Септември' 09 ТЕМА 23

• 20 475
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
У ФБ, Надинка, едни звездички Simple Smile http://apps.facebook.com/mindjolt/game.jsp?gameKey=M0U8WKBSQH42N … 402639&ref=mf  Разтоварващо ми действа  Laughing Днес установих,че съм единствената врещаща и откачена майка на площадката (те другите с по 1 дете,ама...)  Свил се дере, дори и взет, Бужо реве за всичкооо,майкооу, полудех.
Бужи ми вика :"по-бързо си свършвай играта и се махай от компютъра,щото ще те заболят очите"  Twisted Evil Гадинката на мама , иска да играе на Бен 10, ма нямаа, освен ако Свилен не му направи услуга и вземе,че се събуди.

# 706
Играта разцъкана - лоша си.

# 707
  • Варна
Aх, Надина, Страхотни снимки, мястото изглежда супер - река, гора, къде викаш е това?
Взели сте си и баба, значи и помощ е имало;)
После още ще пиша, че трябва да прибираме баткото от школото...Но просто не се стърпях, разкошни снимки....Simple Smile

# 708
Красивите места с люлките е комплекс Романтика - село Кръвеник на 10-ина км от Априлци (Троян) http://romantika-gm.com/, реката е Черни Осъм - музея след Троянски манастир. Разходката беше по женски само ние двете с двамата, а мъжете работят.

# 709
Нещо много пусто в темата, явно всички са по разходки.
Времето е страхотно явно вече няма да има много пишещи но нищо важното  да сме здрави и да се отчитаме от време на време.
Бързо оздравяване на болничките ще се включа пак в сряда след консултацията за отчет.
Ние сме добра нищо ново при нас.

# 710
Хайде и аз да приготвям млякото и да се стягам за следобедна разходка, докато Зара не е изяла кабела на мишката Laughing

# 711
  • София
Аууу, Атракция, ужасно е зарибяваща тая игра, няма отлепяне сега Crazy
ЕмиР, как е Кати?

Ще водя Никола до педиатърката по-късно, че не ми харесват тия сополи и как подкашля Rolling Eyes Дано не е нещо сериозно, че ще се гръмна.

# 712
Здравейте и от мен - отдавна не съм писала, но днес се реших /благодарение на s0nic   smile3525/.

s0nic, бих ти казала да не се притъесняваш за Никола, но знам, че е невъзможно. На мен ми изглеждаше здравичък. Може би е добре за твое успокоение да идете до педиатърката  Peace.

Относно игрите - аз съм пристрастена към няколко във Фейсбука - голяма загуба на време  Rolling Eyes.

Пожелавам на всички болни да се оправят бързо!

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 17:23 от Plamito

# 713
Уф,да седна малко да си почина!
Днес съм ,като кон цял ден.Сутринта чистих,после на разходка,след обяд прострях 2 перални,рязах мезета за гостите,салата,и вече съм грогиии.

Надина,страхотни снимки,ама голяма игра е паднала!Децата са много сладки! Simple Smile

Ива се събуди,ставам,че трябва да я храня и да пълня пъстърва!
Болните дечковци да оздравяват бързо! Hug

# 714
Че как се пълни пъстърва?

# 715
Оооо аз й пълня коремчето със сметана с копър и чесън и става разкошна! Пъстървата де  Mr. Green

Ходихме до Борисовата градина и видяхме сладкиша Андреа на Ванина  Heart Eyes Наш'те двете принцеси пак бяха най-голи в парка  Mr. Green А колко са сладки двете с Кати като се видят и започват да си бъркат в очите и носа и да си дърпат шапките  Joy

Леле много хубави снимки видях! Много хубаво това място около Троян, Надина. Направо се зарибих да ходим там Whistling

И забравих предния път да кажа, че Герито е мнооого голям сладкиш!

Покахонтас, имаш ли си вече христианче?

# 716
  • София
Лекарката каза, че дребният кашля от сополите и да не се вживявам много Crazy Изписа му адреналинови капки и така. Ама сега пък се притесних за нашата педиаръка, нещо го е закъсала със здравето, а е възрастна жената. Rolling Eyes Сега я заместваше друга лекарка.

# 717
Sonic стигааа се чуди за какво да си скъсяваш живота, ще се наредят нещата. Прави на дребния инхалации с лайка и сода и ще се облекчи и дишането и секрецията, дърпай с помпата излишъка.

# 718
  • София
Здравейте мацки!
Пффуу и днеска се изчаках с тия изследвания на кръвта и урината - чак в 15,30 ги взехме /така ни бяха казали де/. Резултатите са добри - евентуално бактериална инфекция, защото има изолирани бактерии в урината. А какви са бактериите ще стане ясно сле два три дена като излезе микробиологията и ще бъде назначен верния антибиотик...Засега педи изписа аугментин на 12 часа. Почнах го...но голямо дете трудно се лъже да пие горчив сироп...Във вчерашните резултати имаше малко белтък, кръв...абе въобще доста ми беше притеснено...Четох, че при силно възпаление е възможно да има такива неща, но четох и други страшни работи. Този път гледах да не се вкарвам във филми и май бях мааалко по-спокойна или поне не написах най-страшния сценарий.
Соник и аз бих завела, ако имам някакви съмнения. Колкото по-рано се реагира, толкова по-добре... Peace
Снимки ще гледам по-късно, че така ме цепи главата.....Днеска не сме излизали, че Кати пишкаше през 10 минути...ако трябва да й свалям гащите през 10 минути и навънка щеше да ми дойде в повече...А и така в гърнето гледам какво пишка...та така...
Искам да играя на игрички, но нямам време...
Почвам да събирам документи за детската градина...от вчерашните притеснения не можах да се израдвам като хората, че е приета...та днеска вече май се радвам...пък колко ще ходи ще видим ....

# 719
Аууу Емир, много лошо, милото детенце Confused Hug Знам какво е, често страдах от цистити. Много ми помагаше Цитросепта, той е доста универсален и ако успееш да го пробуташ с някой сок няма да е лошо да го пие.
Надина: страхотни снимки наистина и мястото е чудно. Момчетата са ти големи сладури Heart Eyes За този хотел знам, че е хубав, кръстниците ходиха миналият месец и са доволни, има и вътрешен басейн, платили са 40 лв за апартамент и 40 лв за вечеря за 4 човека, много ниски били цените:http://www.elenipalace.com/hotel.html
Добре завърнали се на всички, пускайте снимки да гледаме Wink Пак много болнички, бързо оздравяване. И Лора ми се разсополиви, от къде се чудя, може би, зашото все си събува чорапите да ги дъвче и е по боси крака, а тук си е студено още. Давам и вече 3 дни вит. Ц и Осцилококциум на 2-3 часа, разделям една доза на 4-5 пъти. Така ми казаха, че е по-добре и като действие, отколкото цяла. Било рекламен трик за цялата доза,  добре било да се разделяла на части пък и по насметка е така, че не е евтин този Осцилококциум. Та има ефект сякаш, по-добре е, поне не е слязло още на долу, пупу.

Днес всичко  мина добре, Зоя се държа много геройски и плака само, като излезе от упойката. То не че я болеше толкова, колкото искаше да си ходи и отказа да поспи в болницата. Държаха ни към 2 часа, минаха много бързо, прегледа я лекарят после и каза утре пак да я заведем да я види. До сега бяхме на разходка, скача, бяга все едно нищо не е било и така Wink

Общи условия

Активация на акаунт