Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 063
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
момичета взех да се замислям за бански та някой може ли да даде размери на детските 2-3 години на некс и за големи с гръдна обиколка 80-85см по таблицата пише ук8 ,но миналата година си купих от бг на който пишеше ук12 и немога да се орентирам

# 466
Момичета, знам че има отделна тема за Sport Direct, но все пак да попитам има ли мама, която скоро ще пуска от там поръчка. Харесах си няколко чифта маратонки, но не ми се дават почти 30 лири за самостоятелна поръчка и ако може да се комбинираме.
Благодаря предварително.

Темата си е тема, виж тук за поръчките http://sportsdirect.blog.bg/  и си прецени при кой ще ти е най-удобно ( според града, в който живееш) Peace

# 467
  • Хасково
Може ли някой да ми помогне да си намеря промо код за www.eurocarparts.co.uk - става въпрос за авточасти и автомобилни масла.

# 468
 Praynig  Gabko  кога прави следващ курс?Доставките за София безплатни ли са?От склад ли се взимат?

# 469
  • Варна
Някой знае ли дали е пристигнал буса на Алезар с последния курс, който им беше на 29.04?Че сякаш доста времемина,а никой все още не се е обадил?Някой има ли, който чака от тази дата?                                               

# 470
  • София
Praynig  Gabko  кога прави следващ курс?Доставките за София безплатни ли са?От склад ли се взимат?

5 лв. е доставката за София, а складът им е на ул.Филип Кутев № 5 / между зоологическата градина и бул.Черни Връх /

# 471
  • София
Някой знае ли дали е пристигнал буса на Алезар с последния курс, който им беше на 29.04?Че сякаш доста времемина,а никой все още не се е обадил?Някой има ли, който чака от тази дата?                                               
   Да пристигна аз си получих нещата на 1.05 в събота

# 472
  • Варна
На мен странно защо не са ми се обадили да отида да си взема нещата newsm78. Предния път бяха супер бързи и експедитивни и ми звъннаха веднага, а сега що така. В такъв случай мейл ли да пиша да питам дали нещата са ми във Варна, понеже Гери ми писа, че ще тръгнат с последния курс или да звънна на някакъв телефон?

# 473
Praynig  Gabko  кога прави следващ курс?Доставките за София безплатни ли са?От склад ли се взимат?

5 лв. е доставката за София, а складът им е на ул.Филип Кутев № 5 / между зоологическата градина и бул.Черни Връх /
Тия 5лв. за пакет,за кг. ли са?

# 474
  • Варна
   Да пристигна аз си получих нещата на 1.05 в събота

Няма как да е тръгнал на 29.04 и да е пристигнал  на 01.05, говорите за различни курсове.

# 475
Последния курс пристига днес.  Peace

# 476
Може ли да ми препоръчате от къде да си поръчам чанта, хубава и не много скъпа, ако е възможно. Wink
Благодаря предварително!

# 477
Здравейте,
искам да попитам някой ще пуска ли обща поръчка от АСДА? Ако да, то кога? Моля да да ме има предвид (в София съм ако това има значение), искам да поръчам няколко неща.
Предварително благодаря.

# 478
Последния бус на габко пристигна ли?

# 479

За цялата доставка са. Независимо колко пакета или килограма имаш (може да е само едно пакетче от 0.200 кг, може целия бус да е с пакети само за теб) - 5 лв. такса за доставка от офиса им в София до дома ти.

Общи условия

Активация на акаунт