Пролет иде, птички пеят, ДЕКЕМВРИйчета не спират да се смеят

• 34 054
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Красони, изгреви, дааа  Wink

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 16:24 от Ава

# 706
  • София
Ха добър ден, аз съм вече гроги, защото мама днес е на помощ в къщи, а това значи да тичам да пазарувам, да чистя и прочие неща дето ужким би трябвало да са почивка или поне така си мисля Shocked
Както и да е, гледам усилено дъвчете разни манджи, аз съм решила за 1 Юни с обрив или не, да я черпя една тиква, щото гледа като гладно цигане, като ядат други хора, в тази връзка избягваме да се тъпчем пред нея, ама не винаги се получава.
И относно първата хапка - адаша Али силно ме впечатли, иска май и лъжицата да гризне, ще да му се е усладило, а Портман ти защо си  #Crazy - това не схванах newsm78
Пебс - честита ви половин годинка, много солидна възраст  Grinning, на каката също  bouquet
За взимането на урина като му дойде времето, мисля да се справя лесно - то мойто пика и ака по едно и също време, даже ако се напъна, може и до тоалетната да се пробваме да ходим, ама няма нужда струва ми се Mr. Green
Поли - само обрив ли има Веда, кожата каква е - нормална, суха.... Мислиш, че е от некъпането в болницата или някаква реакция. Иначе мазила ние имаме много - изкупих де що се предлага медицинска козметика, ама файда голяма освен рекламите преди това май няма. Така че, дай уточнения, пък ще го мислим Hug
За Зоната - звучи много примамливо, но силно ме притесняват цитираните грамажи /хвърлих едно око/. Например - пуйка 28гр. - е, аз нямам време да се обърна, къде ще меря всичко грам по грам ooooh!
За запека - ако трябва да съм честна, нямам нищо против един малък запек в момента /ама мъничък Grinning/, защото откак яде гадния Фризопеп ака доста течно - не е разстройство, но определено консистенцията не радва окото. Сори за натурализма Mr. Green Обаче обясненията ми не могат да се мерят със статията, дето Елица я беше дала - аз между другото докато я четох пахапвах Laughing
Хайде до следващото ми междучасие Hug

# 707
Здравейте и от мен,

толкова е хубаво времето тези дни, че  дори не съм пускала компа, почти ви прочетох по диагонал.....

Колибри снимките са страхотни, кака Ели е голяма принцеса станала  bouquet, а Дамянестия не й отстъпва по нищо Party

Варненкиииииииии, ма много хубави сбирки правите бе ей #Crazy...а бебетата вече май не са никакви бебета newsm78 големи деца сте наснимали...пу пу да са живи и здрави.

Алуйн наснимай Ведюшата и качи снимки и ние да се порадваме на нашето момиченце.....много целувки й пращам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Май само наша Диманка не е захранена newsm78...още си плющи млЕкото.....

викам да мине и следващата седмица и да почваме и ние да се мацаме, че изостанахме Joy Joy Joy

Абе искам да питам майките дето снимаха бебета при Калина, колко време чакаха за снимки, че при нас минаха 6 седмици и снимки йок newsm78...по принцип тя има много работа, ама аз не очаквах че обработката на 30 снимки отнема толкова много време Thinking

# 708
Здравейте маминки
Напоследък от постоянни разходки нямам много време за компютър , но днес позчетох няколко страници назад . Влизам за да се похваля, че първото зъбче официално вече е факт - доста боцка на пипане и като се смее Бобчо му личи. Представям си като порастне още малко /зъбчето/ какво ще ми е зайче.  И аз захраних . Той вече почти седи самичък , в количката от полу легнало състояние сам се набира до седнало , вече има зъбче , а как гледа когато ние се храним .... както казваше Чуузи по рано, направо ми присяда яденето ,прехвърля предмети от едната ръка в другата, отдавна е удвоил рожденото си тегло, и общо взето препоръчителните признаци за захранването вече ги има. Плодови пюрета не ще и да вкуси, та за това почнах направо със зеленчуковите . Всичко папа и /пу-пу да не му е уроки/ нищо не връща . Само учудващото за мен е това , че огладнява по бързо след като яде пюре , може би не го засища достатъчно както млякото. Питах педи и ми каза че мога вместо плодови пюрета да му давам смачкани или настъргани ситно плодове , което за мен е по добрият вариант .
Малкият ни мъж вече започна да ни изнася и половин часови концерти , като в последните дни повтаря само ба-ба-ба ....Майка ми е много щастлива .
Разбира се , Алуин ,поздравявам те отново за позитивизма , цункай много малката ни героиня и чакаме с нетърпение снимки .

# 709
  • тук
Пебси, живи и здрави да са ти момичетата и всички болести да ви забравят Wink
Джени, весел пранзик и тук, мила  Hug

Елфче, защото съм се заела с повече неща, отколкото мога да свърша, дори да съм клонирана  Sad наистина е смешно как три чифта ръце и неговите крака участват в яденето
както Ета спомена вчера, бебоците вече лазят и ядат витамини от пода, но не ми се иска да се дрогира и с белина, та да ви питам какви препарати за почистване на под-а използвате ?!?
и пак за манджата след сладкия картоф, който хапва сутрин, мога ли дам каша след обяд - т.е. сутрин зеленчук + каша след обяд или да дам още един два зеленчука и чак тогава каша ?

# 710
Mили момичета, сърдечно благодаря за поздравите!  Hug

Имаме гости от Чикаго за няколко дни и не мога да се включа по темите.

Само за вземането на урина ще кажа, че на Мишел вече 3 пъти й вземат стерилна урина чрез катетър. Налага се, защото тази с колектор винаги излиза с бактерии, а стерилната само първия път беше с бактерии и след като си изпи детето антибиотика следващите две стерилни бяха чисти.

# 711
Изгреви, залези...все тая  Laughing важното е да има въздействие върху публиката  Laughing

Джени, честит празник на патерица   bouquet желая ти най-вече здраве, щастие, любов и разбирателство в прекрасното ти семейство  Hug

Алуин, само така, браво на момичето, браво  Hug

Портман, аз от няколко години ползвам само Фрош. Али като прохождаше /защото тя не е лазила никога/ миех с бебешки шампоан Па-па. Колкото да има някаква пяна, да не е съвсем бистра водица.

Колибрич, чак сега разгледах снимките ти  Rolling Eyes много пораснал и хубав Дамян, а каката май няма да я изкарате от стаята й скоро  Laughing честито ви дългочакано жилище  Hug

Аз да ви кажа, май ще трябва да храня Гогич гол  Thinking с тия няколко лъжички как успя да оцапа всичко в радиус половин метър, незнам. Че и реши да киха с пълната уста. Как успя да си завре пюре и под лигавника, пак незнам. Май ще трябва да го снимам наш прасчо.

# 712
portman, във водата за миене на пода слагам Персил сензитив, с който пера бебешките дрешки и бельото на баткото.

# 713
  • Sofia
Portman мисля че може вече да даваш и каша. На мен доки ми каза, като минат 10 тина дни от захранването със зеленчукови пюрета, мога да започна следобяд и захранване с каша.
Аз тъкмо съм в чуденка с каква каша да започна, дали само оризова или ориз с рошкови на Нестле.
А дали мога следобяд да дам малко пюре от круша пак на Нестле?
Времето навън е променливо, но става за разходки, Петър вече си взе един сутрешен сън на открито и сега си чака морковите с катофче.
Днес Големият ми син има футболен турнир от градината. Да видим какво е научил за три години ходене на футбол  Flutter

# 714
  • тук
благодаря ви за отговорите  Hug
хайде на среща в София, че сме се пръснали по всички квартали и паркове и станахме за смях пред варненки  Sunglasses

# 715
  • София
Портман, аз мия със стийм моп пода, но е доста тежичък дивайс и не знам колко стерилизира. Пък и на Борил още не му е до пълзене така че не се престаравам.

# 716
  • София
Честит Имен ден на малките Емчовци.Да са живи и здрави!
Честито и на всичко Емилии, Емилиани и производни от нашата дружинка, както и  на именниците във вашите семейства!

# 717
Честит имен ден на Емовците и от мен   bouquet

Включвам се с репортаж от нашето пюреядене: действие първо - шумен протест срещу нещастното сливово пюре, действие второ - изяждане на наличния лигавник, действие трето - тотален игнор и зяпане на детско. Трудна сесия беше... с една ръка го храня, с друга му държа ръцете и лигавника далеч от устата, с трета го снимам, а с четвърта го държа да не се килне напред / какъвто ми е стабиляга, ако го оставя ще се забие по очи/  Laughing

# 718
Привет, писах цял ден един ферман и накрая го затрих Embarassed

Затова ще съм кратка - изчетох ви, знам как се движат нещата при вас, но нямам време сега наново да сътворя писанието.

Отивам във Варна утре, надявам се поне за малко да се видя с варненската дружина Hug
Постригах бретона на Максимуса - направо порасна с 2 месеца на вид.
Регистрирахме и първото падане от спалнята - след троен толуп и двоен аксел се размаза на паркета - направо изживя своя динамичен и стремителен ден - както казваше Миглена Ангелова Mr. Green
Ядем морков и ябълка, не хабим матриала хич - на кото ли се е метнал ящен? Rolling Eyes При тия злояди родители и сестра? Тиквата е наред тая седмица, намислила съм и вилмошкьорте да му дам.

Та така, няма да сколасам за срещата, че отиваме на национална среща на априлската отчетна в Априлци.
Време и ние да помислим за такава Laughing

Целувки на всички!

# 719
привет,ей от хайманосване не остава време за да  седна на компа

Честито на празнуващите днес  bouquet

Денериз колям е сладур Hug

това падане от спалнята май никой не подминава,уж се пазим,но като гледам с каква скорост се врътка и иска да пълзи незнам някой ден и аз там да не го намеря.Абе да са здрави колко ще падат.Ох и друго бях замислила да пиша,но  newsm78забравих.Ниде лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт