Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 112
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
# 391
И тук да попитам!
Дали има някоя от Вас , представа как бих могла да проследя този номер 84G200001274A036 , чрез Royal Mail  в Англия?  newsm78
http://track.royalmail.com/portal/rm/trackresults?catId=22700601 … ;_requestid=56644

# 392
  • София
И тук да попитам!
Дали има някоя от Вас , представа как бих могла да проследя този номер 84G200001274A036 , чрез Royal Mail  в Англия?  newsm78
http://track.royalmail.com/portal/rm/trackresults?catId=22700601 … ;_requestid=56644
Благодаря ти!
Пробвах , но не става , трябва да са 13 цифри! Thinking

# 393
Моля ви ако някой пуска от George  да ми пише на лични  bouquet

# 394
Да питам , днес пуснах поръчка през Wincompany от некст , след колко време мога да я чакам приблизително ?

# 395
  • София
Момичета,поръчах си доста неща от теско и бяха все от новата колекция,уж всичко беше ок и в един момент след 1 ден получих майл че цялата поръчка няма да бъде изпълнена защото нещата били изчерпани Shocked, все пак става въпрос за 7-8 артикула
на някой случвало ли му се е ?картата беше кредитна на ОББ
Мерси за отговорите предварително  bouquet

Надявам се да не ми се случи  Confused Аз пуснах чрез Габко и само дебна за потвърждение, ама няма  Rolling Eyes А някои неща от новата колекция свършват бързо

# 396
  • Sofia
Момичета,поръчах си доста неща от теско и бяха все от новата колекция,уж всичко беше ок и в един момент след 1 ден получих майл че цялата поръчка няма да бъде изпълнена защото нещата били изчерпани Shocked, все пак става въпрос за 7-8 артикула

Надявам се да не ми се случи  Confused Аз пуснах чрез Габко и само дебна за потвърждение, ама няма  Rolling Eyes А някои неща от новата колекция свършват бързо
Не са изчерпани, просто това им е начина да откажат поръчката.
По принцип първа поръчка от там понякога минава, после обаче започват да ги отказват, на мен ни първа, ни втора ни трета ми мина, пробвах с различни карти, просто си ми ги отказаха с мотива, че всичко се било изчерпало, ние доматите освен с колците и с корените ги рупаме, мда.

# 397
Момичета някой контактува ли с Габко?Пращам поръчките си на техния адрес но от няколко дни нито на мейла ми отговарят нито на скайпа има някой онлайн......  newsm78

# 398
  • Враца
Аз сега пуснах една поръчка от Tesco чрез Габко като посредник. После ще пиша доколко е изпълнена.

# 399
Да питам , днес пуснах поръчка през Wincompany от некст , след колко време мога да я чакам приблизително ?
Нямам идея, Минди. Не съм пазарувала с тях, но по принцип времето за доставка отнема около 2 седмици.  Hug

# 400
Момичета някой контактува ли с Габко?Пращам поръчките си на техния адрес но от няколко дни нито на мейла ми отговарят нито на скайпа има някой онлайн......  newsm78
Опитай отново да им пишеш на скайпа.
Преди малко им писах и веднага отговориха-в момента са на линия.

# 401
да току що се появиха на линия!Благодаря!    bouquet

# 402
  • Варна

Това е обичайният начин на действие на Теско - когато отказват поръчка, пишат, че артикулите не са налични, което изобщо не е вярно. Има проблем с картата ти - или има несъвпадение между билинга ти и този, който си им посочила /ако си посочила английски адрес за билинг, а картата ти е българска/ или пазаруваш с карта, която сайтът не приема /примерно Виза Електрон/. Мога роман да напиша за Теско след кореспонденцията, която водих с тях по този повод. Преди имаше възможност да избереш България от падащото меню и да посочиш истинския адрес, на който е регистрирана картата ти, но в един момент тази опция изчезна и сега има само УК като възможност при регистрацията в сайта. Уж било технически проблем и работели по въпроса, но нямало да стане скоро.

# 403
  • София
Привет мами,
Записвам се да Ви следя, че ви изгубих дирите! Heart Eyes

# 404
  • София
  Аз ги ползвам редовно много са коректни нещата идват за около 20 дни.Последната ми поръчка е от 11 .04 утре сутринта ще е вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт