Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 912
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
ооо, аз даже не се радвам  Laughing Честно казано, предпочитам да ми стоят парите блокирани, отколкото да имам разправии с тях.
Ще пиша какво е станало по-натаъка, мерси за инфото.  bouquet
Кажете от кой сайт мога да намеря бельо за 1.5- 2 год.(слипчета и потници)

Marks & Spencer имат много хубаво и качествено бельо , аз купих на малката доста гащички от там, страхотни са  Peace В George също има хубаво и евтино бельо , миналото лято купих слипчета на сина ми - 7 чифта струваха 2 паунда , но бяха доста умалени .

# 211
Дайте направо линк, че гледам и нищо не откривам! ooooh!

# 212
И следващото ми питане е за дете 76-78см около 9.5-10 килограма по добрият размер 9-12 месеца ли?Благодаря предварително на всеки който ми отговори Hug
Ние сме на 1г. и 1м., съответно  около 9,200 и 79см. и взех панталонки на Некст 1-1,5г. и са му екстра. Виж на George някои модели са ни добре, други големи, а все са  12-18м.

# 213
  • Бургас
Дайте направо линк, че гледам и нищо не откривам! ooooh!
цък

# 214
  • Пловдив
Трябва ми чорапогащник за малката,но по-тънък,а от снимките не мога де ориентирам?Ако някой е купувал и има наблюдения,моля да псодели   Praynig   Гледах в Мадъркеър и Маркс и Спенсър-има доста,ама като не знам кой колко е дебел  newsm78

# 215
  • Пловдив
Оооо, даже съм получила вече потвърдителен мейл.
Не бързай да се радваш  Mr. Green И аз получих потвърдителен имейл, и сумата е блокирана в банката....но до тук... След няколко дни проверих в ордер детайлс и всички артикули бяха със статус отменени...  Sad Сега трябва да си изчакам 45 дневния срок, за да ми освободят паричките ...  Peace
Все пак ще се радвам да споделиш какво е станало при теб. Аз дадох на Е. адреса...Ако трябва и с друг ще опитам.
А, да...Изрових си още една международна дебитна на ОББ - и тя ще бъде хвърлена в боя.   Twisted Evil

След потвърдителния имейл, трябва да получите втори с потвърждение, че плащането е минало успешно. А адреса, който давам е на приятели.

# 216
и аз търся тънки чорапогащници за дъщеря си. Спряла съм се на тези
http://www.marksandspencer.com/Pairs-Younger-Girls-Tactel%C2%AE- … amp;mnSBrand=core
http://www.marksandspencer.com/Autograph-Tactel%C2%AE-Spot-Tight … p;rh=n%3A57487031
писах и в темата за МиС - някой иска ли да поръчаме заедно, за да си поделим доставката, защото не ми се дават 5-6 лири (имам предвид доставка до англ. адрес и до Б-ия) за 2-3 чорапогащника.

# 217
нади_миши по тяхната таблица и аз съм за 10-ка, но 8-ца ми стават идеално. Лошото е, че за момента съм поръчвала само поли, блузи и потници. И аз се колебая за панталоните / и то точно за тези, даже имам блузката вече  Laughing / Но смятам да рискувам и да пусна пак 8-ца  Rolling Eyes
Руми,
би ли ми пуснала размерите на бялата блузка, моля!   bouquetЧе и нея съм си набелязала.

.....
Някой поръчвал ли е  от kiddicare с българска карта? Има ли някаква подробност, която трябва да зная? Харесала съм стол за кола за детето и разни дреболии.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 19:28 от _Hope_

# 218
Hope, и аз се интересувах за киди и бях питала тук, но изглежда никой не е пробвал.  А перилни препарати купувате ли и през кой доставчик излиза най-изгодно, или правите общи поръчки?

# 219
[Някой поръчвал ли е  от kiddicare с българска карта? Има ли някаква подробност, която трябва да зная? Харесала съм стол за кола за детето и разни дреболии.

Аз съм писала по-рано по въпроса с поръчките с БГ карта. Опитах с карта на ПИБ, PayPal, Google checkout  Mr. Green, обаждах се по телефона, писах имейли. Цяла сага имам с тях. Не склониха. Ама може да са омекнали напоследък като другарите от Asda.

# 220
Така...имам втори мейл от АСДА че плащането е минало, междувременно получих мейл от банката, че са дръпнати парите. Wink

# 221
Много хубаво,че може вече с бг карти да се пазари в асда,ще пробвам по нататък

# 222
Бубе,
ще пробвам, пък после ще докладвам. Дано ме огрее. Rolling Eyes

# 223

.....
Някой поръчвал ли е  от kiddicare с българска карта? Има ли някаква подробност, която трябва да зная? Харесала съм стол за кола за детето и разни дреболии.
[/quote]

Аз успях да поръчам от Кидикеър, до адреса на Габко,   точно стол за кола.Беше преди два месеца.Платих с Виза/ дебитна/ на Юробанк.В този период и други момичета пробваха, но нещо не се получаваше при всички.............

# 224
  • София
някой поръчвал ли е от www.getthelabel.com ?

Може ли да ни дадете отзиви за качеството?
 До колкото разбрах се поръчва само с посредник и не може с кредитна карта?

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт