smile3518 Почти се разревах на погребението!  Cry
И все пак остана да витае едно съмнение, че е възможно може би Али Ръза да е баща на сина на Севда ... Rolling Eyes Не си спомнян тяхната любов платонична ли е била или са имали близост?

# 298
Боже,боже,като видях Лейля и Неджля така сплотени ми идваше да изкрещя ''Кои сте вие и какво направихте с тях''
Нямаше начин в този момент да поставят себе си над семейството си.  Peace Дори и те не са толкова нагли и глупави.  Simple Smile

# 299
  • някъде другаде
Боже,боже,като видях Лейля и Неджля така сплотени ми идваше да изкрещя ''Кои сте вие и какво направихте с тях''
Нямаше начин в този момент да поставят себе си над семейството си.  Peace Дори и те не са толкова нагли и глупави.  Simple Smile
Да в трудни моменти се сплотяват!

Общи условия

Активация на акаунт