Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 910
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ето малко неща и от мен - сандалките и кроксчетата са от МиС, номер 8 и 9, голямо чудене му ударих, че единият е с по-широко краче и добре, че не поръчах еднакви номера, така им станаха идеално. Дрешките са от Пъмпкин, страхотни са и много хубаво стоят на дъщеря ми, само една забележка имам -  явно плетените им неща са от изкуствена материя  Rolling Eyes, за съжаление и в сайта не пише нищо за състава
http://tanyailieva.snimka.bg/other/drehi.479739.18715641

# 646
Да питам тъй като не видях никъде информация от www.kiddicare.com може ли да се пазарува с бг карти и само да ползвам фирма превозвач?

# 647
Къде е посочен мейла на АСДА?Аз само телефон видях  newsm78
Няма мейл, само телефон има. Не че имаше някакъв ефект от разговора, поне при мен... Confused Младежа така и не можа да разбере къде е проблема и защо поръчката ми е отменена. И сега, както вече писах, чинно си чакам да ми отблокират паричките.
stefka_stef, поръчката ти под или над 22 паунда е...Моята първа пробна беше за около 22 паунда и така и не тръгна. Следващата е за доста повече ...и тръгна. Да не би да имат някакъв минимум тези хора. Никъде не видях да го пише, но знам ли...  newsm78
Беше за 31 паунда, имаче код за безплатна доставка над 25 паунда, но уви  Cry

# 648
Който иска да се включи в обща поръчка от ТЕСКО нека ми пиши на лични до утре следобяд Peace

# 649
  • В мечтите
Момичета,ако може да ми помогнете с стелка на сандалки C4 1/2 и C5.Много ви моля. Praynig

# 650
  • София
Да попитам и аз за пазаруването от Асда. Пуснах вчера за първи път поръча самостоятелно и днес статуса ми е "Отказана". Има ли вероятност да се промени или да си чакам парите?

# 651
Ето нещо и от мен, отдавна не съм показвала нищо, а се посъбраха доста нови покупки
http://tedi80.snimka.bg/family/pokupki-uk.483677.18362421

# 652
  • София
Мами, някой знае ли кога пристига следващия курс на Габко? Rolling Eyes

# 653
  • София
Да попитам и аз за пазаруването от Асда. Пуснах вчера за първи път поръча самостоятелно и днес статуса ми е "Отказана". Има ли вероятност да се промени или да си чакам парите?
И аз вчера пуснах, но засега нямам отговор.Моята е до превозвач на английски адрес.На теб вчера ли ти отговориха? Лошото при отказа е , че се чакат 45 дни за освобождаване на парите Sad И аз имам блокирани едни 140 лв заради отказ от друг сайт.

# 654
  • Бургас
Мами, някой знае ли кога пристига следващия курс на Габко? Rolling Eyes

Вчера ми писаха, че буса тръгвал в неделя  Peace Но за колко време пристига  newsm78 За първи път поръчвам с тях  Wink

# 655
  • София
А някой купувал ли е от Kiddicare? Харесала съм едно столче за кола, но не знам дали приемат БГ карти.

# 656
В ASDA може ли да се плаща с виза електрон дебитна на ЦКБ?Има ли някой,който е платил с такава карта ?Благодаря предварително  bouquet

# 657
Момичета, помооощщщщ  Praynig Praynig Praynig
Ако някой има тези сандали номер 8 или 9
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysshoes/20/4
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysshoes/21/3?extra=sch&am … 3b%26nbsp%3bShoes
моля, нека измери стелката, защото страшно се колебая между двата номера  ooooh! Моля ви, помогнете ми! Крачето на сина ми е 15,5-16см.

Никой ли няма да ми помогне  Sad

# 658
  • София
И аз вчера пуснах, но засега нямам отговор.Моята е до превозвач на английски адрес.На теб вчера ли ти отговориха? Лошото при отказа е , че се чакат 45 дни за освобождаване на парите Sad И аз имам блокирани едни 140 лв заради отказ от друг сайт.
Аз също я пуснах до адреса на Гъбко. Не са ми пращали мейл, но като влязох днес в сайта и статуса е "Cancelled". Така мога ли да съм сигурна, че наистина е отказана, за да се пробвам да си пусна нещата през посредник?

# 659
  • София
Значи и аз да очаквам отказ Sad Ей писна ми от тези англичани.А после сме били страна в ЕС.

Общи условия

Активация на акаунт