Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 475
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.
честит празник на всички именници и всички други празнуващи.
При нас времето от 2 дни е ужасно, духа ужасено силен вятър, излизаме само за час на разходка и пак вкъщи. Кога ще спре този вятър, не знам.
Лек ден на всички мами и весели празници.

# 661
Да се редактирам, че като никой не пише, да не съм само аз:
и аз пиша ...

Офф сега ядохме спанак с картофи и сметана ... омазахме се целите  ooooh!

Чухме се с Надина, утре си тръгват за Варна. Не можахме да се видим ...

# 662
Днес се разходихме малко по дълго, въпреки че пак имаше ужасен вятър, беше по топло.
Малко нови снимки и от нас, на който му се гледа:
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/jaklin-na-desi-k84.430560.18567225
Лека вечер и спящи бебоци ви пожелавам.

# 663
  • София; Дружбето
Честито на именяците Hug

# 664
  • sofia
Да се разпиша и аз. Да са живи и здрави всички именници, особено сватята!  bouquet Deska84 , голям бонбон е малката! Днес и Петко се сдоби с първия си зъб! Даже, май и втория долен е на път! И така, у дома 6-ти май, автоматично ще се превърне в Ден на Зъба. Лесно се помни.

# 665
Честито на всички именници да са живи и здрави! newsm51 smile3525 newsm51
Атракция: аз на 10.03 празнувам Wink
Кришка: честит ви зъб! Mr. Green

# 666
  • sofia
Добрютро!!! Хайде на кафето! Днес временцето е дъждовно...И...пристига...познайте кой...ще дам жокер-...Познахте- СВЕКЪРВИЩЕТО!!!Вай, вай, клета аз... Joy/Това, моля да не се чете от хора на "онуй по-добро място"/Та ся чистя...Петко съм го поставила на надуваемия му "трон" и в момента се правя, че не го чувам, как ме вика. Преди малко му бях постлала одеяло на паркета, но той всеки път се изтъркулва от него и...ближе пода.  hahahaХайде, хубав ден от мен!

# 667
Кришка, разсмя ме  Laughing Приятно изкарване  Mr. Green Честито зъбче на Попо  Peace

Атракция: аз на 10.03 празнувам Wink
Бе знам аз, ама да питам , да не те пропусна  Wink

# 668
Миленка ,как сте?

Да си похваля момчето снощи излязохме в 7 и се прибрахме в 12 часа , а той си е изял цялата каша и заспал без гърда,събуди се в 12,30 да папка.Не бях мърдала от Коледа ,добре ми се отрази,като изключим че се взирах в телефона през 5 минути.

Кришка,честита гостенка  Joy.

# 669
Сополиви, Тони, гъсти и зелени секрети влачим  Sick Божидар кашля, но смятам,че е от хремата, Свиле и той се мъчи да покашя, давам кво ли не, изпотръшка ни цялата рода, баси и вируса  ooooh!
Браво на Марти, все тъй да е послушен без мама  Peace

Ладида, как е Бобо? Снимки от кръщенето чакам  Peace
Цвета, Габи?

# 670
Хайде всички болнички бързо да се оправят  Hug
Кришка завиждам за зъбчето Wink
Моята мома снощи на луда калинка ме направи  ooooh! Като се събуди в един и с дупето нагоре да се упражняваме да се клатим напред - назад, после като му дръпна един рев, та до два и половина  Tired И после в шест давай сначале  Crazy
Та така... Сега пъшка и прискърцва от кревата си нещо, ама аз не чувам  Whistling
Много е настоятелна

# 671
  • Sofia
Хайде и аз да се похваля. Вчера кръстихме малката, не плака хич, само дето опикахме малко пода Rolling Eyes. Ето и снимки, ако някой иска да види. http://septemvri2009.snimka.bg/baby/geri-na-tami1111.494549.18576390
 Честити месечинки на всички бебоци, а на болните скорошно оздравяване.

# 672
  • Варна
Tami1111, много хубаво кръщене, браво на вас! Много сладки дечица!
При нас нищо ново, само дето ще се отбиваме, след като вчера ме ухапа до кръв, а още зъби няма... ooooh!
Времето е хубаво за разходки, гледам темата съвсем замряла...

# 673
Tami, много сладко Герито  Peace Честито ви християнче   bouquet

# 674
Добро утро Simple Smile Аз закривам,аз откривам деня  Laughing
Всички ли се изметохте по почивки?

МамаТ, не се скатавай, време е да черпиш Simple Smile
Честит рожден ден, жива и здрава да си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт