Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 114
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
BebEshOnDeL  кой посредник използва и за колко време ти дойдоха нещата Rolling Eyes
Алезар. 12 дни.  Peace
Благодаря ти   bouquet
За съжаление почиват Confused
Да и аз смятах да пускам ена поръчка, но ще изчакам до 11ти- само 1 семица има.

Здравейте, с една мацка от тук поръчахме от www.getthelabel.com чрез Маринатранс на 27.04. и ще докладваме.....  Simple Smile

# 376
Направих поръчка на 30.04 с карта Американ експрес на Пощенска в АСДА, само дрехи. След два дена получих потвърждение, че парите са изтеглени, а днес статуса на поръчката е Fully Despatched  Simple Smile. Регистрирах се с адреса на Габко, попълних ги и за шипинг, и за билинг адрес.

# 377
  • York
Ще взема и аз да пробвам да поръчам от АСДА  Thinking

# 378
  • Бургас
Моята поръчка от ASDA също е със статут Fully Despatched , дрехи за мен и за малкия едни нощнички, дала съм адреса на Е. Картата ми е Веза Електрон на ПИБ Peace

# 379
Последно повикване за Некст и Спортсдирект.Ако някой желае -да заповяда. Hug
Вчера получих поръчка от Спортсдирект,но не ми станаха ето тези маратонки:
http://www.sportsdirect.com/nike-sprint-sister-ladies-270429?colcode=27042994
размера им е UK 5,5, 39-ти номер БГ.Излезнаха ми с доставка и всичко 74лв.,но ги давам за70лв.
Не мога в момента да ги снимам,че фотоапарата не е вкъщи.Ако има желаещи,довечера ще ги снимам.

# 380
  • York
coridda, за колко време пристига поръчката?

# 381
Направих поръчка на 30.04 с карта Американ експрес на Пощенска в АСДА, само дрехи. След два дена получих потвърждение, че парите са изтеглени, а днес статуса на поръчката е Fully Despatched  Simple Smile. Регистрирах се с адреса на Габко, попълних ги и за шипинг, и за билинг адрес.

Благодаря за информацията.
Днес поръчах със същата карта от M&Co с код AW10 за -10%, пише 3-6 дена доставка, да видим. 

# 382
  • Бургас
Корида, аз ще се включа за Некста  Peace Ще ти пиша ЛС, само моля някой да ме светне как се определяха номерата на чорапките   bouquet

# 383
  • Варна
Някой да е поръчал или получил тази рокличка?

# 384
Корида, аз ще се включа за Некста  Peace Ще ти пиша ЛС, само моля някой да ме светне как се определяха номерата на чорапките   bouquet
Според номера на обувките.

# 385
  • Бургас
Според номера на обувките.

bouquet

# 386
  • София
И тук да попитам!
Дали има някоя от Вас , представа как бих могла да проследя този номер 84G200001274A036 , чрез Royal Mail  в Англия?  newsm78

# 387

Ще поръчвам чрез Габко,те също имат всяка неделя курс до България.Мисля,че днес като пусна поръчката до неделя ще я доставят от Некст на англ.адрес и ще тръгне.

# 388
  • София

Ще поръчвам чрез Габко,те също имат всяка неделя курс до България.Мисля,че днес като пусна поръчката до неделя ще я доставят от Некст на англ.адрес и ще тръгне.
Габко миналата седмица имаха курс два пъти. Peace

# 389
  • София
Момичета,поръчах си доста неща от теско и бяха все от новата колекция,уж всичко беше ок и в един момент след 1 ден получих майл че цялата поръчка няма да бъде изпълнена защото нещата били изчерпани Shocked, все пак става въпрос за 7-8 артикула
на някой случвало ли му се е ?картата беше кредитна на ОББ
Мерси за отговорите предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт