FarmVille 23-та тема

• 33 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
http://gamersunite.coolchaser.com/
ето за по мързеливите и тези с безценно време, изтегляте данлоуда инсталирате и както сте логнати в акаунта давате СНАГ, така намерих публикации които съм пропуснал около 40 бр едни розови крави и телета фенски са и куп неща направо заринах бокса  #2gunfire

Е къде остава удоволствието от играта щом някаква програма ще върши всичко вместо мен ?
Да не говорим колко некоректно е спрямо съседите!

На някой да му се отваря прозорец за Save/Open File (някакво си php), докато си разцъква из ФБ?
Много ме дразни и не знам откъде се появява. Обикновенно се случва като цъкам при подаръците на игрите на Зинга.

Това на кой браузър

# 286
Това не е готино, защото така лишаваш другите от възможността да събират подаръци! Аз например махнах съседите си, които използват тази програма.
Ами може да не е готино но има пропуснати от всички заради групиране на публикациите, а дали ще лишиш някого от нещо зависи от твоите желания, ако искаш ползваш съвети, ако искаш ограничаваш си публикаците до определени хора. Ама ЧУДНИ ХОРА ИМА ТУК, на някои му пречи че в мисиите влизат на други някои ползва трикове. Всеки се забавлява както му харесва затова според мен тук се споделят мнения ако някои е заинтерисован да използва.

# 287
Трябваше да направят някаква разлика между женското и мъжкото куче.Аз като си взех първото нямаше никаква разлика само човек да си мисли че е женско или мъжко аз даже може да си избера женско и да го кръстя с мъжко име.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз моето куче си го избрах да е женско, но по инерция го кръстих Джими (защото ми харесва като име за куче). Така че...   animal037

# 288
  • София
Марто, на Мозила съм.

# 289
  • Бургас
 Blush

# 290

И на мен ми беше излязло един път за теглене
Просто ми дай cancel

# 291
Трябваше да направят някаква разлика между женското и мъжкото куче.Аз като си взех първото нямаше никаква разлика само човек да си мисли че е женско или мъжко аз даже може да си избера женско и да го кръстя с мъжко име.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз моето куче си го избрах да е женско, но по инерция го кръстих Джими (защото ми харесва като име за куче). Така че...   animal037

Ааа и моето куче е женскон , но е Макс  hahaha / Имах една приятелка имаше коте - Живко - мислеха , че е мъжко  , а Живко взе , че роди  Joy /

# 292
http://gamersunite.coolchaser.com/
ето за по мързеливите и тези с безценно време, изтегляте данлоуда инсталирате и както сте логнати в акаунта давате СНАГ, така намерих публикации които съм пропуснал около 40 бр едни розови крави и телета фенски са и куп неща направо заринах бокса  #2gunfire
Свалих въпросната програма да видя как работи, но сега не мога да я деинсталирам!!!newsm78
Някакви предложения? newsm78

# 293
Трябваше да направят някаква разлика между женското и мъжкото куче.Аз като си взех първото нямаше никаква разлика само човек да си мисли че е женско или мъжко аз даже може да си избера женско и да го кръстя с мъжко име.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз моето куче си го избрах да е женско, но по инерция го кръстих Джими (защото ми харесва като име за куче). Така че...   animal037

Ааа и моето куче е женскон , но е Макс  hahaha / Имах една приятелка имаше коте - Живко - мислеха , че е мъжко  , а Живко взе , че роди  Joy /
Значи тоест котето е живка. Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha  hahaha

# 294
Започнах да обирам животните и дърветата на ръка / не с човечетата / и  не ми пада меню да избирам какво да правя , а директно цъкам на тях и си ги обира  newsm78

# 295
С риск никой да не ми обърне особено внимание все пак ще питам .. търся си хора, които играят редовно фермата .. идеята е да взимат това, което публикувам, защото ми става много мъчно за животните, които никой не осиновява ..  Grinning Grinning + това имам мерак всеки един нов подарък да го имам (естествено ги връщам .. ) ии общо взето нещата да стават по - бързо и за мен и за съседите ми ..  Simple Smile

# 296
  • Варна
Започнах да обирам животните и дърветата на ръка / не с човечетата / и  не ми пада меню да избирам какво да правя , а директно цъкам на тях и си ги обира  newsm78
newsm44 бях се зарекла като ми свършат каварките и дърварките да не се занимавам да ги обирам, така вече е друго нещо!

# 297
Започнах да обирам животните и дърветата на ръка / не с човечетата / и  не ми пада меню да избирам какво да правя , а директно цъкам на тях и си ги обира  newsm78
newsm44 бях се зарекла като ми свършат каварките и дърварките да не се занимавам да ги обирам, така вече е друго нещо!

Така е направено вече да не ти излиза меню.Според мен така е по-удобно не да цъкаш като луд.А менюто може да ти се покаже като дървото е обрано вече като цъкнеш 2ри път.

# 298
Свалих въпросната програма да видя как работи, но сега не мога да я деинсталирам!!!newsm78
Някакви предложения? newsm78
Предложение: зависи на кои браузер ти е инсталиран, при мен мозила, отиваш на приставки и изключваш/деинсталираш както ти харесва, не го търси в контрол панела няма го там

# 299
А как я инсталирате при мен нищо не излиза.Натискам доуланд и нищо не ми се инсталира.

Общи условия

Активация на акаунт