Китайски капсули - 5 /за отслабване и още нещо /

• 74 026
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте дами,
Един ден ме няма и вие сте напълнили страницата, ей, каква активност само  Simple Smile
GeryD браво за постигнатия резултат, много е добре, а и добре си го намислила за след това.
Ивета и аз бях като теб, постоянно в този омагьосан кръг, но благодарение на меизитанга от почти 10 дни не съм се натъпкала нито веднъж, дай боже да е до живот. Но не се притеснявай, подкрепяме те, вярвай че ще успееш и никога не се обвинявай за случилото се. Гледай да спазваш съветите на пишещите тук и дано не усетиш никакви неразположения и скоро да се похвалиш с -
До скоро 

# 736
  • София
Ех момичета да знаете седнахме с мъжо да вечеряме и аз не омотах целия свят както обикновено, а се нахраних с много малко.Просто нямах апетит  Joy!
Дано така да продължа и по нататък без апетит.

# 737
 Hug Браво mirig   bouquet Само така  Peace Определяй си порцията предварително и не си досипвай и ще видиш че ще имаш голям успех.  Peace   bouquet

# 738
  • София
Здравейте мили слабеещи дами!Да се отчета за първата вечер с ЛИДА.
Голямо мачкане на чаршафите беше  #Crazy #Crazy #Crazy.
Въртях се цяла нощ, ту заспивах, ту се събуждах, не че когато спях може да се нарече сън това. С две думи почти  не съм спала, но не се чувствам и уморена - странно.
Иначе за сега нямам други странични ефекти да не ме чуе дявола hahaha!
Ами за сега е това!Лек и ползотворен ден от мен на всички!  bouquet

# 739
Това със съня е нормално явление, но преминава след няколко дни. Аз също имах такива дни. Тъкмо няма да се оправдаваме пред мъжете, че сме уморени и ни се спи  Joy

# 740
  • София
Абсолютно си права newsm10!
Лошото е,че през нощта детето идва да спи при нас и да искаш да правиш нещо просто не можеш hahaha hahaha hahaha

# 741
Е това е лошо, но ще намерите начин  Peace

Момичета имам 2 излишни чисто нови кутии стара ЛИДА. Една приятелка ми ги донесе, аз си бях поръчала преди това и бях забравила да и кажа  Embarassed А съпруга ми донеси и нова и сега съм нещо като слкад  Simple Smile Ако някой иска може да ми пише на ЛС

# 742
Аз чух за тях, почнах да се ровя из нета и настръхнах от прочененото...ама казах си ще пробвам, ако се почуствам зле, спирам веднага. Както казах вече 1000 пъти лида е подходяща за хора с ниско кръвно като мен, защото го качва ( съобветно от 90-дневната диета която го смъква припаднах, друга тема..). Сутрин си пиех хапчето заедно с МУЛТИВИТАНИМИНИ, първите няколко дни ми беше някакси странно и напрегнато, ама след това всичко отшумя и си беше ОК.Препоръчах ги и с тях отслабнаха много мои познати- минаха съм през всичко етапи и странични  ефекти и съм им хванала цаката. Ама имах гости един месец, всяка вечер по кръчми и качих....А съм ужастно мързелива и на фитнес не стъпвам посмъртно...Сега търся 2 блистера да ги смъкна...Навита съм да пробвам и мейзитанга и САГ8 по принцип....

Само да кажа - ако сте решили да пиете центрум или някакви по-евтини мултивитамини като тези разтворимите, просто не си давайте парите на вятъра. В центрум има някакви витамини, но те са синтетични и не е сигурно доколко се усвояват от организма, за по-евтините и особено тези разтворимите дори и това не може да се каже. Освен това са в много малки количества.  Можете да се разровите по фитнес форумите, там са общо взето наясно кои фирми предлагат качествени витамини. Преди време доста ги бях зачела и се спрях на Now Foods и GNC като добра комбинация от отзиви-цена. Споменаваха се и други уж още по-добре фирми, но не си ги спомням, а и цените бяха доста високи. Now Foods и GNC имат магазини в БГ, от българския сайт на GNC даже може да се поръчва директно, а продуктите на Now Foods е по-изгодно да се купят от някой чужд сайт, например iherb.com

# 743
  • София
Не мога да повярвам нямам апетит за нищо, не ми се и помисля за храна  newsm78!
За сега имам само сърцебиене но не е непоносимо, както и малко ми е замаено но това може да е от малкото сън. Дано освен страничните ефекти които ги има при всички и аз се похваля с желаните "-" Hug

# 744
Ти нова Лида ли пиеш? Зелени блистери? Питам защото аз така сечувствам от нея.  newsm78

# 745
  • София
Не пия от старата ЛИДА блистерите са сиви на цвят.

# 746
заключете си темата вече

# 747
  • Пловдив
заключете си темата вече

Не виждам да има нова тема, за да заключа старата. А и 50-те страници не са надвишени.

# 748
и аз пиеХ от старата лида  Stop имах ужасно неспокоен сън само дремех и се въртях и след 4-5 часа се събуждам и не мога да заспя + това имах едно много странно усещане на гърлото /не пресъхването, знам че то е нормално/ все едно ще се разболявам и главата ме болеше супер много!! Не бих ги пила отново.

# 749
  • София
Sunshinee а смъкна ли килограми от нея и колко време я пи?!

Общи условия

Активация на акаунт