Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 897
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Гледай хубаво дали е наличен артикула. Peace

за билинг адрес как вписвате българския( пощ. код)?

# 721
Здравейте ,
може ли да се включа с едно въпросче..  Rolling Eyes
Някой знае ли и може ли да ми даде линк към сандали на Fisher Prise?
Рових се доста , но не намирам...
Ще съм много благодарна  Praynig

# 722
  • София
За поръчката на Некст няма да мога да се включа, че малкият е болен и няма как да се добера до банка, за да преведа парички.Карай другият път.А от АСДА засега ни вопъл ни стон за мочта поръчка.Пуснах я в петък, но засеха нито са я обработили нито са я отказали.
Най-верочтно не е наличен размера, който искаш.

# 723
  • Варна
Моля за съвет,към тези от Вас,които успяха със своя карта да пуснат поръчка от Асда Praynig
Когато искам да избера друг размер от този,който е ограден и натисна върху него страницата се рефрешва,но не ми маркира новия избаран от мен размер.Когато сложа артикула в кошницата ми излиза само предварително оградения размер,а не този,който аз се опитвам да маркирам. Имали ли сте такъв проблем и някой ако може да ми помогне да го разреша,за да пусна поръчката си без комисионна.

Това означава, че артикулът не е наличен.

# 724
Артикула е наличен.Пробвах от друг компютър и стана.Значи проблема е в компютъра ми.
И поръчката от Асда ще я пусна с мойта карта.
Само от Некст ще е с Габко.
aria_82 за поръчката от Некст не се превеждат парите предварително,а когато от Габко ми изпратят калкулацията на поръчката.Така че,ако желаеш,можеш да се включиш.

# 725
Някой може ли да ми каже това     http://direct.asda.com/Fitted-Sheet---Navy%2C-Single/002221784,default,pd.html   
2 бр. за 9 лири ли е ,защото като го сложа в кошницата 2 бр.не ми ги дава за 9 а за 10

# 726
Някой може ли да ми каже това     http://direct.asda.com/Fitted-Sheet---Navy%2C-Single/002221784,default,pd.html   
2 бр. за 9 лири ли е ,защото като го сложа в кошницата 2 бр.не ми ги дава за 9 а за 10

Накрая на стъпка плащане ти дава намалението.

# 727
Бубе, благодаря за инфото!  bouquet
Само последно- адреса, който посочваме в Пей пал и Ибей, трябва ли да е еднакъв?Все пак в Ибей съм посочила адреса на фирмата превозва и се надявам продавачите там да изпращат закупените от мен стоки.
Мерси много

# 728
Здравейте ,
може ли да се включа с едно въпросче..  Rolling Eyes
Някой знае ли и може ли да ми даде линк към сандали на Fisher Prise?
Рових се доста , но не намирам...
Ще съм много благодарна  Praynig
До сега не съм попадала на тях в английските сайтове.
Единствено в тойса съм виждала,само че не са останали много моделчета.
Ето ги:
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=FISHER+PRICE+Tais+Kind … roductsPerPage=20 .

# 729
  Понякога bouquet
Може ли някой да ми каже за АСДАта какъв адрес въвежда за билинг Praynig Thinking, че ударих на камък ooooh! ooooh!

# 730
  • София
Аз въведох адреса а превозвача.Тоест и шипинг и билинг адреса са ми еднаква.Но още нямам потвърждение на поръчката.

# 731
Аз въведох адреса а превозвача.Тоест и шипинг и билинг адреса са ми еднаква.Но още нямам потвърждение на поръчката.
  bouquet Оправи се, моята също е пусната, да видим сега какво ще стане Mr. Green

# 732
Момичета, някой срещал ли е сайт, където има дрехи за много дебели мъже? Никъде не мога да намеря дънки за баща ми, поръчах му от Некст най-големия размер, който предлагат 46, но са малки.

# 733
  • Перник
В Ларедут има марка TAILLISSIME, тя е предназначена специално за големи хора http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Bra … moteur_SHPmarques

# 734
Благодаря много, сега ще разгледам. само дето никога не съм поръчвала от там, че не знам френски и се нервя. ама ако не изникне някой английски сайт ще се боря. Благодаря отново.

Общи условия

Активация на акаунт