АПРИЛчето засмяно на една годинка стана!

• 32 579
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Desirée, мерси за сладката маргаритка! Heart Eyes
Като каза за еднаквите рокли  Mr. Green - виж ни нас с Мони преди няколко години:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … y/Framedimage.jpg

Благодаря на всички за пожеланията, много хубаво си изкарахме! Party

Честит рожден ден на вчерашните рожденици, на патеричка, и на днешните! Пожелавам им щастие, здраве и много късмет!!!

snesh, много искам да се видим, но през седмицата няма как да стане. Вече няма да си тръгвам по-рано от работа, така че по-рано от 17.30 ч. не мога да се включа в среща Sad

ронка, честито ти завръщане на работа! И голямо "гуш" от мен по този повод. hug

brawneye, честито ви християнче! Много хубави снимки има синеочката!

Жабче, както винаги си се отчела със страхотни снимки! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 12:48 от chockolina

# 76
Деска съвсем не са мое производство.След като се роди Вики почти не се занимавам с това.
Забравих да честитя щастието на ksd_g.Пожелавам ви всичко най-най-хубаво,защото го заслужавате Hug Hug Hug
Абрикотин много сили и кураж мила на теб и майчето ти Hug Hug Hug

# 77

Но-наме колко зъбки имате, че ги миете? Wink нашите са само 7 за сега Mr. Green

Мимето* - 8 броя са, от 31 декември са 8. Питах моя зъболекар кога трябва да започна с моенето и той каза - веднага щом пробият. Няма гратисен период.  Laughing Е, Преско отърва няколко месеца.

ани4ка, честито проходило човече! Ние днес правихме Прощъпулник.  thumbsup Моят малък разбойник хвана първо компютърната мишка и след това паричката....

pipi66, аз съм изпуснала за каква операция става въпрос.... Rolling Eyes Радвам се, че детенце е добре!

И да се похваля най-отдолу - приеха ни в ясла! На есен - с песен! Извадихме късмет и това си е!  newsm44
Жабче и другите чакащи мами за ясли - как е положението при вас?

# 78
chockolina,неверотно красиви и нежни сте двете с Мони Heart Eyes Heart Eyes!

dena_klv,сори за обърквацията ми Mr. Green.Мммм...значи и по този показател съм като теб Laughing,преди да се роди Саши правех какво ли не,после все не ми достигаше времето Crazy.Обаче сега един ентусиазъм ме е обхванал,да видим до кога ще ме държи Joy.

no_name,хайде честито ви място в яслата  Hands Clap.Добре се е ориентирал Преси на прощъпулника  Money  Grinning.

# 79
в последните минути на днескашния ден: Мара Каси честит рожден ден!!!!Да си жива,здрава,много щастлива и обичана!!!  bouquet  bouquet  bouquet
чоки изглеждаш невероятно!!!  Party
рони аз какво разбрах,а то какво било  Blush много се радвам ,че завръщането ти на работа е било прието спокойно от Мария  Heart Eyes а за твоите чувства те разбирам,аз само при мисълта  да се разделим за няколко часа и ме избива на сълзи  Rolling Eyes
специално за теб и другите нефейсъри: ходещото Ани
no_name браво на Преско за прощъпулника  Mr. Green Heart Eyes Hug
аз честно да ви кажа си мислех,че няма да се замисля скоро за прощъпулник,но Анито ходи все едно е проходила преди месец  Crazy минава цялата стая сама  Shocked както сватята каза все едно се е упражнявала тайно  Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 00:46 от ани4ka

# 80
  • Някъде там...
Нас ни приеха на ясла. Хем се радвам, че се преборихме, хем ми е едно тъжно отсега...  Embarassed В събота даже се видях с директорката, която ми каза, че до края на септември, най-късно на 01.10 трябва да сме тръгнали, а така ми се искаше да отложа още малко. Говорих и със счетоводството в службата, мога да си взема платената отпуска в неограничен размер, та явно в края на годината ще съм няколко месеца в отпуска и официално ще се върна на работа по Нова Година. Дано през тези месеци поне отчасти успея да задържа малките вкъщи, все ми се струват мънички да се разделяме. А и тези проблеми с храненето ме притесняват много, дано са прояли стабилно дотогава.
No name, в коя ясла ви взеха? Ние сме в Младост 2.  Честити ходещи крачета! Моите още ходят на 4 крака.
Чоколина, партито изглежда е било мнооого весело.  Grinning Страхотни снимки.
Рони, хайде леко да мине адаптацията и при теб и при Мария.  Hug

# 81
  • Лудогорието
Здравейте майчета!
Благодаря за пожеланията към малкия ми рожденик!  Hug
Отбивам се да кажа, че ние отложихме операцията на Иван защото пипна вирусен ларингит от баща си и се разкашля баш за рожденния си ден. Следваща удобна дата е 25.05 и ако някой се откаже като нас може да ни вместят и по-рано. Яд ме е, че го опазихме до сега и направихме организацията, а се разболя точно за операцията  Sad Нищо, явно не е била нашата дата. Иначе се разминахме само със сироп, без антибиотик. Не вдигна температура и инфекцията не слезе към белите дробове  Stop
Рожденния ден мина като лудница. Малко хора бяхме-баби и дядо, чичо, кумовете и двете им дъщерички. Иван нали беше болен, беше адски крив. Каките викаха и бесняха, направо главата ми стана грамаданска  Crazy Не можах да се насладя на първия рожден ден на сина си!
А голямата новина е, че проходи!  Heart Eyes Вече няма спирачки. Прощъпулник не сме правили и ме е страх да го събирам с много хора, тъкмо се пооправи  ooooh! А ми се иска....
Честито на всички малки и големи рожденици   bouquet Както и за голямата радост на  ksd_g !
Прилагам малко снимки

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 11:13 от maimunka07

# 82
  • Бургас
Ей, измина се вече година, само ние младеем.

Аз съм направо ужасна, след няколко дена ще станем на 1г, а аз чак тази сутрун видях, че Стефи има ципа между двата горни зъба, до венчето викат и юздичка. Сигурна затова не е можела да суче. И май ще трябва да се цепи. Все да имам нещо на главата ми да мисля. В събота правим кръщене с 30 човека без да броим децата а сега и това. А свекито щели да пътуват вечерта късно в петък и да пристигнат към 4-5 ч сутринта. Аз и викам какъв е тоя час, ще ни събудите. А тя ами аз колко пъти съм ви чакала и в2 и в 3 през ноща. Да но на мен денят ще ми е супер натоварен с приготовления и ще завърши посреднош на следващия , то знам че ще си легна чак на 2 май в 5-6, трябва не само да стана да го посрещна рано, ами сугурно и няма да мога да спя, като знма че ще звъннат рано гости. Все го измислят така че на мен да ми е гадно.
Супер съм изнервена.

# 83
  • Варна
yana_kuncheva, доколкото знам, "юздичката" е долу под езика, а не горе на небцето. Peace Най-вероятно се касае за нещо друго, но по-добре я заведи на лекар, за да се успокоиш.

maimunka07, голям сладур Ванката! Честито ви прохождане! Моя мързеланко сигурно последен ще остане. Mr. Green

# 84
ЧРД на Гергана на Яна Стоянова newsm59 newsm67  party023 newsm38  cook
Ааа.Чоки и ние сме още в класацията на неходещите така че няма да сте последни  Grinning.Относно миенето на зъбките и аз прочетох,че трябвало да започне от първото зъбче,но и ние пропуснахме.Сега се четкаме с една четка след ядене Mr. Green и той много се кефи.

# 85
Привет и от мен,
аз се позагубих почивните дни, но така е като искам да наваксам през почивните с Диди тъй като през седмицата с тази работа по-малко време и отделям Rolling Eyes но няма как не се оплаквам трябва да се бачка за да има кинти да се харчат Mr. Green
Диди вече е по-добре няма сополи и не кашля, но все още има подути лимфни възли и ме е яд че забравих да и ги покажа миналата седмица на докторката, та сега в петък имаме час за ваксини, но май пак  ще ги отложим че с тези възли нещо ме е шубе, трябва да ни бият тази ММР ooooh!
А да ви я похваля какви ги върши тези дни  Joy вчера ми докопа кафето на масата и го обърна, като вика на разлятото ако(щото ние на всичко дето не е за ядене и е мръсно и казваме ако) Joy и тя така гледа го учудено и ми вика ако Mr. Green
а пък тук татко и се сдоби с нова кола и ето го и манекена за реклама Wink
Да кажа за ходещото Ани на мама Аничка, че е много сладка и скоро да и пожелаем с Диди да е по-стабилна и да тичка след приятелката и Ани и двете да нямат лоши падания придружени с ожулвания Hug Heart Eyes
Мамочка честита ви баба скоро, знам какво е да имаш мама на помощ Hug
Десирее мила каквото и да се случва у вас ние сме тук ако имаш нужда от  Hug и рамо да споделиш, цунки-гунки на Саши и Анито Heart Eyes аа забравих да отбележа че маргаритката ти е много модерна и лъчезарна Heart Eyes да я намляскаш подобаващо!
Брауни честита ви християнка, да ви е жива, здрава и много послушна! А тя как издържа на церемонията имаше ли рев?Тортичката ви е много готина, абе не може да се сравняват БГ тортите с тези от тук да знаете, българските са най-хубавите и вкусните!Дано да намериш решение на твоя проблем Hug
Рони радвам се че Мария си харесва бабата, така ти си поне малко по-спокойна(въпреки че знам колко е гадно в началото да си по цял ден без детето)  и знайте че сте късметлийки поне 1вата година сте с детето! Hug Heart Eyes
chockolina снимките от чрд-то на Пипо са просто страхотни, много хубаво семейство сте Hug личи си че мама добре се е постарала с организацията на темата с влакчето Томас Wink а Пипо как се държа? Снимката с Мони и еднаквите тоалети е жестока и на мен ми се въртят такива мисли за лятото с Диди да се накиприм Mr. Green
Но-наме, Жабче честито приемане на ясла! Дано всичко да е наред и на малките да им хареса да ходят!
Маймунка07 много хубаво парти, а тримката сме много симпатични и дано Ванката да е здравичък и никакви повече болести да не ви пречат за да направите операцията успешна! Hug
Хайде приятен ден  bouquet че май се поулях в писане Blush

# 86
Честит рожден ден на всички малчугани, които пропуснах тези дни!Да са здрави, умни и щастливи дечица!

Честит рожден ден, Мара каси!Желая ти много здраве, много късмет и много Либоф![/color] Laughing

Миме, какво е това шикозно и гигантско возила, браво на мъжа ти, да му е честита!!!А пък Дидито е  като малко сладко момиче на късмета! Heart Eyes
Жабче, но-нейм, честито ви прием в яслата и от мен!Дано мъниците свикнат бързо и се адаптират в новата среда.Жабче, и на мен ми е свито сърцето, не мога да си представя колко сълзи ще изрева като я дам на ясла.Стискам палци всичко да мине благополучно и да ви вземат в най-подходящия и за трите ви момент! Hug
chockolina, споко, и Ния още не ходи, няма да сте сами на финала! Hug
maimunka07, надявам се когато и да е операцията, да мине успешно, кофти че така се е получило, но пак добре, че не е пил АБ. Hug Hug Hug
И аз сега се чудя дали да я записвам в сайта за яслите или не, не знам дали ще ни стигат парите и дали ще имаме обекти по- нататък, това никой още не може да го предвиди, много съм объркана.А само като си помисля, че някой ден ще я оставя ей така някъде в някаква сграда при непознати хора...непрекъснато си представям сцената как я оставям пред вратата на градина и как една учителка ми я взима и я отвежда навътре, а Ния се скъсва да пищи, а аз още повече...егати и ла...ното съм обаче! ooooh!

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 16:34 от princessa raia

# 87
Жабче, защо не се върнеш сега за 1 ден на работа и после да си пуснеш платената отпуска, която имаш?
А за яслите, аз мисля, ако ни приемат по-рано от септември (което не ми се вярва), да я запиша и да плащам таксата, за да я запазя мястото, а пък да я пусна, когато съм решила.

# 88
  • Някъде там...
Какъв е смисълът да го правя?  newsm78 Ако е за актуализация на заплатата, няма как да стане, защото при нас това се решава от собственика-чужденец на базата на представянето през миналата година. Отделно не знам на каква длъжност ще се върна, защото моят проект е приключен.

# 89
Чоки, рожденикът е страхооотен! Simple Smile)) За тортата нямам думи!
А за срещата аз и след 17:30 съм по улиците .... Виктор като се наспи  задължително трябва да изразходва колкото се може повечко енергия, че иначе трудно заспива. И мама вкъщи луда става! Може ако се появят и други мераклийки да се видим към 16:30 и да очакваме включване от теб час по-късно. Та, момичетаааа къде стеееееее?
maimunka07, хайде бързо да се оправя Ванката, да минава тази операция и да си заживеете спокойни и щастливи! Simple Smile
Това с яслите е луда работа, аз сега търся частна, ноооо си е направо мишън импосибъл във Варна!!! Трябва някой да гледа Виктор по половин ден (че и аз ще започвам работа) а след обяд ще го поеме майка ми. Ако някой има инфо за ясла, в която приемат деца под 2 годинки, моля да помага.  Hug

Хей, тази тема нещо хич не върви... Явно всички са по разходки.
Хайде аз да допълня...
На Виктор му проби първи кътник, аз го напипах вчера. Изобщо и не съм разбрала кога и как е излязъл! Явно не е имал голям дискомфорт! Вторият ще пробие всеки момент. Готов е да минава само на пържоли! Simple Smile))

Най/накрая се научи да пляска с ръчички и сега това му е любимото занимание! За всичко си прави браво и очаква и аз да му пляскам. Ако се замотам нещо започва по-настоятелно да пляска и да ми подвиква! Simple Smile
А иначе любимата му игра навън е да гепа на децата играчките! Мама си разнася неговите, ама той ги не ще! Обожава да се люшка на люлките, ама силно! Като е лекичко, започва сам да се клати и да подвиква да го засиля. Като види люлките от далече бяга натам. И като му се излиза стои на вратата и дърпа ключовете.... точно това прави сега... така че ние се приготвяме да излизаме. Хайде чао засега! Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 09:26 от snesh

Общи условия

Активация на акаунт