АПРИЛчето засмяно на една годинка стана!

• 32 577
  • 721
  •   1
Отговори
# 60

Честит рожден ден на най-доброто приятелче на Вики-Пипо!

Честито и на Ния и на Ивчо! Да растат весели и засмени!

Абрикотин, непременно ще го гледам. И аз се сетих за вас, ама се надявах да не е вашия доктор Sad

# 61
Честит рожден ден на чаровната Ния, и двама принцове Пипо и Ивайло!!!!! Да растат здравички, послушни, усмихнати и щастливи!!!!!!

Много търпение пожелавам на техните щастливи майки!

Момичета, огромно благодаря за пожеланията на кака Маги! ще кача снимки по-късно.

Абрикотинче, май съм нещо пропуснала в твоята история, защото нищо не знаех за болестта на твоето майче. Утре задължително ще гледам репортерите.

Браунай, хомеопатични вършат работа, но недей да се надяваш само на тях. Стискам палци, всичко да отмине бързо!  Praynig

Ние все още сме в очакването на нашата "англичанка" - сестра на мъжът ми. А нея все няма, объркано там с този вулкан, и няма край. Но пък и хубава новина имам, моята майка вече купила билет на 22 май!!!  Party

# 62
Честита Първа Годинка на Ния,Пипо и Ивчо!Да са живи и здрави,весели,щастливи и засмени дечица!

Вкъщи тези дни се случват разни не много приятни неща,и нещо хич не съм в час Rolling Eyes.

# 63
  • София
Рони честит първи работен ден за тебе,да бъде безпроблемно завръщането ти на работа Hug Heart Eyes  bouquet
сподели после за изследванията на Мария,дано е лабораторна грешка Praynig Hug
за новината е все пак съм си вестителка Laughing Joy Joy
Аничка много сте сладки Heart Eyes
мамочка радвам се за майчето ти Hug Party

# 64
Много благодаря на всички за поздравите към моята рожденничка, много ме трогнахте! Hug Hug Hug

Ето закъсняла почерпка:

Честит първи рожден ден на Филип и Ивайло!!!Да са живи и здрави, щастливи и лъчезарни дечица!!!Весел празник, Чоколина, Мара каси!  Hug HugHug/май днес щяхте да празнувате?/
Нашето тържество беше вчера следобяд, присъстваха само най- близките ни роднини, не бяхме много хора.Ния беше много послушна цял ден, усещаше милата, че този ден е специален за  нея, най- много й хареса украсата вкъщи, много беше впечатлена!Снимки още няма да показвам, защото снимаха гостите и чакам да ми ги пратят.Аз бях доста уморена, защото 3 дена ме боля ужасно главата и всичко ми мина насън.Добре мина, ама сега яко чистене ме чака!Благодаря ви още веднъж са хубавите пожелания! Hug
Абрикотин, миличка много съжалявам, надявам се майка ти скоро да намери лек и най- сетне да си отдъхнете, много те прегръщам, ние сме зад теб! Hug Hug HugА този нещастник дано си получи заслуженото!Боже, какви хора има! Cry

# 65
 nbirthday newsm59  party023 newsm67 newsm38  cook  ura Tada
Стефания  на princessa raia
Филип на chockolina,
Ивайло  на mara casy,
Елизара на brilliantine
Христина на Мисис Т.
Аделина на маги79
Венелин на m o n 4 o,
Борислав и Светослав  на villyh
Хей,едногодинковци живи и здрави бъдете  bouquet  bouquet  bouquet
Върнах се да прочета назад и научих страхотната новина,
ksd_g,да ти е жив и здрав Стефан, много любов да ви донесе

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 11:26 от Earthquake

# 66
# 67
Сега да видя дали ще мога да пиша. Мария щом ме види на бюрото пред компютъра и веднага пристига да ме спаси от вредното устройство.  Simple Smile
На днешните рожденици Зара, Христина, Ади и двете ни братчета в априлски отбор Боби и Светли честит първи рожден ден! Много настроение!
Видях много милата покана на Ани към другарчето Ани. Много лично чувство има в нея. Написана персонално и на ръка. Сякаш да получиш писмо в пощенската кутия.  Heart Eyes За съжаление не можах да видя клипчетата, че нали фейса ...  Crossing Arms Честити и бързи, водещи я в най-добрата за нея посока да бъдат проходилите й крачета!  Heart Eyes
И любимото влакче Томас на Пипо много хвана окото ми! То при този свръх-талант на мама му и не очаквам друго. На Ивчо поканата също е закачлива.  Simple Smile Мара Каси, нещо налагаше ли да пуснете изследвания на Ивчо преди годинката, че съм изтървала нишката?
Честит рожден ден на патеричка на кака Маги! Мамочка, много да те радва и почти да те слуша красавицата ти!    bouquet
Снеж, честит да бъде и твоя отминал рожден ден!   bouquet
Много хубави снимки на Двете бандитки Йоана и Яна, на Прекраско.
На всички готови да бъдат отново с коремчета и в щастливо очакване - успех и да бъде скоро денят, в който имат среща с две чертички на теста.  Hug
ma_lolo, взех някак пишата. Първият път стана в колекторчето и по-лесно, но на следващото събиране ми трябваха две патрончета - за обикновена и за стерилна урина. Беше си доста изнервящо - за Мария, аз нямах избор. Обаче тези хубави стерилни колектори въобще не са стерилни. Почти сигурна съм. Сега погледнах линка, пуснат от Вери Найс за детските референтни стойности. Само за хемоглобина (при Мария е 114) знаех, че тази стойност въпреки, че е под стойностите от лабораторията, е нормален за деца. Виждам, че разните неща извън нормите са си в детската норма.
Сега да разкажа аз за нашите любими игри. Първо - Мария ходи през ден-два. Просто няма как да проходи нормално, защото постоянно търчи. Когато се забълбука и си държи нещо в ръцете, забравя за мен и тръгва, прави завой, спира, кляка и се изправя, но всичко това е само при спокойна ситуация. Сега за игрите. Любимата в момента е да се разпарчетосва един детски боулинг. В горния държач се поставя едно от топчетата и правим летяща чиния - пумпал. Нормалните пумпали не са направени правилно.  Laughing Друга игра - да си разхожда бебе-щипка. Моето бебе не е от този бебе-куклолюбив тип като Ани и Вики. Затова си возим в кукленската количка бебе-щипка. Става да си го взимаш с една ръка, да си го ядеш, да ги го пускаш, да си го вземаш. За всичко става, основно за бебе.  Laughing Сред предпочитаните й играчки е кутията (в която може да се побере дупето Мариино) на конструктора. да отваря и затваря капака, да се натоварва отгоре и да се возим. Все в този десен са ни игрите.  Simple Smile А, да. Може вече да дава и целувка. Дава си ръката да й бъде целуната.  Mr. Green И по цял ден е ба-ба, ба-ба. После следва ма-ма. Тези двете неща са бау и мяу.
Вчера Мария беше спокойна с баба си. Даже когато бабката тръгна да си ходи, реши да я гушка. Яла си я манджата от кухнята и съм малко по-спокойна. Не че не се опитах вчера да ревна, когато тръгвах към работата. Няма да мога да пиша през деня много, а когато се прибера пак така.  

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 13:51 от рони

# 68

Честит Рожден Ден на Пипо на Чоки,на Иво на Мара Каси,на Ния на Принцеската, на Зузу на Брилянтин,на Хриси на Мисис Т,на Ади на Маги и на Борислав и Светослав на Вили  bouquet

Да сте живи и здрави мили дечица и много да радвате мама и тати и да имате прекрасен празник,с много веселие и смях!

# 69
абрикотинче  Cry силно нагушкай майка ти от нас ,ще се молим за нея,дано се излекува  Praynig а тя интервюираната жена ли беше?

# 70
Здравейте, момичета! МНого благодаря на рони,earthquake, браунай, Мара за поздравленията!   bouquet
Денят беше много хубав, но изтощителен, рождения ден мина чудесно, но Зузу беше нервна и доста порева...Дано е от зъбките и да се поуспокои като избие някой зъб. Утре пък е кръщенето...пълна лудница, напоследък нещо и аз като деивк не успявам да влизам във форума.
Браунай - прочетох нещо за киста. Само да ти кажа, че аз си махнах такава чрез лапароскопия в Майчин дом. Много съм доволна, инервенцията беше минимална.
Честит първи рожден ден на всичките ни априлчета, които вече чукнаха годинката Simple Smile Да бъдат здрави и щастливи! и умерено послушни Simple Smile!

# 71
  • София
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕСКА:
Елизара на brilliantine
Христина на Мисис Т.
Аделина на маги79
Венелин на m o n 4 o,
Борислав и Светослав  на villyh
Ниа на пухчо

НА МИЛИТЕ МАЙКИ:

Рони радвам се че е минал добре първия работен ден Heart Eyes Hug
Ани4ка майката на Абрикотин беше показана само на снимки,не е давала интервю във филма,само мъжа й  беше показан като обясни за лекарството и капсулите.Ако сте обърнали внимание и самта Абрикотин беше показана и бебата също.
Брауней много е сладка Ивка
Мамочка чудесно е ,че майчето ти ще ви посети скоро Hug
Лек ден на всички:
  bouquet

# 72
Хайде и аз да се запиша в новата тема ,да не ви изпусна.
Честито на всички рожденици ,които съм пропуснала!Да са живи и здрави и много,много щастливи!
brawneye от скоро се лекуваме с хомеопатия и мога да кажа ,че съм много доволна.От прочетеното във форума разбрах,че най-важното е да си намериш добър класически хомеопат.Каквото и да ти кажат други хора да пиеш при теб може би ще е различно.Потърси специалист ,който да ти направи интервю и да ти определи лекарство.Пак може да си следиш състоянието при лекар.Пожелавам ти успех.
По темата за професиите Принцеске съвсем не съм счетоводител Simple Smile,просто доста прочетох и се интересувах относно майчинството.Мен ме влече изкуството.Учила съм моден дизайн,не съм висшист ,но там или го имаш или не Peace
Ники е добре расте с всеки ден учи нови и нови неща.С кака си вече добре се заиграват и често от  играчка става плачка Simple Smile
Това е за сега от нас.
хубав ден на всички!

# 73
Влизам и аз да честитя на рождениците:
Елизара, Христина, Аделина, Венелин, Борислав и Светослав, и Ниа! Да сте живи и здрави, малки сладурковци, весело детство и бурни игри ви пожелавам!

Аз си оставих детето на бабин дом, за първи път ще трябва майка ми да го храни, да сменя пампи (това при нас е мнооого сложно, защото дивачето не желае да лежи!!!) Да видим как ще се справят. Simple Smile

Варненски майки, хайде на среща тези дни в морската.[/color]

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 15:20 от snesh

# 74
Честито на всички вчерашни рожденничета,които съм пропуснала,и на днешните също така  newsm59

dena_klv,eто откъде значи са сладките еднакви толети на кака Вики и братовчедка и Grinning.
Учила съм моден дизайн,не съм висшист ,но там или го имаш или не Peace
И аз като теб Flutter.Скоро не съм се вихрила в това поприще,но на лято мисля с Анито да се тъкмим с еднакви рокли Party Crazy.

Жабче,както винаги,толкова се радвах на снимките на момиченцата ти Heart Eyes.Много обичам като разказваш за заниманията им,някак си си ги представям и ми става много миличко Grinning.
рони,игрите на Мария също са много интересни Grinning,кукла щипка hahaha,хихих.За целуФките,браво на нея,каква дама само-да подава ръчичка за такава Laughing Hug.Аз май не ти честитих завръщането на работа,много се радвам че мъничката ти понася спокойно тази промяна.

browneye,идея си нямам за методите за лечение на киста,но дано има някой щадящ,който да приложиш Hug
Много е чаровна малката християнка Flutter Heart Eyes!

Аbrikotin,много  Hug Hug Hug.

За финал една маргаритка

Общи условия

Активация на акаунт