Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 477
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Пиша  от  сутринта ...  ooooh! ма все нещо излезне ...
 Уфф тия дни съм все в движение.
Изкарахме много добре събора, сега и Гергьовден се очертава купонджийски.
 В Неделя ни идваха на гости, сем. и момиченцето дето се роди малко преди Алекс. Побъбрихме, видяхме се ... Малко шоу ни направиха малките, Момата като взе на Алекс моркова ... то каква борба бе да си го вземе ... после и целувки имаше  Laughing. Много добре си изкарахме.  Интересното е че двамата вървят еднакво и на кг, и на см. Е астрални близнаци са все пак  Naughty.

Видях болнички има, айде да оздравеят до утре, та мама и тати да починат малко  Hug !
 Цвета, Атракция   Hug Hug Hug
Арлина, не съм чувала такова нещо. Аз му давам като поиска, не спазвам интервал.
Емир, къде сте тия дни?
Криската много хубави неща твориш. Браво !
Тони, гласувах. Успехх !!

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 14:47 от ivilda

# 646
Арлина и аз давам когато поиска ,не съм се замисляла,но той след пюре обикновенно след 2 часа е гладен.То го засища - изяжда вече цялото .

Ходихме, Тони, уж е леко положението, ще видим.Точно почивните дни ме притесняват  Confused
Ти Валя при Поля Божинова ли я води?

Дано не се налага да търсите лекар през тия дни ,че то по празници сякаш им бъркаш в мозъка като ги потърсиш.Личната ви дава ли дежурства ,нашата много често по празници е на работа?

При Божинова ходихме в понеделник.Много внимателна ,изчисти и ушите от ушната кал и после с една машинка измери ,че слуха е намалял с 10-тина децибела и видя ,че имала уплътнение на ушите- от възпалената сливица според нея.
Две седмици ще пие един сироп и на 19-ти сме пак на такъв преглед за слуха и с резултата ще отивам при доктор за дата.Ще я заведа при доц.Вълков в ависа ,сякаш на него се спрях за операцията .Лошото е,че искат да се спи една вечер там , а с тоя младеж дето яде по 2-3 пъти нощем и не иска шишета няма да мога да съм с нея.
Днес пък физиотерапевтката на Марти ми препоръча да го заведа и него на УНГ,че след 10дни нагревки пак си има заден ринит и похърква нослето , освен да ми отделят една стаичка в болницата и да се нанесем тримата ,друго невиждам ooooh!. Crazy

Айде стега мрънкане .
Весели празници на всички дето ще пътуват и няма да висят тука - като нас Confused

# 647
И аз да се отчета след консулта - цели 8100 и 68см /+500 и 1,5см/. Та така... Нищо ново при нас иначе. Все още нямаме зъби, мрънкаме, искаме на ръце и ще си стоим в София по празниците  Crossing Arms
МаммаТ много си права за чуването и слушането  Wink

Викат ме

# 648
  • София
Атракция,  ivilda  ще ходим в Павел баня...Семейни приятели, в общи линии голяма лудница ще е, защото ще има много деца, но няма да ни е за първи път...Ходим в годината по няколко пъти така...децата се познават...сега ще има нови членове - Ангел и още едно бебе на 5 месеца... 
На Кати й давам  коколин, защото като пътуваме повръща - откакто ме светнаха за това лекарство нещата се под контрол....Дано и утре да е оки...
Стегнах багажа...мисля, че предвидих всякакво време...За късия  ръкав и Ангел го събличам откакто се стопли по къс ръкав...
Арлина - бях чела нещо подобно, но не си спомням кое след кое беше... newsm78
Атракция, tsveta...дано да са спокойни празниците и всичко да мине бързо...

# 649
  • София; Дружбето
Еми, как то даваш коколина? Миша и тя повръща и заради нея не ходим никъде. Аз пробвах по листовката, но ефект нямаше. А понеже аз като малка бях същата и си спомням колко трудно понасях всякакви пътувания, гледам да не я мъча Rolling Eyes

# 650
  • sofia
Привет, девойки! Завърнах се. Добре сме, липсвахте ми! Надявам се, всички да сте добре, както и дечицата! На първи май остарях с още една година...Малко зле ми подейства...Навлезох в Христовата възраст...Още не мога да го проумея.  Rolling EyesПетко си е екстра. Расте и хубавее. Още няма зъби, но е отпрал ега ти косата. Прическата му е " Пънкс нот дед". hahahaОтивам да попрочета какво сте правили без мен.

# 651
  • София
tsveta еми деня преди пътуването 3*2 хапчета...Утре сутринта пак 2 и после през 2 часа по 1, докато стигнем. Миналата година пътувахме доста километри...и нямаше проблем. Стана й  пак лошо, но не се стигна до повръщане...По предишното пътуване беше кошмарно...добре, че заспа преди завоите, че не ми се мислеше какво ще е ....
kri6kami6ka тука се надпреварвахме да ти честитим рождения ден...е не само твоя де...Относно Христовата възраст...еми не е толкова страшно Sunglasses Аз си мисля, че съм на 29 още...пък и така се чувствам...така че...свиркай си... Wink

# 652
Кришка добре завърнала се  Hug !

Емир и другите дето ще пътувате, Лек път и Приятно изкарване !

Ние пък вече си имаме 5-то зъбче  Heart Eyes !  Не щем и бананова каша  Thinking.

# 653
  • Варна
Wow, Ivilda, дайте едно и на нас....Ние ни едно нямаме, и даже подут венец няма... Crossing Arms
Хехе, и аз така ЕмиР, на половина си възраст се чувствам...Особено като се отделя за малко от децата hahaha че да не ми се смеят...Така, че важно е да си млад по дух....
Приятно изкарване на всички, дето ще пътуват, ние за сега сме тук за празниците.

# 654
Значи никой не знае нищо за месотооо Thinking По спомени не можеше с млечни, та ще поизчаквам с кърменията май. Иначе заека се хареса. Много и хареса кашата на Хумана: Маракуя с праскови, ей сега опоска 200гр Shocked Тя и каката я харесваше тази каша, та затова я купих, млечна е обаче за справка Party
Цвета, Атракция: бързо оздравяване, дано не се наложи да търсите лекари по празниците Hug Hug Hug
Приятно изкарване на пътуващите, ние никъде няма да ходи, ПАККК Crossing Arms
Тони: значи и вие като нас, лоша работа. Кажи после какво решихте, ще я махате ли? Hug
Лелеее 5 зъбаааа ooooh!, Лора зацикли на 2 и няма признаци за повече Crazy
Кришка: ха добре си дошла! Mr. Green

# 655
  • sofia
Наваксах! Кофти, че има болни дечица. Цвета, Атракция Hug. Не съм се изфукала с гигантските размери на Петко: 9.500 и 70 см. Хич и не е учудващо, щот той добре хапва. Ма не е дебел, моля, моля. Много е активен. За храненето- имаме 3 заместени хранения. Днес яде зеленчуково пюре със сирене. Беше очарован! Ще въвеждам и яйцето тия дни. Аз пък го извеждам по къси гащи и къс ръкав. Сутрин мятам и един суитчер+чорапки. Също избягвам най-голямата жега, защото я мразя. Нямам късмета на Весита и моя син е наследил склонноста към изгаряне от мен...Я да помрънкам, че не съм го правила отдавна. Другата седмица,  ми се очертава едно пътуване и не знам, как ще се отделя от малчо, за цял ден...Много съм нещастна, въпреки, че го оставям на баща му. Мрън,  мрън,  мрън. Никога не сме се разделяли за повече от час...А на пътуващите за празниците, желая много приятни емоции!

# 656
  • София
Добро утро мацки!

Кришка...давай снимки на Попо  Grinning
Като се събуди Кати и закуси, тръгваме...За Ангел е ясно, че е скокнал в 6,30  Rolling Eyes
Честит имен ден на празнуващите и на военно служещите...
Приятно изкарване на празниците... Grinning

# 657
  • София
Добро утро!
Ние сме в Румъния!  newsm44 Все още съм ужасно изморена, но въпреки това, вчера направихме една разходка с новата количка на Ана Мария  Party Днес ще видим и за организирането на кръщенето.
Честит имен ден на всички, които празнуват ден, честит празник на всички вас!

# 658
Добро утроо !

Покахонтас , много се радвам че най-накрая успяхте  Hug! Дано и кръщенето го уредите и всичко мине добре. Ще чакаме снимки.

Емир, мерси за кафенцето.  Приятно изкарване  Hug!

Честит  имен ден на именниците !!!

Честито и на месечинките !

# 659
Еми, лек път  Hug

Покахонтас, да минава по вода всичко  Peace

Честито на празнуващите  bouquet

Да се редактирам, че като никой не пише, да не съм само аз:

Арлина, имаш ли имен ден днес?

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 10:17 от Atrakcia

Общи условия

Активация на акаунт