Колибрич - много си добра в организацията явно, но вярно е, че човек трябва да се възползва от всяка минута в която бабите поемат отрочетата. Възхищавам се на всички такива мами като теб и Денерис, които дори и с две деца успяват да намерят време за нещо приятно и полезно.
За пазаруването - незнам дали някой ще повярва, но имаше неща които купих от GAP, GYMBOREE, CARTERS, TOMMY, които струваха под 2 -3 долара, как човек да не прекали
Сестра ми каза, че в България хубавите бебешки дрешки струват почти колкото за възрастни, така че вярвам, че е наистина ужасно скъпо. Ета - сега ако кажеш, че твоята бейбиситърка за един Макдоналдс цял ден гледа бебета, ще се договорим ми се струва

Като чета за тези премеждия със захранването - запек и прочие, съвсем ми се изпарява желанието за захранване.

Това е за сега от нас, с пожелания за хубаво съботно утро и приятен уикенд на всички

Ниста, твоето особено ми допадна, дано дай Боже 
.
, като последното е признак на изнервеност, че мама не дава амам 

!! 

/детски страх от морско премеждие/,така и не успях да се преборя с него,в морето или басеина водата ми е само до колене/без майтап/,а така искам да превъзмогна тези страхове.Ако не ти преставлява трудност може ли линк за тази диета зона за която писа?
Явно въведеното морковче от вчера му действа добре.