Перла: Хубав, по-хубав, най-хубав - Къванч! - Епизод 33

• 37 413
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
привет,

атакувам менюто Joy

това е много сладкоооооо Hug

# 661
  • София
Здравейте мили неуморни момичета!!! Hug

Благодаря ви за снимките , за всичко което правите, темичката ни да бъде пъстра и приятна за отмора....а аз много се срамувам   Blush ,защото съм само консуматор при вас newsm51

За евентуална връзка на Сонгюл с К.А, се пишеше още от миналата година/Сонгюл отрече/, а сега от превода на nevinn четем,че и К.А отрича . На мен лично ми се иска истината да е точко такава т.е да нямат връзка/ Не си го даваме момичето на него Joy/

Rossoneri  и аз атакувам , на тези вкусотии не мога да отстоя Peace

Желая Ви прекасен и ползотворен ден !

# 662

alex_b,много весела закуска си ни поднесла!Супер е,за начало на още един прекрасен ден.Благодаря!

Благодаря на всички,погрижили се за снимките,обяда  и разсъжденията относно снимките публикувани снощи,които ни хвърлиха в тревога!И аз смятам след като се замислих,че снимките не са от сега.Сонгюл на тях е с бретон,а в момента косата и е по-различна.

Вижте на тази снимка какво ще ви направи впечатление.На пръв поглед всичко е ок,но като се вгледах по-вниматлено просто щях да падна.

tooth Не е ли добрата леля Гюлсюн обута в най-готините обувки или нещо подобно ,които сте виждали?На фона на всичо останало така добре се вписват!За това и жената е на преднен план.Всичко да е още по- изискано и елегантно. tooth

# 663
Лагуни Party много си наблюдателна.  bouquet
Това са най-яките фешън обувки,които
станаха моя мечта.Леля Гюлсюн изби рибата.
Ама къде е ръчичката на бригадира,а?

# 664
# 665
Актьора в ролята на Енгин е доста добър.Влезе в ролята на шизофреник перфектно.Хареса ми играта му,въпреки че ми иде да го бутна от най-високата скала в Кападокия.
Никога не съм ходила в Турция,но ако някога имам възможността да отида,то Кападокия ще е едно от местата,които бих искала да посетя.Струва си да се види и тази невероятна хрумка на природата.

# 666
# 667
Сонгюл беше с тази рокличка в началотона днешната серия.Имаше и снимка с Енгин когато се разхождаха с триколката,но не я откривам.

# 668
А ,dterziiska и ти си копнала същата снимка.Така ме е яд,че не намирам снимката на Енгин със Сонгюл! Къванч е облечен така както в сцената от съня на Инджи когато му казва,че ще си имат дете.Така,че не вярвам  снимката да е от суровата лента,което пък прави необяснимо това им държание,щом са били само приятели. 

# 669
Там на скалите тя е със зелена рокля и сигурно пак има коментар във вестника

# 670
# 671
  • София
Актьора в ролята на Енгин е доста добър.Влезе в ролята на шизофреник перфектно.Хареса ми играта му,въпреки че ми иде да го бутна от най-високата скала в Кападокия.
Никога не съм ходила в Турция,но ако някога имам възможността да отида,то Кападокия ще е едно от местата,които бих искала да посетя.Струва си да се види и тази невероятна хрумка на природата.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Лагуни изключително добър актьор,но точно това са серийте,който не мога да гледам и умишлено ги пропускам. Не издържам на такива гледки #Crazy

Аз съм ходила в Турция, но също като теб съм пленена от Кападокия..... това е един сюрреалистичен свят, в който ако имам възможността бих се потопила .

# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт