Перла: Хубав, по-хубав, най-хубав - Къванч! - Епизод 33

• 37 439
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
# 601
С изключение на фестивала в Кан,  и  Оскарите в Америка, всички останали фестивали / кино и тв /  са регионални и са предназначени да  рекламират  индустрията, да поощряват и мотивират  кинодейците да произвеждат този продукт. Затова само мое мнение е,  че  тук не може и не бива да се говори за губене, миналата година  К.спечели, въпреки, че Ашк и Мемну беше в началото, т.е. първи сезон се снимаше, сега се снима втори сезон но на същия филм, каква награда пак.  Нали наградата е за филм, а не за година на филм.
В темичката на Ашк и Мемну, Севи Нил,  превежда често, направила го е и сега. Ние с Лагунка го посещаваме от време на време, моря, ако проявявате интерес влезте и пречетете последния й превод за К. питали са го за Итил Фърат - интересно е инфото.  После ще коментираме има ли Итил почва у Къванч, или  не било вярно.

# 602

Привет и от мен!
alex_b,мерси за освежаващите напитки и сладолед!Дойдоха ми таман на място и се освежих.
dterziiska,супер си!Мерси за всичко!

Хайде и аз  по отношение на наш бригадир мисли да споделя на длъж и шир.Всички,които пишат тук знаят колко много харесвам както Къванч така и Сонгюл.

pkaneva   Simple Smile
Би трябвало добре да е премислил нещата,преди да каже -да,влизам в този водовъртеж, да му е ясно,че това го чака.Пак ще кажа-не виждам развитие в него.Интересно ми какво  ще стане нататък,така както със С.Й.
Ще видим. Simple Smile

И аз умирам от любопитство да видя как ще се развият любимците ни.Мимолка ,аз обаче не мисля,че момчето е съзнавало точно с какво се захваща.Човека е имал мечта да се развива като професионален баскетболист,но амбициоцните му родители май не са били много съгласни с тази негова идея.За мен той започва да манекенства под натиска на мама,а малко по-късно се захваща с актьорство под още по-големия натиск на тате.Считам,че родитилите на Къванч оказват до ден днешен доста голямо влияние в живота и решенията на детето си.Държанието му показва,че той лесно се смущава и нищо чудно да се окаже,че е притеснителен,въпреки,че в очите на хората може да изглежда дори на моменти арогантен.Мога да кажа,че определено не му е лесно,но съм сигурна,че ще се ошлайфа и ще намери начина по който трябва да се държи с времето.Наистина много е млад и нещата в живота му се случват с бясна скорост.Няма време дори да се осъзнае според мен.Той все пак е едно нормално човешко същество,/ младо момче/а не някакъв свръх човек.Самият факт,че е номиниран си е вече признание.Този който спечели може и да е с класи над Къванч.Не знам не съм гледала филма Езел и малко вероятно е да го изгледам.Аз следя Забранена любов и мога да кажа,колкото и  да не разбирам,че играта на Къванч е добра и за малкия му опит и за това ,че Берен далеч не е Сонгюл и за това,че той все още се учи и ще се учи на актьорство цял живот ако остане в този бранш.За реакцията му  по време на наградаждаването считам,че беше адекватна.Кой не би изпитал разочарование  на негово място?Всеки е отишъл там с надежда,а не с предварителна нагласа на губещ.Сигурно си дава сметка ,че не е върха на сладоледа и това ще го амбицира още повече.Аз го харесвам и му желая успехи в личен и професионален план!

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 18:25 от sinq laguna

# 603
Той винаги е казвал че е притеснителен

# 604
Този фестивал в Анталия  раздавал награди на тези сериали, които са в топ-десятката по рейтинг за годината.
Интересно ми е, през 2006г., дали и "Перла" е имала рейтинг, включващ я в 10-те НАЙ , за да бъде с номинации за фестивала. Някой беше писал, че в Турция сериалът не се радвал на чак такъв огромен успех.

До колкото знам Перла е преминала почти незабелязана в Турция.Да си призная ,явно нищо не разбирам от това изкуство.За мен Перла като сюжет превъзхожда в пъти рейтинговата Забранена любов,а като актьорска игра с нищо не отстъпва.Харесвам играта на чичката,на готината лоша майка на Берен и наш хубавец.Всички останали се справят,но не са кой знае какво.

# 605
vania1954 прочетох го Хайде той не говори за личния си живот не му е за пръв път но това със забраната за излизане от хотелската стая ме озадачи напълно

# 606

Позволих си да копирам поста на sevi_nil.Дано не ми се сърди!

Снощното награждаване не съм го гледала ,но преди малко дадоха събитието в едно магазинно предаване по телевизия ''Стар''.
Тези награди се провеждат за пръв път тази година в Анталя.Нещо като наградите EMMY.
 Наградите на името на Исмаил Джем в сферата на телевизията.Те са за предавания ,сериали и т.н. по телевизията.
Видях и Къванч ,говори след Селчук Йонтем/г-н Аднан  в сериала/.Но му зададоха въпрос за Идил Фърат и той каза ,че както друг път не говори за личния си живот така и тук няма да отговори ,и още повече ,че тук не му е мястото.

Има слухове ,че му е наложена забрана от режисьора на сериала.Има една статия ,в която пише ,че Къванч не е излязал от хотелската си стая ,а екипа на сериала е отишъл в неговата стая и там са се почерпили.

Сериала е награден в 4 категории.
 1.  EN İYİ İNTERNET DESTEĞİ  ---   за най-подкрепян в интернет пространството.
AŞK-I MEMNU

2.EN İYİ DRAMA DİZİSİ YARDIMCI AKTÖR ---  за най-добър поддържащ актьор в драматичен сериал
AŞK-I MEMNU Selçuk Yöntem                               Селчук Йонтем  /г-н Аднан/

3. EN İYİ UYARLAMA SENARYO --- за най-добър адаптиран сценарий  на Едже Йоренч и Мелек Генчоолу
AŞK-I MEMNU Ece Yörenç, Melek Gençoğlu

4. EN İYİ DİZİ FİLM BAŞLANGIÇ JENERİĞİ ---  за най-добра музика ,с която започва сериала на Халук Арус
AŞK-I MEMNU Haluk Arus

# 607
# 608
  • "Перла"
Вероятно му е наложено да не говори за личният си живот.Не разбирам и аз.

Момичета за шест години да се беше научил как се държи човек пред камерата извън сцената.Иначе добре е научил колко му е цената,чак вече и нагъл става.Както и да е.Това си е мое мнение нека го обори в бъдеще Simple Smile

# 609
.
С изключение на фестивала в Кан,  и  Оскарите в Америка, всички останали фестивали / кино и тв /  са регионални и са предназначени да  рекламират  индустрията, да поощряват и мотивират  кинодейците да произвеждат този продукт. Затова само мое мнение е,  че  тук не може и не бива да се говори за губене, миналата година  К.спечели, въпреки, че Ашк и Мемну беше в началото, т.е. първи сезон се снимаше, сега се снима втори сезон но на същия филм, каква награда пак.  Нали наградата е за филм, а не за година на филм.
vania1954 [/b] , само да те допълня -  Берлинския фестивал /т.н. Берлинаре/ ,  фестивалът Карлови  Вари и и навият / едва четири издания/ кинофестивал в Рим, заедно с този в Кан са от т.н. висока летва на международни /европейски/фестивали. Там селекцията е много прецизна и критерият не е само касов успех , но и художествена стойност, новаторство и т.н.и се определя от комисия В Анталия са отишли на фестивал 10-те първи по рейтинг и от тях се правят номинации.А рейтингът е субективен - интереса и вкуса на зрителите. В този смисъл един талантлив актьор , участващ в сериал извън топ 10 няма шанс да бъде забелязан, камоли номиниран. Който е в десятката - той се бори.
За стимулирането на киноиндустрията им си абсолютно права. А Къванч взе награда за на-добър млад актьор, но не в Анталия

# 610
Благодаря Синя Лагуна Скриха го и какво стана

# 611
Не вярвам да има забрана.Това са поредните скалъпени простотии,също каквито бяха и слуховете,че има връзка с Берен.
От вчерашната статия направи ли ви впечатление,че казва,че е имал проблеми с екземпляри от мъжки пол,защото винаги е бил обект на много внимание от страна на жените.Вярвам го.Завистта понякога е по-нараняваща от много други неща.Това те кара да си сложиш маска,защитна стена,която пречи да бъдеш себе си.Може би в това се крие тайната за странното му поведение на моменти.Със сигурност обаче вече е усетил тръпката от славата и възможностите,които тя носи и с течение на времето ще си изгради начин на поведение което отговаря на известните личности.

# 612
Пак да се върнем в интервюто на мари Клер
Marie Claire:Оставяш впечатление за човек, който си е стъпил здраво на краката.
Къванч Татлъту:Ако хората превърнат някого в еталон за безпогрешен човек, това създава стрес. Хората, затова са хора, защото грешат. Според мен животът е театър, а ние сме актьори. Всичко е преходно. Един ден ще си отидем, на наше място ще дойдат други. Човешко е да се греши. И аз допускам грешки и съм много щастлив от грешките си. Това, което ме е създало такъв, какъвто съм е лошият ми опит. Състоянията, когато не съм се справял и съм си казвал: настъпи краят на света. Добре, че съм изпадал в такива ситуации. Човекът трябва да греши. Така се учим да различаваме доброто и злото.

Marie Claire:Ти не си от хората, които показват емоциите си, нали?
Къванч Татлъту:В това отношение съм малко консерватинен. Не умея да показвам чувствата си. Това не може да се планира, такъв съм по природа. И като малък бях такъв, преживявах всичко вътре в себе си. И сега съм такъв. Затова не е лесно хората да забележат кога съм много щастлив, гневен, изтощен или огорчен. Всички имаме своите слаби места. Има моменти когато сме уязвими. Със сигурност има ситуации, когато сме несигурни и раними. И не бива да се опитваме да създаваме впечатление, че сме неуязвими. Трябва да приемаме всички емоции, били те добри или лоши. Така или иначе, лошото ще си отиде.

Marie Claire:Кое е слабото ти място в живота?
Къванч Татлъту:Аз съм много емоционален човек, но отвън изглежда сякаш съм много твърд. Казват, че съм студен, превзет и влюбен в себе си тип. Може и да изглежда така. Притеснителен съм, когато се озова в непозната среда или сред много хора. Направо ми омекват коленете. Стеснителен съм, когато попадна сред непознати. В такива случаи приличам на леопард или пума. Когато друг навлезе в пространството ми първо се дистанцирам, после бавно започвам да се приближавам.

# 613
Така, както не можем да твърдим, че всичка е слухове, така и не можема да твърдим, че не е слухове.
Аз вярвам за забраната, нали неведнъж сме си говорили, за това дето казва,че Ашк.. е връх ва кариерата му, и ние го приемахме като лоялност към екипа на филма, като факт, че още работи и е част от този екип, та затова   говори така.
Предполагам, че забрани от всякакво естество не липсват там, все пак има конкуренция м/у телевизиите, екипите, рейтингите и т.н.
Когато фактите говорят и боговете мълчат:  Снимка на К. и Берен има,  държат се за ръце,  вечеря в ресторант Далия е имало, е под леглото папарак не знам дали е имало, но поне до  тук  нещата тр.папараци са ги доказвали все със снимком материал.  Значи не са простотии, а факти.
За вчерашната статия - казва, че имал първа връзка от Канада, проточила се 3.5 години;  "Азра е вторият".  Вярно ли съм разбрала според Вас, и ако е така, пишете по въпроса, аз все си мислех, че Азра е първата сериозна връзка, първите преводи в БГ преди Перла бяха, че Азра е първата и е била 3.5 год до него, че била мн. ревнива, че постоянно летял до Холандия да я успокоява;  после тези 3.5 год се увеличиха на 6 год,  умувахме в/у това вече, гледахме сн.  и т.н.  Мисълта ми беше за Канада, аз не съм прочела нищо такова, дерзайте.   Ако беше написано бразилско.............

# 614
lol4e Благодаря за снимките Това ангелче му трябва ама не му увира главата

А може би нейната.Кой знае?Може и тя да е забелязала неща които забелязват повечето от вас.Аз не съм убедена за характера на момчето.Понякога показваме съвсем различно лице по обясними или по не толкова обясними причини.Човешката психика винаги ми е била много любопитна и интересна,в същото време и необяснима.Наистина времето ще покаже това което искаме да узнаем ние сега.
Искам да ги видя заедно и то в ролята на влюбени,защото считам,че нито ще възприема Сонгюл,нито Къванч с други пък ако ще и да ги съберат с възможно  най-добрите актори. 

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 23:39 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт