Китайски капсули - 5 /за отслабване и още нещо /

• 74 038
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Има ли някой, който да е пил повече време ЛИДА(имам впредвид повече от един месец),спазвал ли е някаква допълнителна диета или ограничения спрямо храна,прави ли почивки м/у отделните цикли т.е.колко време пие и колко почива?Повече  са  плюсовете newsm10 или минусите  newsm11 за този продукт
Да, трябва нещо като захранване - 1 месец отслабеех, пиех всеки ден Лида, следващия през ден и внимавах какво ям- малко по малко почнах да прояждам това и онова, и усетя ли че почвам на качвам- няколко дни плодове и зелечуци само...Момента с йо-йо ефекта е важен и рисков, но пък хубавото е, че организма привиква с хапчетата  и постепенно почва да ти се дояжда това и онова, което не ти се е искало , докато си пила хапчетата( за разлика от Дюкан, при който ден и нощ в главата ми беше " Да свърша тъпата диета, ще убия някой за нещо сладко.."
kate_rina_1,благодаря ти за отговора,но  колко време може да се пият 2-3 месеца?

Имаше един кратък период в който продаваха лида в аптеките,тогава една фармацевтка ми каза ,че повече от 2 месеца ежедневен прием на Лида, много натоварва черния дроб! Но както всички знаем това си е чиста проба отрова и всеки сам решава колко иска да се трови,колкото по-малко толкова по-добре!

# 691
3,  като спирането не трябва да е рязко- първо ги пих през ден, после през 2 и така..след някой друг месец почивка пак може да се пият

# 692
Аз имам един странен проблем , кога се взимат капсулите .
Всяка сутрин , но тъй като работя само на нощни смени и незнам дали пак сутрин трябва да се взимат.
Когато станеш и когато почва за теб деня- независимо дали за другите е обед или следобед

А когато почивам пак ли така , защото ще се понатрупат сигурно през по-малко от 24 часа хапчетата .

# 693
няма голяма разлика - и аз работя на смени и ги пиех като стана с кафето- независимо дали е 7 или 12...

# 694
Благодаря момичета.Много се чудя дали въобще да започна с тези хапчета smile3506

# 695
Здравейте момичета,
Днес получих Лида. Поръчах я от: http://www.lidabg.net/. Оказа се, че от този сайт се получават хапчета който са от старата формула. Има холограмни знаци на кутиите, а блистерите са сиви с лилава лента и китайски знаци, върху капсулите има номер и подобно на животинче знак. Това е сайта на вносителите: http://www.kupilida.com/, поне така пише в Интернет.
В предишна тема е отбелязано, че само тук се разпространяват оригинални таблетки: http://lidabg.com/, не знам дали е 100% така, но дано да съм от помощ на някой. Това което пише в този сайт, че се продава пудра захар в капсулите, не мога да твърдя , че не е така, но в мойто определено не е пудра захар, отворих и пробвах.

Според описаните значи и моите таблетки са оригинални, ще видим резултата  newsm78 след малко време.
Успех на всички  Hug

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 08:39 от GeryD

# 696
Здравейте и от мен,

от 2 дни пия ЛиДа и вече съм с 2 кг надолу. Подтиска апетита и пия много вода, защото устата ми постоянно е пресъхнала. Надявам се да не е толкова вредна, колкото пишат някои хора. Моя позната за 5 месеца свали 56 кг.  Shocked и честно казано това ме накара и аз да си ги купя, защото имам едни 15-17 кг. дето ми разказват играта.

Успех на всички ни, които се борим с природата!

# 697
Успех и на теб Мариела, стискаме ти палци   bouquet

# 698
Здравейте дами, аз съм новак в темата, ама реших да пиша и да споделя как се чувствам от приема на китайските хапчета.Да започна с това , че от 15 години все съм на диета- ограничения, лишения и спорт, всички вървеше нормално, до миналото лято - след почивката имах 4 ки. за сваляне и реших да почна дюкан, бях много стриктна и за 3 седмици махнах не 4, а цели 7 кг. , но не искам да ви казвам на каква  цена- имах всички от страничните ефекти, които прочетох за хапчетата - не можех да спя, лош дъх, сърцебиене, потене, да не продължавам, да не  ви казвам за кръвното- ту 80 , ту 150, както и да е не успях в 4та фаза , а като наследство се сдобих почти с булимия- не можех да спра да ям в продължение на часове, не искам да си спомням през какъв ад преминах, всеки има право на мнение и който е доволен нека си я спазва,но аз никога не бях изпадала в подобна ситуация, както и да е  - 15 кг йо-йо и абсолютен психически срив. Преди да си  купя хапчетата бях много уплашена от отзивите , които прочетох, но знаех, че това е последния ми шанс. През последните 12 месеца вече бях пробвала какво ли не- само повече се опсихарих, резултати никакви, само дето тотално се разочаровах от себе си. И тъй като вече бях минала през ада на всички описани странични ефекти , закупих меизитанг  и едва ли не примряла от страх изпих първото хапче, бях си внушила, че ще ми става лошо и какво ли още не, ако щете вярвайте не получих никакво неприятно усещане, Напротив, чувствах си се напълно нормално. На следващия ден пропуснах хапче, така бях чела , на третия пих второ хапче и пак нямах такива ефекти, даже взех да се чудя какво става, всичко ми е както преди, но и апетита ми не е чак изчезнал, имам ама по - скоро аз хапвам за да не се получи йо-йо. Днес пих третото хапче и отново не почувствах каквото и да било странно усещане.

# 699
Забравих да спомена, че с меизитанга пия и много вода, не в голямо количество наведнъж, но често и по няколко глътки, до сега сухота така и не усетих. Пия и изцеден лимон с вода сутрин и невробекс и витамин ц два пъти на ден. Не знам дали защото спазвам препоръките, които сте публикували, но като че ли на мен за сега само страха от прочетеното ми идва повече. Имаше един коментар към всички да не четат и да приемат всичко за чиста монета, а да се доверят на собственото си усещане, напълно подкрепям авторката, защото аз така се бях уплашила, че едва ли не очаквах всеки момент я инфаркт, а инсулт. Наистина ако се почувствам странно или почне да ми прилошава и аз ще ги спра, но съм длъжна да направя последен опит най- вече заради себе си и да победя завинаги  преяждането. За статистиката  - 3кг., вероятно е задържана вода, но днес за първи път от месеци насам се чувствам себе си. Съжалявам себе си, че не мога да се справя сама с проблема, но пък не мога и да продължавам така. И аз си мисля, че в тази държава всичко е лобизъм и интереси и вероятно има и друга причина хапчетата да са спрени. Наясно сме, че има субитрамин и трябва внимание, дано поне ефекта да е с по- малко рискове за здравето.
Е, въпрос на личен избор, но аз за сега съм доволна от меизитанга. Ще продължа да споделям с вас, дано не съм засегнала никой , по никакъв повод, но исках да споделя как се чувствам

# 700
Аз съм по същия начин-това за справянето сама,както и цялата история...периоди на сваляне,периоди на преяждане...и аз мисля ,че онези хапчета -редуктила,ги спряха умишлено от интереси,а и четох в чужди сайтове,където много жени направо са пред психически срив,защото не могат с нищо друго да контролират апетита си,защото явно е проблема в псикиката ,но тука къде да идеш на лекър за такъв проблем-една моя приятелка отиде,изписаха и успокояващи,от които стана с 30 кг по-тежка,и веме 2-ра година ги пие-е да сега е дебела и не и пука-гледа като дрогирана...
А за Лидата да информирам-на 5-тия ден започнах да се чувствам странно-цяла нощ някакви тръпки,и други странни неща...например казаха ми че съм се оцъклила,а и венците ме наболяват-но последните две може би са,че заради страничния ефект-дето не ми се спи и не спа-от преумора можеби гледам така,а венците от това ,че пуша 3-но повече от нормалното...
но за тези тръпки,четох че и други ги имат,моля разкажете какви са точно тези тръпки Praynig

# 701
Бях писала преди около  2 седмици за първи път тук,тогава започвах да пия Лида и просто не бях на себе си.Толкова много странични ефекти не бях усещала през живота си от продукт за отслабване,като имайте предвид че съм пробвала доста по-силни и опасни  неща като ефедрин например.Но като оставим настрана гадните странични ефекти на лида,тя определено си действа и то доста добре.Вече съм на последните 6 хапчета от опаковката,свалих омразните 3 кг,както и по 3см от талията и ханша  Crazy Flutter.Гадните странични ефекти изчезнаха изведнъж на 10-12 ден от приема,точно както ми беше казала една съфорумка.Определено има някаква забранена субстанция в тези хапчета,както и в повечето китайски капсули,но нали не мислите че уж натуралните продукти по аптеките имат някакво действие ?Единствено разхлабващо,което създава илюзията след някой друг ден че си отслабнала,а реално просто си изхвърлила излишните течности от организма.Лошото е,обаче че има много дами с лоша генетика ,предразположени към напълняване,които едва ли не трябва задължително да се ограничават постоянно и да спортуват ,не за да отслабнат,а за да не качват. Confused

# 702
Добро утро отслабващи дами,
Аз като последно присъединила се продължавам да споделям, дано само не ви отегчавам.
Първо искам да споделя няколко  неща за страничмите ефекти:
Главоболие - дължи се основно на липса на въглехидрати и поради голямото количество вода , което приемаме на чистенето на токсини от тялото. Това го има при всяка безвъглехидтарна диета, та фаже и при плодовете с мед, няма как да се избегне, но приемането на малки количества въглехидрати поне го тушират до известна степен.
Проблемите с МЦ- основно на липса на въглехидрати, те спомагат за синтеза на половия хормон и без тях се стига точно до този ефект.
Така че ако се приемат известно количество въглехидрати - овесени трици и плодове такива ефекти почти не се наблюдават.
Колкото до безсънието, не знам колко от вас са чели "Лечебен глад" на Пол Берг, но и това с по - малкото сън си има обяснение- когато стомаха не е претоварен с храна организма не черпи сили за да я преработва и се нуждае от по - малко сън, затова при ограничаване на количествата храна и във всяка диета и при всички хапчета това е налице.
Но с витамини, вода и редовно хапване в мали количества наистина не се усеща чак толкова жестоко.

# 703
Здравейте на всички  Hug
Добре дошла sofia_sbbg   bouquet Радвам се, че си се престрашила да пробваш нещо за да се освободиш от излишните килограми. Преди 2 години свалих с Дюкян 12-13 кг, много бях доволна от себе си. Минах всички фази на захранване и т.н. Но започнах да си пия хормоналните таблетки с които се лекувам и за 2-3 месеца си ги върнах. Бях толкова разочарована и направо се мразех, защото килограмите бяха по-силни от мен.  Embarassed Така в продължение на 1 година се обвинявах и бях в депресия, докато не прочетох няколко книжки и реших че е време да се справя с този проблем за винаги.
Свалих 10 кг от януари 2010 до юни 2010, с ограничаване от сладки неща, тестени изделия, повече вода с лимон и сол (на 1 кг тегло - 30 мл вода; + на 1 литър вода 1,5 гр сол; напр: 100кг = 3 литра вода + 4.5 гр сол - една чаена л. с връх - четох го в книгата на един руски учен) , купих си един кростренажор на който тренирам за около 30 мин на ден, малко коремни преси и други лесни и приложими упражнения в домашни условия за общо време не повече от 1ч на ден. Стигнах до 84 кг, и от юни до 30.08.10 не съм качила нищо, успях да си ги задържа. За това сега започвам с нови сили да свалям, защото искам да сваля още 15 кг и да си запазя трайно постигнатото тегло. Пия Лида от 30.08.2010, за момента нямам никакви странични ефекти, освен по-силна жажда. Пия 3л. вода с лимон и сол и още около 1,5 л. допълнително. За дните до сега съм основно на плодове и зеленчуци, като определено не съм гладна, хапвам ги за да не е съвсем без нищо. Мисля да изкарам така до 12 сеп и от 13 сеп ще започна по-малко да се захранвам и да спазвам режим, който си съставих, благодарение на една друга диета във форума. На 09.10 - бях свалила 2.200 кг, и от тогава не съм се мерила, но не бързам  Simple Smile Важен е резултата на края  Peace
Та с горе изписаното исках да ти каже, че не си сама в борбата с килограмите. Ако имаш нужда да споделяш ние сме на среща.   bouquet
Успех на всички   bouquet

# 704
Забравих да спомена, че с меизитанга пия и много вода, не в голямо количество наведнъж, но често и по няколко глътки, до сега сухота така и не усетих. Пия и изцеден лимон с вода сутрин и невробекс и витамин ц два пъти на ден. Не знам дали защото спазвам препоръките, които сте публикували, но като че ли на мен за сега само страха от прочетеното ми идва повече. Имаше един коментар към всички да не четат и да приемат всичко за чиста монета, а да се доверят на собственото си усещане, напълно подкрепям авторката, защото аз така се бях уплашила, че едва ли не очаквах всеки момент я инфаркт, а инсулт. Наистина ако се почувствам странно или почне да ми прилошава и аз ще ги спра, но съм длъжна да направя последен опит най- вече заради себе си и да победя завинаги  преяждането. За статистиката  - 3кг., вероятно е задържана вода, но днес за първи път от месеци насам се чувствам себе си. Съжалявам себе си, че не мога да се справя сама с проблема, но пък не мога и да продължавам така. И аз си мисля, че в тази държава всичко е лобизъм и интереси и вероятно има и друга причина хапчетата да са спрени. Наясно сме, че има субитрамин и трябва внимание, дано поне ефекта да е с по- малко рискове за здравето.
Е, въпрос на личен избор, но аз за сега съм доволна от меизитанга. Ще продължа да споделям с вас, дано не съм засегнала никой , по никакъв повод, но исках да споделя как се чувствам

Едва ли е лобизъм - спрени са по много обективна причина: не съдържат това което пише на опаковката. Пише, че съдържат билки, а всъщност съдържат лекарствен продукт. А относно сибутрамина, през януари Европейската лекарствена агенция е препоръчала да се изтегли от пазара за 6 години, за да се изследва допълнително заради проблемите, които създава на пациенти със сърдечносъдови проблеми или предразположените към такива... И въпреки това си взех втора опаковка.  Embarassed Всъщност от първата изпих само половината и нямах сериозни странични ефекти и ми се отрази добре на храненето най-вече така че ще опитвам да боря някои вредни хранителни навици с втората.

Но за хората които имат някакви доказани сърдечни проблеми или са в някаква рискова група за такива (крайно наднормено тегло, история на сърдечни проблеми в семейството и тн..) просто недейте да си рискувате здравето и живота. А тези които споменават периоди на преяждане и неядене, някакви булимични или анорексични пристъпи.. по-добре да се прегледат и да потърсят някакви хормонални, психологични или други физиологични причини на състоянието си и да лекуват първо тях. В противен случай хапчетата ще ви помогнат за няколко месеца.. и после какво? Пак ще се върнете в изходна позиция с храненето и килограмите като не лекувате истинския си проблем.

Общи условия

Активация на акаунт