Утре се чудя дали ще се оправя сама да я водя на плаж.... ще ми се да не изпускаме хубавото време...
усмивчица от диването

(или се пише "препича"?
)
обаче всичко тест до сега е отрицателно 

А аз като му се скарам и той със същия тон ми отвръща...какво? май е по-добре,че не знам...
само дето много багаж,много нещо сме събрали, направо се плаша 

Та, вие как процедирахте?
И така, сега сме си вкъщи, минаха рисковите 48 часа, през които можеше да се повтори случката. Вчера обаче имаше слуз в акото, силна миризма....Днес обрив около вратлето, но вкъщи е 29-30 градуса. Следобяда спа по боди отвит, но е възможно пъпките да са от изпотяване.... Въпреки това сега сме малко на диета, блезмлечни каши, вечер вместо АМ след кърмене, му правя ябълкова каша преди кърмене, картоф, моркоф, пиле, глутен.
С Дани не съм имала проблем с изпотяването и въобще незнам как се проявява обрива. Споделете!
То в тия жеги да се чуди човек коя пъпка от какво е, а и насекомите са в разгара си. И така, споделям и за ваша информация. Болките в корема не са шега работа, с Дани си мислех, че е вследствие прекарания вирус и разстройството, което имаше, колики и т.н. та измъчих детето 6-7 часа точно на Бъдни вечер. То затова и го продухаха от втория път. Млястото, където тънкото черво беше навлязло в дебелото не се беше кръвоснабдявало с часове.
Не искам и да си спомням какво преживяхме тогава, Кико беше в корема на мама, гладен и риткаше цяла нощ в болницата. 
На този етап спрях за една седмица Колийфа, тъй като и всичко млечно махнах, но за след това всяко ваше инфо ще ми бъде от полза.

На нас капките за колики не помагаха изобщо, давах на Ени Инфакол, но определено не виждах ефект. За Инфакол-а съм чувала същите отзиви, така че не мога да ти бъда полезна... Голямо гуш от нас и да не ви се налага да стъпвате в болница повече... 

.В едно от предаванията на Гала гледах за това запушване на червата
.За капките не мога да помогна-не съм ползвала такива.
,а ние ще те чакаме да се върнеш с щъркеловите новини!
.Но мен ако питаш,само ще спарват детските крачета,и на моите двамата коленцата са ожулени,ама....така се пораства
.
.
,дано се маха всичко гадостно от вас
!
!
(Моят племенник беше на 4-5 месеца, когато преди много години го оперираха заради същото нещо в Пирогов) Освен болките, имаше ли преди това някаква друга индикация? Да не е акал дълго време? 

http://glorimaria.snimka.bg/baby/mariya-za-viki.487542.19240847 
. Заслугата за тези снимки с мечо е на Дамаянти. Голямо търпение извади. Колко време дебна само, че и тоя мечо много обича да бъде дърпан и блъскан.
.От няколко дни все не намирам време да пиша,а днес чесно казано вече нямам и желание.Нещо се сринах емоционално .Добре че се порадвах на снимчиците ви и видях толкова слънчеви и лъчезарни дечица,който ме позаредиха
.Нани ужасни неща сте преживели
.Правеше ми впечатление липсата ти,но го отдавах на заетоста покрай двете дечица и хубавото време за разходки.И аз ти благодаря,че сподели за случилото се.Все повече вярвам,че е много важно да си споделяме и обменяме опит,защото иначе има моменти в който човек може направо да се побърка.Аз преживявам нещо подобно в момента и не ми е до нищо.Паниката ме е завзела тотално.На път съм да забравя и за Априлци и за капарираното ни море и за всичко.Липсата на информация ме смазва.Незнам какво да очаквам и до колко трябва да съм уплашена.Пуснах тема в "Искам бебе",но до момента никой не е писал нищо.Вчера на прегледа откриха аномалия на бебето.Оказва се,че има само една пъпна артерия.Едвам измъкнах,че трябва да са 3. 2 артерий и една вена.При нас има само една и то артерия.На всичките ми въпроси беше отговорено,че вече е прекалено късно за каквото и да било.Моля ви ,ако някой има информация за такива случай,който разбрах,че са много редки нека сподели .Извинявайте ,че ви занимавам с проблемите си,но разчитам на вашата подкрепа .Прегръщам силно всички ,който са в каръшка серия(жабче и олчето много много) и се надявям за всички ни нещата да се развият по на-добрия начин
Хубав ден на всички