Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Направих пробна поръчка към асда с виза електрон на ПИБ. Получих 2 имайла. Пърия потвърдителен, а втория е следния:
 Dear Elena Koleva
Thank you for placing an order with ASDA Direct. We can confirm that payment has now been taken for your order number ........

Това значи ли че, нещата са ок и всичко е минало? И сега остава само да я получат на адреса на габко?

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 16:22 от BebEshOnDeL

# 436
  • Пловдив
Да, това значи, че плащането е минало успешно. Но ако има изчерпани артикули, ще те уведомят с нов имейл /при мен пропуснаха веднъж/ и връщат сумата за тях по картата.  Peace
Можеш да следиш какво се случва с поръчката на сайта им, като си влезеш в профила. Срещу всеки артикул има статус. Когато я изпратят, до артикулите пише sent.

# 437
  • Перник
Нали не ставаше с бг карти Rolling Eyes тази дебитна ли е?

# 438
  • Пловдив
За пръв път разгледах този сайт http://www.pumpkinpatch.co.uk/Default.aspx
има страхотни дрешки  за малките бебоци  newsm07
Ако някой прави поръчка, аз също искам да се включа с няколко дрешки

# 439
Да, това значи, че плащането е минало успешно. Но ако има изчерпани артикули, ще те уведомят с нов имейл /при мен пропуснаха веднъж/ и връщат сумата за тях по картата.  Peace
Можеш да следиш какво се случва с поръчката на сайта им, като си влезеш в профила. Срещу всеки артикул има статус. Когато я изпратят, до артикулите пише sent.
Hug Благодаря Simple Smile

# 440
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е от Mamas and Papas директно до Бг? Видях,че вече доставят до тук дори и колички.Даде ми доставка 15 евро за 1 количка.

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 14:29 от hris80

# 441
Поръчката ми от АСДА май е на адреса на Гъбко.Срещу всеки артикул има sent.Сега ще им пиша. Peace

# 442
# 443
  • Пловдив
Някой ако пуска от http://www.chemistdirect.co.uk/  може ли да ме включи с няколко неща  Praynig

# 444
За пръв път разгледах този сайт http://www.pumpkinpatch.co.uk/Default.aspx
има страхотни дрешки  за малките бебоци  newsm07
Ако някой прави поръчка, аз също искам да се включа с няколко дрешки
аз ще пускам, пиши ми на ЛС

# 445
Момичета, продавам ето тези мъжки обувки, UK10 са:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605821 … ame=STRK:MEWNX:IT
Ако имате интерес, пишете на ЛС.

# 446
Здравейте! Някой знае ли кога пристига курса на Гив и ще дават пратките, че чакам с една приятелка неща от тях? Като се има предвид празниците, сигурно ще е следващата седмица, но все пак.
От сайта им:
Камиона тръгнал на 01-ви май се очаква да пристигне на 05-май вечерта.Пратките ще се раздават на място в офиса от 10-ти май,понеделник.Доставки на адрес и куриери за страната ще се изпращат на 12-ти май.Офиса в Бг излиза във ваканция до 11-ти май включително,моля не звънете на мобилния телефон.В понеделник и вторник 10-ти и 11-ти май ще има дежурен служител в офиса,откъдето ще можете да получите информация за пратка или да я получите на място.Телефон 0886074058.

То няма такова чакане...

5 дена не е голямо чакане.  И то по време на празници.
Пъмпкин ме изненадаха. 1 седмица след като са пратили поръчката са пуснали още 1 или 2 неща. Сумата е изтеглена когато са пратили другите неща.
Мини, виж да не ти пратят все пак това, което не е дошло.

# 447
o, не- едва ли
поръчката ми е от преди месец

# 448
Направих пробна поръчка към асда с виза електрон на ПИБ. Получих 2 имайла. Пърия потвърдителен, а втория е следния:
 Dear Elena Koleva
Thank you for placing an order with ASDA Direct. We can confirm that payment has now been taken for your order number ........

Това значи ли че, нещата са ок и всичко е минало? И сега остава само да я получат на адреса на габко?

Аз понеже спя явно някъде - това означава ли че вече може да се пазарува с българска карта чрез посредник на английски адрес от АСДА?

# 449
означава, да  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт