Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
   Гледам, че сте доста запознати със сериала, та да питам:колко сезона има заснети и ние кой сезон гледаме в момента? А ако има и някой, който да знае БТВ колко сезона са закупили, значи фен клуба наистина е як.

# 661
Аз предлагам пак-септември месец-лятото сме по почивки!И все пак  соя да каже кога ще бъде тук!  Thinking

# 662
  • У ДОМА
Хм! Да ! по принцип идеята не е лоша !Но до колко е осъществима кой знае!

# 663
Центъра на България е на Узана на 28км. отГаброво. Аз мога да ви уредя там хижа и да направим един супер листопадски купон. Соя-фен аз ще съм ти достойна конкуренция за Джафки ... сега се уча на походката и като я усъваршенствам ще те изумя с уменията си
 Joy Joy Joy
Кой може да плете .. искам елече като на Джаврие!

# 664
  • София
охоо сбирка ли ще има  Hug

# 665
Сега се сетих, че колко ни е крехко мъжкото присъствие във форума, доста зор ще видят мъжете в нашето листопадско семейство като видят на живо събрани толкова много жени.  hahaha Joy Joy Joy

# 666
Ще е интересно да се "маскираме" като героите . Всеки си има по нещо специфично. Да ги пресъздадем в БГ вариант Simple Smile

# 667
Ще е интересно да се "маскираме" като героите . Всеки си има по нещо специфично. Да ги пресъздадем в БГ вариант Simple Smile
Мечтите са безплатни  bouquet Ама не се знае де Whistling

# 668
  • У ДОМА
Сега се сетих, че колко ни е крехко мъжкото присъствие във форума, доста зор ще видят мъжете в нашето листопадско семейство като видят на живо събрани толкова много жени.  hahaha Joy Joy Joy

Ще ме е страх да дойда! Така да знаете!Ами няма да мога да си кажа лафа! То толкова много жени
 жив ще ме изядете само да кажа нещо наопаки!! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 669
Дам, готинко ще е да си чукнем една срещичка и както каза алабала&Ники Габрово/Трявна /от където съм и аз Mr. Green/, даже Търново са по централно Peace

# 670
  • Пловдив
  Гледам, че сте доста запознати със сериала, та да питам:колко сезона има заснети и ние кой сезон гледаме в момента? А ако има и някой, който да знае БТВ колко сезона са закупили, значи фен клуба наистина е як.

Ние сега нали гледаме 2-ри сезон? Някой знае ли кога,ще свърши? А в Турция сега кой сезон се снима?
В момента снимат 4 сезон, с който трябва да приключат към края на юни тази година, а от есента (някъде в началото на септември) да почнат със снимките на 5 сезон. Иначе разпределението на епизодите по сезони е както следва:

- сезон 1: от епизод 1 до епизод 38 (по оригиналната турска номерация)

- сезон 2: от епизод 39 до епизод 80 (по оригиналната турска номерация)

- сезон 3: от епизод 81 до епизод 118 (по оригиналната турска номерация)
 - сезон 4: от епизод 119 до епизод ??? (по оригиналната турска номерация)   bouquet

# 671
Снимането на Сезон 5 трябва да започне на 1 септември 2010 г. и да продължи до 26 януари 2011 г., т.е. от 161 до 175 епизод Grinning поне аз така знам Blush

# 672
да не вземе да стане безкраен като дързост и баба стефка newsm78

# 673
Центъра на България е на Узана на 28км. отГаброво. Аз мога да ви уредя там хижа и да направим един супер листопадски купон. Соя-фен аз ще съм ти достойна конкуренция за Джафки ... сега се уча на походката и като я усъваршенствам ще те изумя с уменията си
 Joy Joy Joy
Кой може да плете .. искам елече като на Джаврие!
Хайде, ще ти услужа с едно елече за срещата, само легингс за под полата трябва да си осигуриш. Аз пък ще тръскам рамене и ще щракам с пръсти!  Crazy
Надявам се до 2-3 месеца да приключа каквото имам за приключване и ще размятам забрадката към България.
Dartanian, хубаво, че си изплюла цигарата, а не си я глътнала!   Laughing

# 674
Апарат за кръвно да носиме ли, че ако някоя се маскира като Фикрет, да не вземеш да вдигнеш кръвното?

Общи условия

Активация на акаунт