Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 470
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Мисля, че може и череши, но въпросът е откъде да се намерят плодове, който не са сезонни? Може и круши. Аз свърших вече селските продукти и се чудя на купените колко ли са хубави. А и разбрах, че дори и домашно производство си ги пръскат хората за вредителии т.н. Лошото е, че Валери отказва купешките!

# 691
  • София; Дружбето
Всичко що е на пазара може да се прави. Круши, праскови, череши и каквото още има. В големите магазини е пълно със всякакви плодове и такива, на които даже не има знам имената Crazy
Някаква идея от къде мога да се сдобия с такива топки под 20 лв Rolling Eyes Миша се сдоби с ей това
само за 2 лв Mr. Green

# 692
  • sofia
Цвета,100бр.
, 15.90 в Комсед. MammaT , чистосърдечно, мога да отговоря, че идея си нямам. LaughingТо мойто, на мама се е метнало и обича купешка храна...

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 20:04 от kri6kami6ka

# 693
  • София
Здравейте мацки!
Кришка честито зъбче на Попо...
Тами честито ви християнче..
Мамма Т да си жива и здрава на патерици...
Надина  Hug
 Пиша на бързо, че съм психически изморена....Така пътуваето /на отиване/ мина много добре. Кати не повръща, дребния си спа и си игра. Оказа се, че Павел баня не е толкова близко...Близо 3 часа си пътувахме. Това добре. Изкарахме си страхотно...КАти си игра с големите каки/ на възраст 7 8 11 години/ с две думи я дадох на отглеждане...Ангел малко си разбута режима, но не се оплаквам...Условията в къщата бяха на ниво/собствениците спечелили по САпард нещо си ...и я направили както си трябва къщата/ До тук добре, НО на втория ден КАти почна да ми пишка през 20 минути и ми обяснява как я боли като пишка. Айде взънях на педи...Днеска ходихме до Токуда...съмнения за уроинфекция/ цистит и  още какви ли не съмнения. С две думи си трябва сериозни изследвания. Щяха да ни оставят в болница, но шефката на отделението е отпуска и отделението не работи. Та утре наново ще правим изследвания, защото днешните не бяха никак добре. Но и урината не беше стерилна. Наливам я с мечо грозде...и сложих памперс, защото има позиви за пиш, но пък не пишка...на мен си ми мяза на цистит, но пък няма къде да е настила... newsm78  Може нещо да се е замърсила...но да не гадая...Много ми е притеснено, защото е мрънкава /но днеска не е спала, може и от това да е/ и си я боли и не признава никой освен мен /давам Панадол за болката и помага временно/, но и Ангел не признава никой и аз нещо съм супер изнервена - това от днеска де. Днешното пътуване беше и доста по-нервно /може би и заради моето настроение/Багажи, глупости, болници...въобще...На всичкото отгоре майка нали почна работа...и въобще незнам какво ще стане, ако се наложи да лежи в болница...Иначе, тя се е супер свежарка...няма Т и като е с децата нищо не я болеше. Днеска повече ме притесни...но много й дойде и неспането и пътуванете и аз непрекъснато нещо се карах... Предплагам, че ако е нещо сериозно поне Т щеше да вдигне...днеска нарочно не й дадох панадол, за да видя...но не вдига поне засега...Уфф айде стига...Лягам, че да заспя и да не мисля глупости...
А да забравих да се похваля, че е приета в детска градина...един филиал, който дори незнам къде се намира...но пак е нещо ...

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 23:46 от EmiR

# 694
ЕмиР, много неприятно това с Кати, дано не е сериозно  Peace
Вчера при къпане и миене на пишата забелязахме,че е зачервен отвора на пикочния канал. Много странно, всяка вечер го мием, не ще да е от замърсяване. Поляхме с риванол и после с гентамицин, тази сутрин пак, но все още е червено.не дава признаци за дискомфорт и болка, да видим

# 695
Добро утро!
Заповядайте,мацки!

Най-после да седна спокойно на компа!То не бяха гости,то не бе чудо!Тази вечер пак ще посрещам! Mr. Green
Много хубаво си изкарахме почивките.Времето беше хубаво(с изключение на вчера)Направих голяма обиколка по магазините със сестра ми и без опашки.Голям кеф!Накупих доста неща за себе си и за децата Mr. Green
Емир,много е неприятно с този цистит.Аз ,като по-малка редовно имах,и е ужасно!Не е задължително да е от настинка!Може някаква бактерия да е проникнала!Дано бързо се оправи детето ,че е много мъчително. Hug
Е,Соник,значи сте били в нашия район,а!  Wink
Кришка,хайде честито ти освобождение Mr. GreenДишай свободно!

Днес денят обещава да е мнооого слънчев,надявам се и без вятър.
Хубав ден  на всички!

# 696
В къщи съм под пара, личи си че 7-8 дена никой не е живял тука.
Само да пратя една прегръдка на Емир  Hug и дано нищо сериозно не е с дребната.

Яхам прахосмукачката, а да и даох попара на бебето, оплю ме като камилче, но нещо и вкара в устата.

Горби мерси за кафето, но ще си го запазя за почивката между парцалите по-късно. Crazy

# 697
Добро утро!
При нас нищо ново - днес ще си направим разходка до Варна. Но пък аз се събудих с болка в лявата гърда и леко ми е некомфортно. Та сега се чудя да се тревожа ли или не newsm78. Все едно е натъртено, и като суче или потече, сучейки от другата пак ме боли.
Дано малката Кати се оправи бързо Praynig! Моята племеница така често прави, и това е от стискане да не ходи на чуждо място, просто е много емоционално детето. Зная че е доста некомфортно и тя започна да си казва вече и да не се стиска.
Атракция - и на вашия мъник стискам палци бърза да му мине.
Наистина е много трудно да си родител! Но пък е тоооолкова хубаво! Heart Eyes

# 698
Здравейте, мацки!
Завърнахме се от пътешествието си, изкарахме си супер! Малчото обаче не е добре, точи едни сополи.... и кашля ужасно. От четвъртък мина на Вентолин и Бромхексин, но не виждам подобрение. След малко отиваме на контролен преглед, сигурна съм, че още ще му свирят гърдите и няма да се разминем без АБ  Sad Поне не отказва храната, както миналия път... Невена също кашляше, но тя се оправи бързо, вече нищо й няма. Аз съм хремава... Абе чудна картинка...
По-късно следобед ще наваксам с четенето и ще гледам да покажа малко снимки  Hug

# 699
Здравейте мацки!
И ние се завърнахме от пътешествието вчера. Нещо много болнички деца пак Cry Еми, стискам палци адашката да се оправи бързо! Миринда, Атракция, Цвета дано и вашите малчовци бързо да оздравяват, а и мамите и въобще всички болни!

Ние изкарахме много добре. Катето проспа почти челия път до и от Варна. Уцелихме хубаво време и въобще не ни валя. Е вчера по пътя поваля, но така не беше страшно.

Разходихме се много хубаво до Балчик и до Каликара. Видяхме и вилата, която сме резервирали за 2 седмици през лятото и е направо страхотна! Просто нямам търпение да стане 10-ти юли  Mr. Green Има си басейнче, закътанка е на края на селото, има хубав двор и прекрасна гледка. Бате каза хич да не го търся да ходи на плаж Joy

Във Варна бяхме в много хубав хотел и понеже бате води разни чужденци там, ни дадоха едно чудно апартаментче! Докато си взимах вана си гледах ФК-то и Морската градина  Heart Eyes На пода имаше дебел мокет и Кати си пълзеше навсякъде. Пред леглото имаше нещо като плот, на който седи телевизора и нашето шило умираше от кеф да се изправи в леглото и да "подрежда" нещата на плота. Там имаше и табла с чайник и чаши и разни пакетчета кафе, захар, чай. Е скъса се това дете да прави чаени церемонии  Joy Тоя чайник го размяташе навсякъде и какво ли не прави с посудата! Добре че нищо не счупи.

Нощно време според мен й пречехме понеже е свикнала да спи сама и малко по-нервно спеше и се будеше по-често за цокане. Но като цяло много добре се държа детето!

Аз малко си зарязах диетата за 2-3 дни, но вчера бях на плодове и днес като се премерих не беше трагично положението. Сега продължавам с надежда да сваля още няколко кила до лятото, че вече започна сезона на късите ръкави и панталони  Crazy

# 700
Здравейте и от мен,

И ние се завърнахме от почвката. Ходихме на морето, в Св. Константин и Елена. Страхотно беше. Децата бяха много добрички. За първи път бяхме на море с две деца Simple Smile. Всички ми викаха: "Абе що се вкарвате в тия филми, оставете ги на бабите." Но да ви кажа не съжалявам, страхотно си изкарахме четиримата. Малкият много добре си спеше и се хранеше. На море явно му идва апетита Simple Smile. Каката се размаза от басейни. Ех как искам пак на почивкаааа Simple Smile

# 701
Малко снимки да покажа и аз http://nadina.snimka.bg/other/nadina.472510 с парола nadina, ама защо толкова пусто брееее, всички ли сте по полянки и дворове.

Търся, някой ако знае изпитано място за почивка в еленския балкан - бунгала, къща, хотел и на прилични цени, някой ако има предвид нещо да свирка.

# 702
Здравейте момичета,
Всичко изчетох, ама не запомних много...
Покахонтас, радвам се че най-сетне успяхте да отидете в Румъния. Ще чакам да видя снимки от кръщенето на Ана-Мария  Heart Eyes И...да си дойдете, хей...Да не вземете да се заседите там до наесен.
Криската, ти ставаш все по-добра в сладкарството...Искрено ти се възхищавам!
ЕмиР, внимавайте с този цистит. Аз от едно такова често и болезнено пишкане, на което не обърнах внимание два дни си докарах жестока бъбречна криза преди 4 год. От тогава, ако не съблюдавам да пия достатъчно течности, бъбреците започват да ме болят. Сега всеки ден пия поне литър и половина, ама ако не стои шишето до мен хич не се и сещам.
Болничките да оздравяват, че е много неприятно.
И Зара беше болна. Вдигна Т ,ден след като я возих с градския транспорт до Борисовата градина и обратно. Най-вероятно лепна вирус, защото освен температурата нямаше други симптоми. Приложих и лечението от предишното боледуване и пак така...Всичко мина за три дни! После обаче изби обрив по телцето и гушката и аз се ошашках, че е лепнала някоя шарка. Педи каза алергия и пихме 5 дни Фенистил. От що ли пък да беше таз алергия newsm78 Все си мисля, че беше от претопляне този обрив...
Чак сега започна да се обръща от гръб по корем...Почти на девет месеца е...Но пък седи стабилно без опора, а с проходилката обикаля из целия апартамент.
От няколко дни се опитвам да и сменя режима, така че да сме навън до обяд и в късния следобед...Трудна работа. Свикнала е да спи сутрин и да играе по обед. Днес сутринта я заведох в една градинка с много деца. Люлях я на люлка и я пусках по пързалката, но не и позволих да спи. Сега е в кошарата, ама сънят и е неспокоен. Надявам се лека полека да нагодим летния режим.
Да не пропусна малката Гери-БОНБОН! Heart Eyes
kri6kami6ka  Peace Дано по-рядко те навестява свекървещицата...
Яяяя, ама то, ние утре ставаме на 9. Още един месец се изтъркалял.

Надина, не познавам еленския балкан, но понеже съм от Дряново мога да ти препоръчам този район. Можете да си правите еднодневни екскурзии до Етъра, Боженци, Соколски манастир, Трявна, Велико Търново...Всички са на по 16-25 км. от Дряново. Въздухът е свеж, балкански, а скалите наоколо създават някакво чувство за приютеност. Ама...аз съм пристрастна...

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 14:50 от malta

# 703
Nadina, много хубави снимките  Peace
Тук съм аз, пристрастих се към една игра и само чакам Свил да задреме и почвам  Crazy

# 704
Атракция дай играта.
Малта и Дряново не отказвам, само да не е пак Априлци.

Общи условия

Активация на акаунт