Пролет иде, птички пеят, ДЕКЕМВРИйчета не спират да се смеят

• 34 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Ниста  и на мен ми се искаше вече да е минало това пътуване и да съм си вече в България, че то повече приготовления и мислене, от колкото самото пътуване. Но моята одисея ще приключи надявам се на 08 юни Simple Smile
Колибрич - много си добра в организацията явно, но вярно е, че човек трябва да се възползва от всяка минута в която бабите поемат отрочетата. Възхищавам се на всички такива мами като теб и Денерис, които дори и с две деца успяват да намерят време за нещо приятно и полезно.
За пазаруването - незнам дали някой ще повярва, но имаше неща които купих от GAP, GYMBOREE, CARTERS, TOMMY, които струваха под 2 -3 долара, как човек да не прекали  BlushСестра ми каза, че в България хубавите бебешки дрешки струват почти колкото за възрастни, така че  вярвам, че е наистина ужасно скъпо.
Ета - сега ако кажеш, че  твоята бейбиситърка за един Макдоналдс цял ден гледа бебета, ще се договорим ми се струва  Wink
Като чета  за тези премеждия със захранването - запек и прочие, съвсем ми се изпарява желанието за захранване. Thinking

Това е за сега от нас, с пожелания за хубаво съботно утро и приятен уикенд на всички Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 05:06 от venydimitrova

# 691
Добро утро,

след като ви допадна моя изгрев, заповядайте още един  Laughing

Днес с Георги се надигнахме пак преди кокошките. Той, разбира се, сега пак блаженно спи, сучейки  Laughing
Още веднъж благодаря на всички за пожеланията, направихте ме много щастлива  Hug Ниста, твоето особено ми допадна, дано дай Боже  Laughing

Колибри, аз йога вкъщи няма как да правя. Не мога да се концентрирам. Затова крада един час през седмицата /с любезното съдействие на бабата/ и ходя в едно студио.

Вени  Hug наистина ниски цени. Ако кажа на мъж ми, ще се поболее  Laughing той е шопинг маниака вкъщи. Гардероба на децата, а и почи целия мой, той го попълва.Скоро трябва да му подшушна и обувки да почне да ми купува.

ета, според мен зависи от сорта тиква. На Али правех една много оранжева, на пара, ставаше ароматна и много вкусна. С тоя запек и ние се видяхме в чудо. Слава Богу, пристигнаха ми вчера две кутии клизмички. Ама пак не си е работа  Tired

Мацки, за организацията казвате...ами, аз в интерес на истината, не помня кога последно съм вършила едно нещо, обикновено са 2-3 едновременно. Не ми тежи, болезнено организирана съм  Rolling Eyes така ми остава време и книга да почета, и форум да прегледам, и да поснимам. Но примерно мразя да си доспивам сутрин, събудя ли се един път и край, веднага ставам. Предпочитам да придрема следобед с децата.

# 692
Добро утро и от нас!И ние тази сутрин се присъединяваме към ранобудните като никога.Обикновенно се излюпваме към 11,та напоследък и към 12 дори Embarassed,ама днес нещо ме изненада.Ей хора,голямо цокене му удря таз мойта дъщеря през ноща.Напоследък е през половин,един час и направо ме побърква,замислям се дали пък не и стига кърмата newsm78.
Денерис,страхотни снимки,мнооого красиво!
И у нас мъж ми е шопинг маниака,дай му магазини и не го търси.Гардеробът му е 3 пъти колкото моя,а за обувките... да не говорим.Последния път когато ги броих,бяха 58 чифта Shocked
Колкото до захранването,вчера го пропуснах,не знам дали е редно,но цял тичах нагоре надолу и нещо не ми остана време,а и май и тя се е запекла от картофа,та малко почивка мисля няма да и навреди.Днес ще се пробвам да и дам тиквичка,ама се чудя дали да е само тиквичка или да е с картоф.
Хайде хубав ден и приятни разходки на всички!

# 693
Привет, мацки!
Толкова се зарадвах като прочетох новините за Веда, че през нощта я сънувах! Алуин, и в съня си се радвах на темповете на възстановяване на малката душичка, и се събудих една щастлива, щастлива.
Денерис, страхотни красоти заснемаш ти, но аз като се събудя и обикновено слънцето ми боде очите вече. Да се наслаждаваш цял живот на красоти и положителни емоции, от здраве и добри приятели да не се отървеш!
По въпроса за плуването мисля да се завра в ъгъла и да се срамувам, че басейна ни е през улицата, но един път не съм отишла откак се роди малкия (  а съм тренирала 3 години плуване ) като по-малка. Но през деня сме само двамата, а вечер като си дойде баща му ми е по-приятно да сме тримата. Действам криво-ляво на лежанката за коремни преси у дома, но има още какво да се желае.
За сметка на това, от мерене на паркове съм се сдобила с аграрен тен, а вчера даже и лекичко поизгорях...Добре, че малкия е целия  на мен, та си има и една баня по рождение, че с баща - натурален блондин имаше опасност и да е млечно бял.
Научил се е дребния да сглобява " мама амам, мама, мама, мама МУ" hahaha, като последното е признак на изнервеност, че мама не дава амам Joy
И не знам дали заради захранването, от жегите, или заради двете, но пие вече много вода.
Хубав ден на всички, а аз днес ще му отпусна края на женско парти с класа, че от снощи си имаме още едно бебе, а чакаме скоро и още две.
За финал, ето и един Калоян след баня: http://www.facebook.com/photo.php?pid=4269324&l=c3d241a814&id=677951963

# 694
Добро утро момичета

Калибри много пораснал Дамян,много оригинална снимка е тази на тревичката.

Ета и при нас е така  със сученето,онзи ден например ми яде по съвсем малко на 5 часа,но явно от топлото не му се яде но човека.

За детските дрешки ,тук са си наистина колкото нашите.Вчера  ходих на пазар за малкия и няма да ви кажа колко пари изхарчих за няколко дрешки.Но  като ми харесат и взимам Grinning

Ай де ние излизаме на разходка да използваме времето и на вас приятен ден

# 695
Добро утро!!

Алуин, много, много се радвам, че вече сте в къщи!! Сега очаквам скоро да се похвалиш със снимки на една укрепнала и наддаваща бузанка  Heart Eyes!!

Денерис, размечтах се и аз с тези твои изгреви!! Браво!! Става ми все по интересно да гледам твоите снимки!!  smile3501

Колибри, честито преместване в новото жилище!! Ти от кога го чакаше този момент.. Hug

mountain dew , много сладко се изказва твоят син!! Нашата Софи се е научила да вика: "ей! ей! ЕЙ!" докато някой не се отзове  Grinning

Моля, момичешките майки да споделят начин за взимане на урина. Опитах с колектор, но се разлепва.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 10:02 от Ава

# 696
Ава,аз мисля,че на толкова малко бебе освен с колектор,друг начин няма. Купи си няколко колектора и пробваш до като стане.
На Лизи като беше на 6м. й взех така-дебна я като се събуди,веднага я измивам хубаво на течаща вода,бърша и лепвам колектора.Оставям я така по голо дупе,та да видя като се изпишка да не се разлее.Ласси казваше,ча като им намокриш дупето им се допишква. Laughing Друг начин не знам.Успех! Peace

Днес Ади става на цели 6 месеца,а Лизи-на 2г. и 9м. Почерпете се!  Peace

# 697
Ама какви сте ми добрички всички.. голяма сила сте ей Simple Smile   bouquet
Аз най-накрая си отпочинах тия два дена, спя по спокойно, че тоя месец лудницата беше пълна .. Просто се едно камък ми е паднал от сърцето и някак - друго си е! Факт, че ще се ходи често по прегледи, доктори, болници, но първата операция (дето я водят най-тежка) мина успешно и просто нямам думи

Още вчера като я премерихме на домашния кантар и показа 4,145 кг.. та като гледам скоро и 5те кила ще стигнем.. Пу-пу хапва доста добре,. и аз дето си мислех че имам кърма, се оказа че имам дръжки - покривам само половината нужди..  Бузите се възвръщат, и вече няма плочки на корема, хехе.. по натам и другото ще се запълни, та току виж и дебеланка стане, но за това ще внимавам.. Баланс да има!

Елфче, да те питам аз, понеже Александра и тя бяла и с нежна кожа, какво кремче използвате? Ние засега овладяваме положението май, ама все пак да изкопча полезно ноу-хау, ако има Simple Smile)

За захранванката - мисля да изчакам седмица две и тъкмо ще навърши 6 месеца.. По принцип и давах още миналия месец оризова каша, банан и малко картоф, ама наистина малко колкото за вкус да вкара и понеже се беше с разстройство и не наддаваше, белкем нещо се задърши.. банана много го хареса!

mountain dew  Heart Eyes

# 698
  • в огледалото на живота
Поли,само хубави неща да ни пишеш миличка Hug,толкова се радваме всички за вас,браво на Веда полека ще настигне всичките си декемврийски събратя по килограмчета Peace.Скрай,аз плодовете ги давам без топлинна обработка,банана пюрирам и леко разреждам с вода,ябълката настъргвам финно и прецеждам,скоро ще излязат и др.сезонни плодове/кайсии,праскови,круши/,и с тях мисля така да процедирам,след като се обелят и пюрират мисля че няма да има никакъв проблем да се консумират натурални.Пебси,честито на порасналата Ади и кака и,и да има по малко болести Heart Eyes.Колибри,благородно ти завиждам за плуването,аз имам фобия от водата ако е над кръста ми Cry/детски страх  от морско премеждие/,така и не успях да се преборя с него,в морето или басеина водата ми е само до колене/без майтап/,а така искам  да превъзмогна тези страхове.Ако не ти преставлява трудност може ли линк за тази диета зона за която писа?

# 699
  • Велико Търново
Джени Честит Рожден Ден! Желая ти много щастливи мигове и детски усмивки!

Пебс честито и на твоите сладурани!

Ава урина вземах с колектор - и аз не се сещам друг начин да вземеш на бебе урина и то стерилна. Както ти е казала Пебс купуваш си няколко и действаш - аз бях споменала за вземането на урина на Ани, изразходвах около 3-4 колектора.

Поли радвам се, че Веда си хапва добре и наддава, дано да продължава в същия дух.

devi4ca мен ме е страх да давам плодовете сурови все още, мисля за сега да минава всичко през топлинна обработка, даже и само попарване да е. А за ябълката колкото и дребно да се настърже, все пак не става гладка смес, не знам как ще се възприеме.

# 700
  • София
Алуин, много се радвам, че вече можеш да си отдъхнеш и да си малко по-спокойна и че Ведичка е гладна и расте с бърз темп!
Денерис, за залезите - нямам думи! Все по-добра и по вдъхновена ставаш Simple Smile (Божке изгреви са! пак съм изкукала - коригирам се Simple Smile - Красони, данке)
Пебс, честито за празниците на децата! На една дата си се мъчила значи... Simple Smile
Джени, много много слънце в душата и усмивки около теб!
За колектора - и аз се чудя другия месец как ще я бъде тая работа, но сме на консултация чак на 1ви юли та има време. Спомням си, че Борил винаги се напишкваше в кабинета за консултации зимата и доктора каза, че като им е студено е нормално та явно номера с мокрото дупе е чудна идея!
А във Варна лятото си тече...снимките са супер дайте Софиянки да се раберем за другата седмица нещо ако е слънце? Петя, важи ли поканата за Света троица? Гледам, че  само вторник и сряда го дават без дъжд. Пускам мухата пък ако решите, че Борисова е добра идея аз ще съм най-доволна Simple Smile
Лек ден и весели раходки (добре, че за сега дъждовната прогноза за уикенда не се случва)

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 15:25 от nora_di

# 701
  • Sofia
Привет и от нас.
Алуин много се радвам на все по-честото ти присъствие при нас и на малката Веда, която за пореден път доказа, че е истински малък борец. Дано продължава и занапред така  Peace Скоро ще чакаме снимки на запълнените бузки  Hug
Честит рожден ден на Джени.
Честити 6 месеца на малката Ади и 2 г. и 9м. на малко по- голямата Лизи - да са много радостни и щастливи деца за радост на мама и тате   bouquet

Днес Петър успя да се изака Ураааа - малко му беше трудно милия, досега е свикнал на водица и изведнъж това гъстото, представям си какво му е. Порева си малко, но важен е резултата  Whistling Явно въведеното морковче от вчера му действа добре.
За захранването - до сега съм въвела картофа, сладък картоф, тиква на ХИП и морков. Мисля да започна от утре следобяд да давам и оризова каша, но не съм сигурна дали тя запича или разхлабва, че ако запича май ще е на по-късен етап. Споделете моля.
И друго незнам - дали мога да му изцеждам ябълка и морков и да давам като сокче по една - две глътки?
Времето и днес е страхотно, вече направихме сутрешната разходка и като се наспи за обяд, след 4 ще поизлезем пак.
Денерис както винаги снимките ти са страхотни. Едни такива прочувствени залези  Peace

# 702
Поли,дори не мога да изразя с думи колко се радвам да чета тези страхотни новини!Много да нагушкаш Веда от нас!  Hug
Благодаря за честитките!
nora_di,аз даже много исках да са на 29-ти и двечките,а ми насрочиха секциото с Ади за 30,но тя си реши,че ще зарадва мама и в 23:50 на 28-ми се събудих с контракции. Heart Eyes
Отивам да дам картофче на гладното бебе!  Wink

# 703
Поли, много се радвам на хубавите ти постове, нацелувай малката Веда и все така да върви напред с килограмите  Heart Eyes
Колибри, ти решаваш дали да захраниш, но аз ако бях на твое място сигурно щях да го направя след като не му стига на малкия като калории млякото, но все пак всяка майка решава сама за себе си и детето  Hug
А каката изглежда много щастлива на снимките, че си има своя стая  Heart Eyes
Вени, пожелавам ти лек и безпроблемен път като дойде великия ден, а какво стана със седалката за малката не се ли намери такава в самолета?
А за дрешките и цените тук в БГ нямам думи, аз също се надявам да имам щастието да отида на гости при сестра ми и да си накупя каквото искам за децата, мен и съпруга ми, че за сега имаме достатъчно, но децата като растат догодина ще имат нужда от нови  Wink
Ава за взимането на урина от момиче е точно както са описали и другите момичета, сваляш памперса и чакаш.
За снимките на Денерис не бяха ли изгреви???
Честито на дечицата на Пебс, да радват много мама и тати    bouquet
mezzatr по принцип ориза запича, но кашата не знам как действа  newsm78
А за соковете от ябълка и морков не знам какво да кажа. На мен ЛЛ ми каза, че може да давам от череши, но аз още съм пас и чакам да станат по - хубавите череши, че сме в такъв район.
devi4ca, наистина е неприятно когато човек има страх от нещо, но какво да се прави не можем да командваме страховете си  Hug
Елени, твоя мъж може да се конкурира с холивудските актриси  Whistling
Лек ден на всички ви, ние още не сме излезнали днес, малкия сутринта от 8 до 12.30 не беше спал и после така хубаво заспа горкия че още спи.

# 704
Поли,чудесни новини,безкрайно съм щастлива,че нещата стават все по добре! Hug
Красони,какво да ти кажа,хич не ми е лесно с таквоз чудо,ама нали аз съм си го избирала,та да не се оплаквам сега Simple SmileКолкото до холивуските актриси,направо могат да му завидят и на гардероба и на суетата Mr. Green
Андреа днес пое поредната доза пюре-картоф с тиквичка и отново беше очарована,излапа го на един дъх малката ламя.Пу,пу да не са му уроки на детето,ама не мога да му смогна на яденето.Само,че днес и е 3ти ден от както не е акала,и се чудя дали да го броя за запек newsm78.До сега само веднъж се е случвало толкова дълго да няма нищо.
Пебс,честито и на малката и на каката Heart Eyes
Колибри,големи сладурковци са и двамата Hug

Общи условия

Активация на акаунт