Сдружение "Лора"? - Варна

• 6 506
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Детето е момче родено 1986 год. и се казва Нурайден Свдет Али.

# 16
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491735.0
И аз бях пуснала тема относно тази организация, но явно никой нито ги е виждал, нито ги е чувал. За мен това са си чисти измамници, дори и да има такова дете как ще ми докажат, че наистина събраните средства ще отидат за него и то на 100%, а не някаква малка част  Thinking

# 17
Lora tarsi socialni rabotni4ki-vij Pozvanete=0887194640

# 18
Lora tarsi socialni rabotni4ki-vij Pozvanete=0887194640

newsm78
http://www.bitak.net/291575-prodavam-dakelcheta.html
Продавам дакелчета
Продавам дакелчета - мъжки и женски на 2 м. цена - по договаряне
0887194640
Контакт (свържете се с подателя на тази обява)
Номер на обявата : 291575
Публикувал : Койка
Дата : 2009-07-14
Цена : 200 лева.
Телефон : 0887194640

http://www.topobiavi.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0 … 8-adno156232.html
Цена: 150 BGN

Порода : Дакел

Данни : Елитни Малки дакели на 106 дни обезпаразитени ,кученцата са във Варна За повече информация Савов 0896743032,0887194640,052734086

# 19
  • Варна
Койка и Мими дали са едно и също лице  newsm78

# 20
  • Варна
В Пикадили видях касички с имената на двете деца и набирателната сметка на фондация Лора. Ще отида аз и тях да разпитам, ама онзи ден не можах, че малката беше в лошо настроение  Confused

pileshko - според мен MIMI-MIMI , просто е попаднала на обявата в Позвънете и е пуснала телефона тук като информация, че сдружението си набира хора  Peace

# 21
Здравейте мами! И при мен днес дойде въпросната жена - Койка Савова (председател на фондацията според визитката която си остави). Показа ми две страници с децата и каза, че събирала пари. Под имената и снимките имаше БУЛСТАТ на фондацията и затова я помолих да преснема листа на едното дете, пък ще финансирам по банков път. Тогава тя каза, че парите които ще вкарам в сметката нямало да отидат само за тези деца, понеже имало и други!!! С други думи да си плащам кеш!!! Целта ми беше по-скоро да взема БУЛСТАТ-а, е мами... такава фирма не съществува в търговския регистър! Ако искате да се уверите - БУЛСТАТ 175856760, адрес на фондацията гр. Варна, бул. Вл. Варненчик, бл. 53, вх. Б, ет. 3, ап. 47; Банкова сметка: BG16GREX92601013741900 Токудабанк!
А парите били за инвалидна количка!!!!!
П.С. Какъв човек трябва да си, за да иамаш очи да правиш това????????????

# 22
такава фирма не съществува в търговския регистър!

Сдружение е ЮЛНЦ, а не фирма и като такова се регистрира в съда, а не търговския регистър.

# 23
  • Варна
при мен каза, че са за лечение в барокамера за момченцето  Shocked Имаме ли някакъв шанс да ми пратим проверка и как може да стане - не съм наясно с тези неща

# 24
      Здравейте всички добронамерени хора!!!
От няколко години съм без работа и непрекъснато се ровя из нета.Попадам на каквили не обяви,включително и на тази Сдруйение "ЛОРА",която набира жени за социална работа,имаше и телефон.Помислих си,че това мога да го работя,контактна съм,работила съм с клиенти,с пари,няма да е проблем,ще опитам.Позвъних и любезен женски глас ми обясни същността на работата,че ще се събират пари за нуждаещи се деца,че колкото дадат е подобре,че се обикаля из жилищните блокове по етажите,на концертни мероприятия,на всякакви сбирки и по различни поводи,важното е да се съберат пари.Попитах госпожата кой стои зад социалните работници,имаме ли подписан договор,работно време,осигуровки, на твърда заплата лие или на процент от събраното и т.н.Шок бе за мен отговора на госпожата,че тези неща ги има във фирмите където се работи постоянно,а тук тези неща  като договор,осигуровки не съществуват,колкото до заплащането е 50% от събраното,правилно го изписвам-50%.Това ми даде ясна представа за какво сдружение става въпрос.На моята врата много често са звънили за помощи за какво ли не,болни деца,закъсали родители и др.подобни,винаги съм искала документ,че имат право да събират пари,въпреки,че и това нее гаранция,само с банков превод се даряват пари за децата в нужда и така практикувам,щом искам да помогна.Направете си сами извода за СДРУЖЕНИЕТО"ЛОРА",ЗА МЕН СА ИЗМАМНИЦИ.

# 25
  • Варна
Добре де, след като имат и телефон и т.н., не може ли наистина някаква проверка да им се направи  Tired

# 26
Току що в офиса влезе същата жена от пролетта, от сдружение Лора  Rolling Eyes
сега за момченце с тумор в мозъка....
само поисках банковата сметка и реших да поровя тук за иинфо, явно нещо не е наред Rolling Eyes

# 27
а не може ли да се подаде сигнал в МВР за проверка на това сдружение?

# 28
Да може да се подаде сигнал но до икономическа полиция , но аз не вярвам в правосъдието а Вие ?

# 29
Не мога да съм сигурна докато не пробвам. Но аз няма как да подам сигнал, тъй като не съм се и сблъсквала с тях.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт