Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 51 047
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
titi2008 ,
благодаря! Hug

Сега сравних цените - един и същи стол за кола на Бритакс в Киди е с близо 100лв по-евтин, от прехваления mytoys.de . Shocked И за други неща съм откривала ценови разлики в полза на англ. сайтове, но тази определено е доста фрапираща.
От Кидикеър си поръчахме люлката, чрез Алезар. Много сме доволни от покупката.
Сега ще пробвам с бг карта, пък ако не стане - минавам на изпитаната схема с посредник. Peace

# 226
Аз мога да ти пусна поръчката от Kiddicare. Имам три успешни поръчки от там.  Hug Не е нужно да си даваш парите за комисион на посредника  Grinning

# 227
Аз мога да ти пусна поръчката от Kiddicare. Имам три успешни поръчки от там.  Hug Не е нужно да си даваш парите за комисион на посредника  Grinning
Много ти благодаря, Jen! Изключително мил жест! Hug
Ама нали съм инато магаре, първо ще пробвам сама.   Wink

# 228
Руми,
би ли ми пуснала размерите на бялата блузка, моля!   bouquetЧе и нея съм си набелязала.

Ширина под мишниците 45см, дължина 65см. Има и еластичност. Отдолу се регулира ширината с връвчица.
Ето реална снимка  http://rummipl.snimka.bg/hobby/next-2010.462921.17959379
Обаче облечена стои много по-добре  Laughing

# 229
Благодаря ти!  bouquet Предполагам и останалите ти неща /потниците и полата/, са също 8 номер.  Rolling Eyes

За панталона, да ти кажа  сигурно няма да можем да поръчаме точно този. Тези, с отложена доставка 2-4 седмици, никога не светват налични.  Tired
Има един панталон - същия е, но 7/8.

# 230
  • Бургас
Така...имам втори мейл от АСДА че плащането е минало, междувременно получих мейл от банката, че са дръпнати парите. Wink
Еееее ...браво! Поздравления!  Grinning
Само че такава карта си нямам в колекцията, за съжаление  hahaha

# 231
Кой посредник работи с тях? Rolling Eyes
И някой има ли надблюдение как са дрешките като качество Peace

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:43 от Matia

# 232

Качеството им е много добро , имаме доста дрешки на тази марка и са качествени , аз съм доволна от тях  Peace Като размери си отговарят на ръста както повечето английски марки . За посредник не съм сигурна чрез кой можеш да поръчаш .

# 233
  • Пловдив
Пробвала съм 2 пъти поръчка от Киди - първият път още преди да има бум на посредници с моя карта на "приятелски" адрес в Англия. Само след няколко часа ми канцелираха поръчката, заради разлика в билинг и ширинг адреса и почаках доста време да ми отблокират парите от банката. Все пак си поръчах каквото си бях харесала, но с англ.карта.
Наистина има доста добри промоции и цени на колички, столчета за кола и т.н
Втората ми проба беше преди 4-5 месеца и отново ударих на камък - с бг карта на английски адрес....Така че май не се получават нещата с тях! Rolling Eyes

# 234
  • В мечтите
А някой пробвал ли е да поръчва без посредник  newsm78

# 235
някой поръчвал ли е от www.getthelabel.com ?

Може ли да ни дадете отзиви за качеството?
 До колкото разбрах се поръчва само с посредник и не може с кредитна карта?

bouquet
Днес, с една мацка оттук пуснахме чрез Маринатранс поръчка. Ще докладваме за качество, посредник....
Има и тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464411.30

# 236
  • Бургас
А някой пробвал ли е да поръчва без посредник  newsm78
И аз бих искала да знам Blush Пише, че доставят до Бг, доставката е 7,50 newsm78

# 237
  • София
Някой от София ще поръчва ли скоро от Пумпкин. Искам да се включа с едно клинче Simple Smile

# 238
Здравейте момичета Hug
имам въпрос към тези които ползват Almuz - за колко време изпълняват поръчка? Thinking
благодаря предварително Peace

# 239
Ами те си доставят до БГ, струва 7.50 лири доставката. Цитирам:
"Delivery Destinations
We are pleased to say that we have recently expanded our delivery options and now deliver to Europe. Within Europe we now deliver to Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria....."
International Delivery
Rest of Europe(където сме ние)
We will endeavour to deliver your parcel within 5 - 7 working days
This option is charged at £7.50"
Браво на тях! smile3501
Още един сайт с нормална доставка Hug Сега остава да поръчаме да видим как работят Joy

Общи условия

Активация на акаунт