АПРИЛчето засмяно на една годинка стана!

• 32 575
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Нагледах се на снимки!!!Страхотниииииии,Диди,Бобче,Виктор,Ави,Влади,Вики и Габи,Преси,Елина,Пипо,Мони и фамилия!Дано не пропуснах някого Grinning.На всички много

Имамама,благодаря за поканата,но тази година ще пропуснем,няма никакъв шанс.Следващата,живот и здраве,сме там .

рони,снахичката не е контузена от конкуренция Laughing,ноооо голяма бандитка се оказва че е Mr. Green.По-щурава е от Саши даже smile3560,то гръмнало,та ги събрало двамата hahaha.

Ние уикенда забегнахме на село,няма такъв кеф!Море няма да видим тази година,ноооо поне селянчета ще гледаме да сме по-често Mr. Green.Ето така играят децата там  Grinning.

Жабче,съжалявам,че диастазата се е оказала херния Rolling Eyes Confused.То не ти стига всичко останало Rolling Eyes,гуш Hug Hug Hug.

# 661
  • София
Десии, ама че лятно ми стана от вашТо "плажно" кадро... sun Разкошни са ти гъбковците! Heart Eyes Heart Eyes Много сладурести! Flutter

Жабче, няма ли край лошата серия вече? Rolling Eyes
Е тази ваша снимка ми е любима. Култова! Heart Eyes Heart Eyes

sisely, много ти нежно миньончето! Прилича ми ужасно много на Бобката на Абрикотинка. Shocked Честито прохождане! nuts
Май само ние останахме придвижващи се по тая  newsm32 метода... Thinking

# 662
  • София
Страхотни снимки разглеждам !
Ние прощъпулник няма да правим скоро май. Тъкмо се отпуснахме да правим крачки сами, даже започна по десетина да прави и сега хич не иска. Само за ръце иска да я водя. И да пълзи. Особено вкъщи не иска никак да ходи. Тя така беше и с обръщането и с пълзенето, като го направи първия път и после чак след време повтори Simple Smile
Да, но свеки пак беше тук и както всеки път се шашна, че още не ходим и "непременно да я заведа в най-скоро време на ортопед." и да и давам повече сирене и хляб да яде. Пропуснах и концерта на Елтън Джон. Изобщо с хиляди неща се нервирам, но няма да се оплаквам.
Само да кажа, че в нас е 28.8 градуса постоянна температура и не мога да се преборя с мъжо, да сложим климатици. Бабата като е казала че бебе се отглежда на топло и това е . А за море не иска и да чуе. Ще пропуснем:( и морето.
Добре, че с Дея се разхождаме по цял ден (в тези жеги без обедните часове.) В 12 се прибираме, играем си вкъщи, и като обядва я приспивам в количката за малко пред входа и хайде обратно вкъщи Simple Smile Като я свикнах да спи все навън и сега не иска да заспива на нито едно легло. Как ли не опитвах. Усети ли, че искам да я приспя-рев и вой и иска да слиза от леглото. А  в количката още в асансиора се прозява  Joy сладурана.
От днес сме без памперс през деня. Сутрин и без това ака и пишка на гърне. Днес следобяд преди да излезем я оставих по гащи и тя в коридора докато се приготвим и се изпишка. Преоблякох и цялата разходка навън не пишка. Аз пробвах няколко пъти но не иска. Като се прибрахме - веднага на гърнето се изпишка. Като спи ще слагам памперс. Приготвила съм  се да пера десетки гащички на ден. Добре, че е топло.
Някой ходил ли е в новия парк във военния музей?
Сега пека един кекс, ще видим какво ще стане.

# 663
  • Бургас
Добро утро! Simple Smile
Ранобудката ми малка днес рано рано се развилня, а вчера като я чаках да се събуди, че да ходим на плаж, чак в 8ч стана  Mr. Green Беше много хубаво, мин. лято не съм я водила и това и беше за първи път  Crazy Много се забавлява и тича, игра си с де що види и влизаше във водата без страх (пу пу), ходихме на едно място дето е все плитичко, идеално за детенца  Flutter

Имамама, браво за прохождането, и аз мисля тази седмица да направя прощъпулка вече, че Лина започна да върви стабилно, разликата е очевидна, нищо че мен за мека гъба ме взима и само ми подава ръчичка, вече ще съм по-твърда  Sunglasses  Wink

asia_nika, браво за постиженията с памперса!!! ние още сме само от време  Wink но определено виждам колко и е кеф като е без него  Sunglasses

Жабче,  Hug

Хубав ден! Simple Smile

# 664
  • София
Къде стееееее бе хора? Rolling Eyes Никой не пише. Навън ли сте по жегите?  newsm78

Я да видим нещо разхладително, дали няма да ви поСбере... Thinking

# 665
Ooo,веднага налитам на това разхладителното Sunglasses,мерси ღолчеღ Hug !И аз това се чудя,где са всички newsm78(освен работещите,и почиващите на море/балкан).Ние последните дни сменихме часовете за разходки,излизаме от 8.30-9h,до към 11-11.30h,и после чак към 19h излизаме пак.Климатика не е спиран няколко дни,е***и жегите,искахме лято,ето ни го sweating.Децата обаче не ги свърта много вкъщи Twisted Evil,та малко си е зор.Сега ще им пълня водичка,да се стопли от слънцето,и като се събудят ги цопвам в басейна на балкона.Тоз път и аз ще се цамбурна при тях Laughing,няма друго спасение от жегата,и....скуката Mr. Green.
Днес за последно взех храна от детската кухня,по същите причини-не ми се размотава с децата точно по обяд никъде.Ще им готвя вкъщи.
За гърнето-нямаме никакъв напредък,ама никакъв Whistling,аз продължавам да съм търпелива,а Анито продължава да упорства Crazy.Нооо,имаме друго за хвалене Mr. Green-отказахме биберон-залъгалката Flutter.

# 666
Ох, тези жеги наистина са голям ад.  Tired Вече не знам на кой свят съм. На Мария съм й наточила вече ножицата да режа косицата, че постоянно (особено нощем) се драпа и дърпа по рошките. И цялото й гръбче е в пъпки, част от гърдичките също. Идея вече нямам как да не я прегрявам. Играта у дома е изцяло преместена пред вентилатора. Иначе си умира татко й да бъде роб и да й прави вятър с нещо.
Отглеждам си едно изключително подредено дете. Иска играчка и сяда в центъра да й се донесе. После, когато й омръзне, си я връща на мястото. Вчера даже за едно мазило, което живее на високо искаше да си го възстанови, откъдето е взето.  Sunglasses
Успех и най-вече приятно и забавно да бъде дефилирането на Пепси, а на семейството й  Simple Smile - весело и щастливо ваканционно настроение.   bouquet
Много готини срещи е имало! И наистина Ави прилича ужасно много на Бобчето, което вече с нетърпение си чакаме.  Heart Eyes

# 667
Браво Desirée,как успяхте да махнете гуменото л...о? GrinningНе,че бързам Ави го ползва единствено и само за сапиване,но все пак на такава възраст как се справихте?

Ави пък много се страхува от морето и за мен засега това е добре стои си на хавлията ,защото и от пясъка също я е страх Mr. Greenс такъв потрес го пипа Close,но онзи ден учудващо полека полека седна на пясъка и си поигра с кофичката.Но морето само го гледаме отдалеч,но няма да я карам насила.Когато тя реши засега така е добре.Поне за мен Laughing

С ходенето е същата работа не иска и не иска да ми пусне пръста Naughty

Момичета мислите ли да си правите преглед на гърдите?Аз доста се замислям още повече,че аз неуспях да кърмя а беше желателно понеже си имах преди време проблем с една гърда и доктора ми беше казал още тогава,че когато имам дете някой ден е желателно да кърмя ,ама аз като не се справих SadТа мисля да си взема едно направление дано всичко е ОК.

Хайде хубав и по-прохладен ден.

# 668
  • Някъде там...
А, Олче, не сте само вие от четирикраките.  Mr. Green И ние още лазим. Навън се водим за ръчичка като Йоана вече е доста стабилна, но я е страх да се пусне. Чат пат я излъгваме за няколко крачки, но след това по 10 минути седи вкопчена в нас и не дава да я пуснем. Шубето е голяма работа. А Яна просто си е мекичка и не може още.

Днес бяхме в зоологическата градина от 9 докъм 11. Много е спокойно през седмицата, а на децата им беше интересно.

Рони, браво на подреденото дете. Моите са на обратния полюс - подредено не търпят. Аз подреждам, те вървят плътно зад мен и разхвърлят старателно. Харесали сме едно жилище из вашия квартал, но му се чудим още, че ни идва скъпо... Бива ли го района?

С гърнето и ние нямаме напредък. Ако въобще поседят на него, не свършват нищо вътре. Като слязат от него си свършват работата на пода, че и после мажат локвата с ръка.  ooooh! Добре, че само в едната стая сме с килим. Иначе в тия жеги направо е ужасно с тия памперси, но какво да се прави, дано скоро схванат какво се иска от тях. Същата работа е и с миенето на зъбите - решиха, че това е някакъв нов вид лъжица, с която се опитвам да им пробутам храна. Съответно въртят главите, стискат устите и бягат. Иначе ме гледат любопитно как си мия зъбите, но дотам свършва интереса.

# 669
ssillvvi,до скоро Анелия имаше 2 биберона,ползваше ги само за заспиване.Преди няколко дни загубихме единия някъде вкъщи,и не можах да го намеря.На следващия ден загубихме другия навън,по време на сутрешната разходка.Аз усетих липсата когато стана време за следобедния сън,тук биберон,там биберон-няма го,ами сега? Mr. Green,тя само така заспива...Гушнах я,нани-нани и пях,галих я по челцето,и....заспа,ама след 1 час Crazy.Като се наспаха с брат си,ги нагласих и се запътихме към детски магазин да купувам биберон.Да,ама не,затворили по-рано Twisted Evil.В аптека не се сетих,че мога да потърся Embarassed.И си се прибрахме без биберон Rolling Eyes.Вечерта-същата ''процедура''-гуш,песен,галене по челцето(последното винаги работеше и при Сашко като бебе Laughing).По едно време заспа,зора беше като се събуждаше през нощта Crazy,но шишенце с вода се оказа,че спасява положението.На другия ден първата ми работа беше да купя биберон.Купих два даже Mr. Green.ОбачИ Анелия каза  no,и ми го блъска от ръцете,и буйства Shocked,и само мърка:''мамоУУУ,мамооооу''.Като я гушна,и погаля-спира да скърца.Та сега така заспива,и то не по един час.По-бързо взе да се ''предава'' smile3524.

# 670
Жабче, зависи от гледната точка това за района ни. Аз вече свикнах, но преди да се роди бебочка бях като дърво без корени там. много зависи и коя част на квартала точно сте си нагледали. Добре е и на място да видите и добиете впечатление от местните (рядко използвам селяни в речника си, но старите заселници там са абсолютно с чувството на вкоренени селяни и то не в добрия смисъл). Но и ние не сме от най-търпеливите. Мразя някой да ми навлиза в личното пространство чрез музики и миризми. Повече ако искаш,  на ЛС.
Деси, браво за бибата ви. Дано да е трайно. Аз в момента не спя, защото съм кожена биба от няколко нощи (вече десет станаха може би). Обаче тези кучешки, които са наболи + кътниците явно много я дразнят. И жегата довършва работата съвсем.
Гърнето е много интересна играчка. Знае се къде седи и са намира, взима. Всичко това, съпроводено с "а-а-а-а". Теоретичната подготовка ни е на 6.
Миенето на зъби - не ги мия все още, но давам четката да си я дъвче. Сега особено интересен е напръстника, който купих при изникването на първите  зъбки. И четката за коса е все така с двойна употреба.
Нова придобивка от два-три дни. Щом спомена спане и започва да хърка.  hahaha Мама се прави на заспала при безконечното ни приспиване вечер.
Още една нова придобивка - някаква брошурка от вестник с баба Яга и Торбалан. Първото се казва мама, а другото мама-тате. Галантна и внимателна ми е.  bowuu
Фотосесия на семейството на геймъна Вели много ми хареса. Пълна идилия!  Grinning

# 671
Ачо си има голямо мързелче- лежи цял ден по бели гащи, от време на време го къпя, че става лепкав. Тази нощ се наложи да му сваля пижамката, щото прегря.

Щъка много и изглежда слаб и жилав, за нерадост на бабите.

За бибите ще съм много либерална- ще си вкарам автогол, ако го откажа от тях, преди да съм го отбила. Просто ще купя от тези за деца със зъби и дори до 3 години да откара, не ми пука.

# 672
Здравейте, не съм писала, ни чела отдавна. ПОкрай малката нямам време, а и желание. Все още има само 1 зъб, което значи, чеостаналите престоят и не спим изобщо. Бях я отбила почти и бях доволна, но уви, напоследък кърменето се върна с пълна сила не само нощем, ами и денем  ooooh! През деня не мога една чиния да измия, едва успявам да ида до WC, яденето го правя само докато спи - изобщо не и играе сама с нищо,виси ми през цялото време на панталоните и мрънка, а какво иска - кой ли знае? И да я вдигна на ръце, мрънкането не спира...Дори и навън не си играе, виждам се в чудо.
Чакам с нетърпение да замина при родителите ми в провинцията след 10-тина дена, че да ми помагат малко с нея - да опитам да я отбия, да опитаме да я слагаме на гърне, че досега нямаме нито едно попадение в гърнето, просто съм супер обезсърчена. А, и не ходи, само пълзи и то суперскоростно. Никакъв ищах за ходене няма детето, а роднините само ми досаждат "проходи ли, амакак така, вече трябва да ходи" и други дрън-дрън, които само ме нервират. Е оплаках се, няма що. Защо ли не се сещам за нищо позитивно, дето да напиша...

# 673
Уф, колко хубаво да седнеш! По цял ден танци-манци, след това прибирам се и се занимавам с децата,  направо, не усещам краката вече! Май, по-добре да учиш в друг град, поне учиш и не се занимаваш с другото.
От няколко седмици Миша има ужасен, ама ужасен обрив на пишонка  Cry Водих я още тогава не лекар, изписа Певизон, обаче след 10-на дни мазане нищо не се подобрило. Спрях мокри кърпи, правих ме бани с лайка, какви ли не купих кремчета, в къщи се мъчих ме да сядаме на гърне, дори купих ме ново по-ниско и по-широко, но не- пикае ровно на 5 минути по-мъничко, само сменяме гащи и бършеме пода. Уж и Маги показа как се прави, но  Naughty
Днес пак бяхме на кожен, той чак се учуди, че сме така, изписа пак мазила на закръглена сума, ще видим. Според мен този обрив е от излизащи зъби. Вече се появява за 3 път, и само когато никнат зъбки.
Иначе, и Миша много поти и на гушка също се появиха пъпчици. Къпем я по 2-3 пъти на ден, но не помага. Климатика пускаме само когато спи в нейната стая.

# 674
  • София
Simple Smile Олче, така се размечтах за едно коктейлче на морето.
С това гърненце лесно няма да ни бъде. Днес само сутринта пиш+ ако на гърненце. Но после цял ден нито веднъж пиш в гърненце, а 10 пъти в гащите. Или 15  newsm78 Добре че е топло и гащите съхнат бързо. Сложих памперса само докато спеше на обяд и вечерта. Ще видим утре как ще бъде. Добре , че се разхлажда, че луднахме тия дни. Сутринта се събудих и имах чувството , че току що съм си направила маслена баня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт