Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Пъмпкин и мен ме изненадаха - преди 2 дни са си изтеглили някакви 3.99 паунда, а последната ми поръчка е от 01.04 и отдавна я получих... Имаше изчерпани артикули, ама сега да не мислят да ми ги пращат един по един 1 месец по-късно  ooooh!

# 451
Направих пробна поръчка към асда с виза електрон на ПИБ. Получих 2 имайла. Пърия потвърдителен, а втория е следния:
 Dear Elena Koleva
Thank you for placing an order with ASDA Direct. We can confirm that payment has now been taken for your order number ........

Това значи ли че, нещата са ок и всичко е минало? И сега остава само да я получат на адреса на габко?

Аз понеже спя явно някъде - това означава ли че вече може да се пазарува с българска карта чрез посредник на английски адрес от АСДА?
Докато не дойде пакета вкъщи, не вярвам. Mr. Green

# 452
 Момичета, директно нахлувам в темата, че видях пост, в който 1 мама е поръчала нещо от АСДА. Благодарение на morski69 "открих" сайта, но естествено не мога да схвана всичко, та ако на някого му се занимава да пише 2-3 отговора:
1. Колко е доставката от там? 2. Мога ли да си поръчам лично или през фирма посредник трябва?
Искам столче за кола на ниска цена, това http://direct.asda.com/Nania-Trio-Plus-Car-Seat/002659799,default,pd.html  25 лири бъде, но зависи колко ще ме одрусат за транспорта, но точно този модел го дават неналичен в момента и когато го поставя в кошницата за доставка пише Доълнително бля-бля.

Групови/общи поръчки правите ли?

# 453
малиййй, разорих се, ама за 60 лири си избрах неща за малчо, дето тук ще ги дам в тоен размер... Sick
И все се питам как примерно седем чифта детски слипчета в Англия струват грубо пет лева, а пък тук ни продават едно такова за около три лева. Англичаните ли са бедни, българите ли сме богати - как става тази химия на ценовата политика?

# 454
  • София
И аз днес бях на сравнение в Мothercare - 60 лв са обявили за 7 бодита, които с доставката до тук са 17 лири Sick
А някой скоро правил ли е поръчка от Mothercare и осъществява ли се тя наистина до БГ. Аз съм с карти на ПИБ.

# 455
Аз съм поръчвала два пъти, за около една седмица пристигат нещата с UPS, даже и съм връщала едни кецове, връщането е за тяхна сметка.

# 456
Има ли някъде бельо в АСДА за момченца, че не го откривам. newsm78

# 457
# 458
  • на малък остров в океана
малиййй, разорих се, ама за 60 лири си избрах неща за малчо, дето тук ще ги дам в тоен размер... Sick
И все се питам как примерно седем чифта детски слипчета в Англия струват грубо пет лева, а пък тук ни продават едно такова за около три лева. Англичаните ли са бедни, българите ли сме богати - как става тази химия на ценовата политика?

Мдааа, аз поръчах от Маркс енд Спенсър 10 чифта гащи и 5 потника за 27 лв с доставката, а тук само потниците са толкова.

Финансистите го обясняват по следния начин - при голям пазар се печели от оборот, а при малък от надценка. Просто нямаме късмет, че сме малка страна.

# 459
# 460
Adams, M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare, Amazon, Debenhams може да се плаща с Бг карти.
 M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare

С каква карта може да се плаща в тези сайтове? newsm78Мерси  .

# 461
За пазаруване от АСДА с Бг.карта, за шипинг и билинг се пише адреса на посредника или само шипинг адреса е техния?

# 462
  • Враца
Доколкото схванах от предните постове и двата адреса трябва да са на превозвача.
Mini, кога ще пускаш поръчка към Pumpkin?

# 463
Хм на всички артикули ми пише, че са свършили, което не е така  Thinking В сайта повечето още ги има.  Crossing Arms Много гадно. Май пак с посредник ще си поръчвам....  И пак трябва да събирам нова поръчка.....Tired

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 13:03 от BebEshOnDeL

# 464
  • Най-зеленият остров
Момичета, знам че има отделна тема за Sport Direct, но все пак да попитам има ли мама, която скоро ще пуска от там поръчка. Харесах си няколко чифта маратонки, но не ми се дават почти 30 лири за самостоятелна поръчка и ако може да се комбинираме.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт