Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 908
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София
Момичета някой поръчвал ли е скоро чрез Римини,гледам ,че на сайта им пише доставка от 20 до 25 работни дни .Това ми се вижда доста време.......

# 692
Момичета някой поръчвал ли е скоро чрез Римини,гледам ,че на сайта им пише доставка от 20 до 25 работни дни .Това ми се вижда доста време.......
Застраховат се с този срок.Преди като ги позлвах доставката беше около 2 седмици Peace

# 693
  • София
и аз на това се надявам Peace

# 694
Ако някой пуска от асда нека ми пише,да се включа с няколко неща Praynig

# 695
Аз ще пускам поръчка от George,ако някой иска да се включи да ми пише

# 696
  • Варна
Момичета, видяхте ли сайта на Алезар - вече и те предоставят английски адрес за директни поръчки  newsm44.

# 697
Момичета, PRIMARK имат ли интернет магазин?

# 698
  • Плевен
Не мисля теди ,даже проверих сега и няма Simple Smile

# 699
Здравейте!
Предваритело се извинявам за много, много  "глупавото въпросче", но главно го задавам за мое успокоене.
Регистрирах се в англ Ибей и като адрес за доставка съм посочила този на фирмата превозвач в Англия. Фирмата е Емпреса. Съответно имам и регистрация в техния форум. Там пише, че трябва да се прати мейл с координати. Изпратих, но от личният си мейл, а не от акаунта ми във форума. Имали проблем, че е пратен от личен или за тях няма значение?
Лек ден и благодаря

# 700
Изпратих, но от личният си мейл, а не от акаунта ми във форума. Имали проблем, че е пратен от личен или за тях няма значение?
Лек ден и благодаря

Няма значение. Може по имейл.

# 701
  • York
Момичета, видяхте ли сайта на Алезар - вече и те предоставят английски адрес за директни поръчки  newsm44.
Браво!
Аз така тъжих, че ще трябва да си пускам поръчки през друга фирма  newsm44
Условията им са повече от добри  Peace

# 702
  • София
Здравейте и аз бих искала дасе включа в обща поръчка към ASDA George. Предпочитам с някого от София, защото нещата са малко и не ми се плаща за тях куриер.

# 703
  • Wolwedans
Момичета, видяхте ли сайта на Алезар - вече и те предоставят английски адрес за директни поръчки  newsm44.
Боже, доживяхме и варненци да си имаме фирма превозвач!!! Много се радвам! Дима благодаря за инфото! Край с еконтците! newsm48

# 704
До колко артикула могат да се пускат в ASDA?

Общи условия

Активация на акаунт