Китайски капсули - 5 /за отслабване и още нещо /

• 74 012
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте отново,
Специално благодаря на GeryD за топлото приемане и на всички, които пишат и споделят, радвам се, че не съм сама, а и че прочетох толкова много информация от всички във форума, която смятам за изключително полезна. Мога много да пиша за борбата с килограмите и ефекта на диетите, но е факт , че никога не бях имала здр проблеми докато не започнах с Дюкан, диетата действа, но после глада за сладко и тестено е непреодолим, всички мои познати си "спечелиха" много килограми и жестоки депресии, за съжаление това е и което чета по форумите, ако въобще някои от провалилите се  престраши да пише. Както и да е всеки търси своята алтернатива, аз си мисля, че след ада, който преминах и всички опити, които направих съм открила своята, дай боже.  Да хапчетата са забранени заради необявени съставки, но доколкото разбрах са опасни за хора със здравословни проблеми, а действат ефективно съпътствани с определени условия. Днес изпих 4 хапче и не съм имала странични ефекти, но тази сутрин се събудих по - рано от обичайното, е това да е. След няколко дни ще се премеря и ще пиша резултата. Това, което пропускам е, че от меизитанга все ми се пишка и отделям големи количества вода. Има ли още някои, който е на меизи да продължи да споделя. Поздрави и много минуси и никакви проблеми Simple Smile))

# 706
Мисля да изкарам така до 12 сеп и от 13 сеп ще започна по-малко да се захранвам и да спазвам режим, който си съставих, благодарение на една друга диета във форума. На 09.10 - бях свалила 2.200 кг, и от тогава не съм се мерила, но не бързам  Simple Smile Важен е резултата на края  Peace
Та с горе изписаното исках да ти каже, че не си сама в борбата с килограмите. Ако имаш нужда да споделяш ние сме на среща.   bouquet
Успех на всички   bouquet

GeryD би ли споделила идеята на водата със солта, аз се старая да я ограничавам, че задържа вода, а кой режим си си избрала за спазване след диетата?

# 707
здравейте Simple Smile като гледам Лида действат на повечето тук, но и са придружени с много странични ефекти. Аз съм на 20 год. и от стрес и хапчета от 1 година качих доста- вече ме  е страх да се претегля, но над 7 8 кг, което е ненормално за мен. в момента работя мн динамична работа но също имам възможност да се храня на ол инклузив. началото на октомври ми предстои кастинг, който е важен за мен, а и по принцип за самочувствието ми и желанието ми да спра да се смятам за дебела Sad според вас би ли било удачно да приемам Лида и да ги съчетая с даден хранителен режим,проблема с набавянето на хранат в момента липсва за щастие но и режим, които да не ми отнема нужната енергия. много ви благодаря предварително Simple Smile

# 708
началото на октомври ми предстои кастинг, който е важен за мен, а и по принцип за самочувствието ми и желанието ми да спра да се смятам за дебела Sad според вас би ли било удачно да приемам Лида и да ги съчетая с даден хранителен режим,проблема с набавянето на хранат в момента липсва за щастие но и режим, които да не ми отнема нужната енергия. много ви благодаря предварително Simple Smile
Здравей Rossy,
Това, което искам да ти кажа е, че ти най-добре можеш да прецениш, кое е най-добро за теб, тялото ти и самочувствието ти. Както казваш си на 20, което ме наведа на мисълта, че тялото ти и психиката ти не са обременени от диети и изтощения, така че си мисля , че би било добре за теб да опиташ да се справиш със спорт и здравословно хранене. Вкараш ли се веднъж в порочния кръг, знай , че е много трудно да се измъкнеш. Препоръчвам ти да не гониш светкавични резултати, защото това ще те вкара в по- големи проблеми, но най-важно е разбира се самочувствието, ако сме в мир със себе си и се харесваме, другото идва от само себе си. Каквото и да избереш , спазвай препоръките, които са споменати в повечето теми във форума - много вода, витамини , движение е разнообразно хранене. Много строгите диети действат ужасно зле на психиката, така че не си причинявай бъдещи проблеми. Хубав и усмихнат ден на всички.

# 709
Искам да попитам тези, които вече отдавна са пили хапчетата- ако хапчетата са променили цикъла, възтановил ли се е сред като са ги спрели и организма се е изчистил от тях??

# 710
Здравейте дами,
от както влязох в темата, май всички спряха да пишат??? аз си продължавам с меизито, но днес отново пропускам хапче. След 4 хапчета съм - 3кг., стори ми се рязко и бързо и реших да забавя темпото, скоро ще трябва да си сменя подписа, вече не е актуален, е желая ви много минуси и пишете как се чувствате и какви резултати имате.

# 711
Мисля да изкарам така до 12 сеп и от 13 сеп ще започна по-малко да се захранвам и да спазвам режим, който си съставих, благодарение на една друга диета във форума. На 09.10 - бях свалила 2.200 кг, и от тогава не съм се мерила, но не бързам  Simple Smile Важен е резултата на края  Peace
Та с горе изписаното исках да ти каже, че не си сама в борбата с килограмите. Ако имаш нужда да споделяш ние сме на среща.   bouquet

GeryD би ли споделила идеята на водата със солта, аз се старая да я ограничавам, че задържа вода, а кой режим си си избрала за спазване след диетата?

Здравейте,
Ще ти пиша на ЛС за да не спамвам темата. Кутията ти е пълна и не мога да изпратя нищо

_Rossy_ , мисля, че можеш да с направиш някакъв режим на хранене и ще успеш да свалиш без лекарства. Още си прекалено млада да се тъпчеш с такива неща. Направи си разделно меню и мисля, че ще успееш. Ако искаш може да видиш, една диета - 90 дневна. Много лесна и приятна за спазване. Знам от собствен опит.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 08:53 от GeryD

# 712
Купувам 2 блистера СТАРА ЛИДА,мейзитанг или САГ8, ще е хубаво, ако човека е от Русе

# 713
zdraveite piq lida ot 4 dena strani4ni efekti ima bezsanie suhota v ustata prevazbudenost nqmam nikakav apetit.po princip sam sas nisko kravno nalqgane zasega promqna vav nego nqmam.ne se 4ustvam zle ne sam otpadnala i imam mnogo energiq.molq vi ako nqkoi go e pil pove4e vreme lida i se e izsledval da kaje imali problemi sas zdraveto za6toto cql den 4eta po forumi kolko sa vredni i kak pri4inqvali infarkti.i se upla6ih dosta nz kakvo da pravq apetit naistina nqmam.no ako ima tolkova vredni strani ??????????????????????/molq vi pomognete mi daite mneniq.blagodarq predvaritelno

# 714
Vqlka, на всички ни е ясно, че поемаме риск с приемането на каквито и да било препарати за отслабване. В крайна сметака никой не се заблуждава, че с магическа пръчка, ще отслабне. Трябва да се положи и малко труд. Според мен през времето в което нямаш апетит се опитай да си изградиш режим с който да се съобразяваш занапред за да можеш да контролираш килограмите. Включи и спорт малко. Няма как да пиеш Лида 3 месеца, да не ядеш нищо, да отслабнеш и после какво.? Неможеш да седиш гладна цял живот. Просто трябва да регулираш храненето си през времето на пиенето на тъблетките. Бяха писали и други момичета по този въпрос.
При мен вече няма странични ефекти, просто отшумяха  Peace

# 715
Здравейте китайки, желая ви хубав и много отслабващ ден  Hug
Аз до сега съм изпила общо 5 хапчета меизитанг и съм - 3 кг. общо, но от тези , които пия не се наблюдава такава драстична загуба на апетит, със сигурност са доста по - слаби от лида , но както писах и по-рано в темата няма и следа от странични ефекти, вчера за първи път ми беше повишена жаждата, а съня ми е както до сега - 8 часа, но аз винаги спя по толкова. Това , което наблюдавам е , че отделям много течности и че кожата на лицето ми се изчисти доста. Аз задължително сутрин пия чаша топла вода с лимон и се жабуркам с 1 лъжица олио, спомагат функцията на черния дроб и отделят токсини. Но съм преди МЦ и вчера едва не загубих контрол, тези дни няма да се качвам на кантара, ще изчакам да мине и тогава пак ще се меря. GeryD приветствам призива ти към всички, които ограничават храненето на макс, това е изключително вредно , а и при липса на храна , няма как тялото да не изпадне в стрес и страничните ефекти да не са в пълна сила.Но тях ги има във всяка диета, така че , които иска да не ги усеща така осезаемо, нека прочете написаното в темата и спазва основните препоръки.  Хареса ми апела ти за промяна в хранителните навици и спорт, е , това е истината и ако успеем да го постигнем това ще е сериозна победа.
Успех на всички и бъдете отговорни към себе си  Simple Smile

# 716
Здравейте,
Само за отчет да кажа, пия Лида от 10 дни ( от 30.08 - 08.09) и съм - 4 кг. Вече нямам странични ефекти, не че преди това съм имала кои знае какви. Изпитвах само силна жажда и лека сърцебиене, но от 3 дни вече нищо ми няма  newsm44 newsm44

# 717
....GeryD приветствам призива ти към всички, които ограничават храненето на макс, това е изключително вредно , а и при липса на храна , няма как тялото да не изпадне в стрес и страничните ефекти да не са в пълна сила.Но тях ги има във всяка диета, така че , които иска да не ги усеща така осезаемо, нека прочете написаното в темата и спазва основните препоръки.  Хареса ми апела ти за промяна в хранителните навици и спорт, е , това е истината и ако успеем да го постигнем това ще е сериозна победа.
Успех на всички и бъдете отговорни към себе си  Simple Smile

Много дълго си блъсках главата, защото отслабвам, а после си връщам килограмите и установих, че НЯМАМ правилен подход (воля, режим на хранене и липса на движение).  Четох много книги на тази тема с килограмите и стигнах до извода, че си вредя сваляйки килограми с пълен глад и ограничение от всичко. Според мен един бансиран режим е по-добре. За това сега пия Лида за да си създам режима докато не ми се яде. Дори и сега като пия Лида ям плодове и зелнчуци, малко белтъчини (филе, кис. мляко, сирене) и ядки. Защото иначе организма се изтощава и после гледа само как да си навакса загубеното. Колкото до спорт аз не съм най-спортната натура на света  Embarassed Дори да си призная не ми е и супер приятно да се занимавам, но няма начин. Не ползвам асансьор, независимо на кой етаж трябва да се кача, всеки ден се качвам до офиса поне по 2 пъти ( ет.6), вкъщи карам кростренажора 20-30 мин на ден вечер между 20.30 - 21.30ч  (тогава имам свободно време), правя и 100 коремни преси ( 2 серии х 50), и още 1-2 упражнение за паласки. И това е моя спорт, не съм се преуморила, кои знае колко, не повече от 1 час се занимавам.
Но важното да съм постоянна  Simple Smile

# 718
Страхотен пост GeryD, не бях се замисляла за правилния подход, но и на мен това много ми куца.
И аз като теб се опитвам да си променя режима, то това е най- важното.
Супер за свалените кг.

# 719
  • София
Здравейте и от мен мили отслабващи дами!След дълго време на четене по форумите и уговорки с мъжлето днес и аз смело се присъединявам към вас слабеещите с ЛИДА. Поръчах я преди малко от Супер стоки утре ще пристигне.След малко ще се премеря колко съм кила (дано да не ми стане лошо)  Embarassed Embarassed Embarassed  за да зная с какво почвам и с какво ще се боря.
Супер много се радвам за тези които вече са се преборили с общия враг килограмите!  bouquet
Успех на всички останали !!!Отивам да се метна на кантара Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт