Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бяхме и на лекар днес, 72 см, 8 кг - Малта, настигнахме ви  Laughing
Изкупих пюретата от едната аптека, малката има да яде в Румъния  Joy - 45 броя буркани. Плюс н на брой кутии АМ...Май половината багажник ще е само с бебешка храна...и дрешки  Laughing Сега и двамата спят , чакам ги да стават, да събирам багажа и да тръгваме. Не мога да повярвам, че ще тръгнем най-накрая  Rolling Eyes
Бързо оздравяване на всички болни дечица...и мами...
Чао от мен, ще гледам поне да ви чета следващите дни!

# 631
Здравейте!

Еее, пак ли има болнички - стискам палци да минава бързо Praynig

И ние бяхме на консултации днес - 10 кг и 77 см. За изследванията за алергията го отложихме във времето, казаха ми, че е прекалено малък за да се разбере със точност от коя съставка на АМ е алергичен, след като се оказа, че не е АБКМ, трябвало няколко пъти да му се взима кръв, да се изследва в чужбина, резултатите се бавели много и т.н. Педката каза, че няма проблем да караме и без АМ, стига да му давам достатъчно белтъчини (месо), а той си хапва доволо - така че се отказах да си мъча детето с АМ на принципа проба - грешка...А отделно от това ми казаха, че има супер чувствителни деца, които имат тотална непоносимост към АМ и в такъв случай нищо не може да се направи...поне за сега ще му спестя взимането на кръв...Ако има някоя мама, която дава Фризопеп може да дойде да й дам цяла кутия, иначе няма какво да я правя Simple Smile

Иначе сме добре - оглеждам магазините за тежкотоварна проходилка, ама още нищо не ми е хванало окото Laughing

# 632
Спите ли още? Ние осъмнахме в 5,30  Crazy
Не е истина каква хрема влача и аз-пусти му бацил ни тръшна всички  Tired

# 633
  • София
Добро утро мацки!

Ние в 6,30...
Атракция бързо да се оправяте....
Днес ще стягам багажа...имам и да гладя...въобщеее...май това ще ми е писането...
Само да споделя, че пък просото действа много добре на Ангел. Ориза и рожковите го запичаха....та беше едно напъване...тук от два дена давам  просо и акото си е екстра/страшна тема подхванах/
Хубав ден на всички!

# 634
Свил доста хареса ориза с рожковите, но не мога да хвана дали го запича, щото той и без това ака на 3-4 дни веднъж.
Мислих днес да го захранвам с месо, ма ще поотложим.
Веси,  Hug дано нямате премеждия вече
Тони,аз го изгласувах още оня ден Марти, видях линка на скайпа, успех  Peace
Емир, къде ще ходите, нещо съм пропуснала  Crazy

# 635
Добро утро! Ние се наспахме в 7.00ч. Тази нощ пак искаше да спи с цица в устата newsm78. Тъкмо реша, че имаме подобрение и той ме изненадва. Сега ни почва или зъб или ще ми идва или пък просто нещо ново ще ни мъче Crazy. Интересното е, че вече се събуждам супер наспана и вечер не ми се спи като си лягам newsm78. Добре ме дресира това малкото hahaha.
И аз гласувах!
Лек ден на всички!
О и болничките бързо бързо да оздравяват, че бебе със сополи е много мъчна работа! А за по сложните като инхалациите на Габи - еми направо Цвета ми изглежда героиня, толкова и е трудно още от самото начало!

# 636
  • София; Дружбето
Дубрутру  morning Тази нощ Габи за малко да се научи да лети. Щех го метна през джама с чиста съвет (моля да ме четат само пишещите Crossing Arms) Като каза ще мрънкам и до 2 - мрън, мрън, скръц. Завърти се по корем, после мрънка че не може да се върне обратно. Вдига си краката и удря с тях леглото. Абе най=различна програма вкара . Накрая го зарязах и отидох да спя в кухнята. Там обаче е гадно и неудобно и се прибрах след час някъде. Та може да се каже, че съм спала 3 часа cry
След малко излизаме на разходка, че май пак жегаво идва, а трябва да мина през Кауфланд да напазаря разли работи
Габи с ие хъхрещ и кашлящ. Ваксина скоро няма да види - нито 3 пентаксим, нито реимуницазия на квот беше там  Crazy
На другите болни Hug у да се оправят.
Габи и той запечен - ще купувам сливи днес, че не съм въвела и тъкмо да видим ще има ли ефект

# 637
  • Габрово
Ех, Цвета, тоя твоя момък много кекав ще дойде, ама дано пък по-натам да се оправи и да спре да се разболява милото.
Бързо оздравяване на всичко други болни мами и дечица!

Рая пък толкова видове каши и то скъпи изпонакупих и накрая взе, че хареса на Слънчо бисквитената и другите отворени ще ги подарявам да не идат зян.
Още ме е страх да я разхвърлям по къс ръкав, но то няма и подходящи дрешки за сезона та днес ще прескоча да й накупя това онова.
Каката съм я пуснала със сополите на ясла, но след като самите учителки казват, че няма проблем когато е само хрема що да не се възползвам- тя хремите ги влачи по месец и няма как все у нас да седи заради някакви  сополи.
Вecитa , твоя юнак бая грамаден бе ooooh!
Рая няма и 8 кила, а да не говоря, че твойто ако върви така скоро ще настигне голямата ми която е към 12 кг Crazy

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 16:15 от valkata78

# 638
Добро утро, мацки! Simple Smile

Свил доста хареса ориза с рожковите, но не мога да хвана дали го запича, щото той и без това ака на 3-4 дни веднъж.

И аз чера взех от Кауфланд от тази каша (не знаех, че е безмлечна и се израдвах като прочетох съдържанието), Аси я хареса много, не забелязвам да го запича, изхожда се нормално и то на всяка смяна на памперса Simple Smile

Вecитa , твоя юнаг бая грамаден бе ooooh!
Рая няма и 8 кила, а да не говоря, че твойто ако върви така скоро ще настигне голямата ми която е към 12 кг Crazy

Мда, едричък е, да не говорим, че любимото му занимание е да го държа, а той да подскача със все сила - мене фитнес ми не трЕбва, в ръцете съм станала като щангист Laughing

Ние днес изчезваме на вилата Heart Eyes В събота и неделя като бяхме там Асен спеше в количката на двора само по боди с къс ръкав, даже хванахме лек тен, много се радвам, че кожата му не е като моята и не изгаря(е, все пак беше намазан с 50-ти фактор, но на мен и това не ми помага), направо почерня по ръчичките, а аз въпреки, че се пазех от слънцето изгорях на потник като тракторист Simple Smile

Пожелавам на всички приятно изкрване на почивните дни и никакви болести Hug

# 639
И Миша не ме чува в последно време ако говоря тихо Rolling Eyes
O, чакай още малко да порасне, да видиш що е то нечуване! Викам, крещя и пак не се чува! Wink Не знам, аз много мразех едно време майка ми и баба ми като ми казваха "бе какво знаеш ти, още нищо не си видяла...". Е, сега ми идва да ти го кажа. Мисълта ми е - детето вероятно си прави оглушки, или се е заиграло или чува избирателно Wink
Весели празници на всички!
Покахонтас, приятен престой в Румъния (мъж ми е "заседнал" там и няма навигация и пътува успоредно на Дунав от началото до Русе, да мине през моста, че колата му е мн натоварена и не можал да се качи на ферито сутринта...)

# 640
Абе момичета даващи месо да питам нещо. Имам някакви мътни спомени, че като се дава месно пюре трябва да се изчака после с млякото преди или след пюрето поне половин час, че не се усвоява желязото от организма, ако има млечен продукт? Някой нещо по въпроса? newsm78 Смятам да давам заешко днес, та кога да кърмя я въпроса, май ще поизчакам? newsm78

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 12:02 от arllina

# 641
Арлина, не мой ти помогна Simple Smile

така са ме хванали лудите-излизахме още в 9ч-Божидар мрънка за всичкооооо, Свилен реве и киха, ръси сополи, аз с една торба покупки, непрекъснато и зверски течащ нос и кихаща, всичко опускам, не ми е ден, еййй
Бебе си поддържа лека т, още не съм се шашнала напълно  Confused

Цвета,да се оправя Габи Peace

# 642
Здравейте мацки!

Пак ли болнички има? Е стига де! Хайде бързо да се оправяте всичките!

Айде и аз да се отчета докато Катето си поспива. То и аз бих закъртила, ама трябва да почета  ooooh!

Ние все пак ще заминем утре. Мислехме да спим 1 нощ някъде по средата на пътя до Варна, ама май директно до там ще си пътуваме  newsm78 Да видим как ще се справим с този преход  Thinking

То не че нещо конкретно има във Варна освен разни приятели, ами по-скоро само това измислихме. Може да отидем да видим вилата, която сме запазили за лятната почивка.

Трябва да постегна багажчето. То дано не се скофти много временцето! То и без това моето дете е най-леко облеченото в градинката, та дано поне да е топло  Mr. Green Аз доста си я държа само по къс ръкав особено следобед.

Веситка завидях за вилата! Много си мечтая. Сега, ако имахме вила нямаше да се чудим къде да ходим и то сами,защото всичките ни приятели или са в чужбина или нямат пари и ще си седят тук. Щяхме да съберем тайфата на вила и да си направим голямото размазване.

# 643
Атракция,ходихте ли на лекар ?Кофти,че идват почивни дни,дано не се задълбочават нещата и се разминете само със хрема. Peace

# 644
Ходихме, Тони, уж е леко положението, ще видим.Точно почивните дни ме притесняват  Confused
Ти Валя при Поля Божинова ли я води?

Общи условия

Активация на акаунт