Сполучливи имитации на маркови парфюми

• 242 662
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Момичетааа, с ужас установих, че любимия ми Булгари на Галерия бил спрян от производство. Искам пак да си го взема, но никъде не го откривам doh Много ви моля, ако някой го мерне някъде залежал (за София) да сподели. Беше много добро парфюмче, изключително траен, много сполучлив и без никакъв спиртен мирис (за разлика от Муудчетата, които ми бият на спирт в началото) Sad Ехх, как ме е яд...  ooooh!

# 211
Момичетааа, с ужас установих, че любимия ми Булгари на Галерия бил спрян от производство. Искам пак да си го взема, но никъде не го откривам doh Много ви моля, ако някой го мерне някъде залежал (за София) да сподели. Беше много добро парфюмче, изключително траен, много сполучлив и без никакъв спиртен мирис (за разлика от Муудчетата, които ми бият на спирт в началото) Sad Ехх, как ме е яд...  ooooh!

Ммм...ако не е много нахално как изглежда това Булгари на Галерия?От топчиците или от белите шишета е?

# 212
Незнам кои са тези топчици и не е бяло шишето  newsm78 Не намирам снимка в нета да го покажа. Кутията  е бяла и пише със златисти букви Galeria OMN Crystall, а шишенцето е прозрачно.

# 213
  • Бургас
Незнам кои са тези топчици и не е бяло шишето  newsm78 Не намирам снимка в нета да го покажа. Кутията  е бяла и пише със златисти букви Galeria OMN Crystall, а шишенцето е прозрачно.
това съкращение малко ми напомня на Омния Кристалин на Булгари, може да потърсиш други реплики за да видиш дали това е аромата. Отделно продават тестери на оригиналния парфюм и по мое мнение не е толкова скъп /нямам представа каква е цената на  Галерия и за колко милилитра е/

# 214

Предполагам,че е този:

http://www.framar.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F- … -pid30006633.html

Само,че в този сайт са малко завишени цените според мен  newsm78

# 215
това съкращение малко ми напомня на Омния Кристалин на Булгари, може да потърсиш други реплики за да видиш дали това е аромата. Отделно продават тестери на оригиналния парфюм и по мое мнение не е толкова скъп /нямам представа каква е цената на  Галерия и за колко милилитра е/
Да, имитиция на Булгари е, при това много сполучлива! Галерията е 100мл за около 8-10лв.

Предполагам,че е този:

http://www.framar.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F- … -pid30006633.html

Само,че в този сайт са малко завишени цените според мен  newsm78
Точно този е, но не ми се разправя да поръчвам по сайтове, а и с доставката ще се завиши още повече цената. Ще проверявам по магазинчетата, дано е останал някъде, а междувременно ако някой го види някъде да свирка   bouquet

# 216
  • София
Вярно е, че са доста сполучливи имитациите на Галерия като аромат, но са доста по-нетрайни от Роксан според тестовете, които проведох  Laughing

# 217
Вярно е, че са доста сполучливи имитациите на Галерия като аромат, но са доста по-нетрайни от Роксан според тестовете, които проведох  Laughing
Addri, аз на Галерия съм пробвала само този и след цял работен ден още си го усещам, покрива ми напълно изискванията за парфюм. За другите им аромати нищо не мога да кажа, а от Роксан останах разочарована. Бързо се измирисват, а и в началото ми миришат на спирт (поне тези, които имам)

# 218
  • София
Да, много е относително. Аз от общо 9 роксанчета 4 подарих на сестра ми и майка ми защото не ми харесаха - или миришат на спирт или са много нетрайни. Останалите ми обаче са супер. Много силни аромати без никакъв спиртен привкус и мнооого трайни. На Галерия пръсках Нина и Вери Ирезистабъл (и двете ги имам в Мууд версия). Много хубаво миришат и силно, но Нината се измириса за 10 минути буквално, а другия за около 2 часа докато роксанската версия на същите парфюми изкарва по 5-6 часа, което за мен също е много малко, но е по-добре. Дюн на Роксан изкарва по 12 часа, а Адикт и Армани Код миришат и на следващия ден като влизам да се къпя т.е.  20+ часа.

# 219
Да, много е относително. Аз от общо 9 роксанчета 4 подарих на сестра ми и майка ми защото не ми харесаха - или миришат на спирт или са много нетрайни. Останалите ми обаче са супер. Много силни аромати без никакъв спиртен привкус и мнооого трайни. На Галерия пръсках Нина и Вери Ирезистабъл (и двете ги имам в Мууд версия). Много хубаво миришат и силно, но Нината се измириса за 10 минути буквално, а другия за около 2 часа докато роксанската версия на същите парфюми изкарва по 5-6 часа, което за мен също е много малко, но е по-добре. Дюн на Роксан изкарва по 12 часа, а Адикт и Армани Код миришат и на следващия ден като влизам да се къпя т.е.  20+ часа.

Иххх,този Адиикт  ooooh! Сега ще ме караш да ходя да обикалям като ненормална да го издирвам.Аз се натресох на една много бедна колекция от тези сърцевидните роксанчета,рових,рових като кокошка и накрая ми писна и грабнах Кензото.Но нито ми харесва като аромат,нито като трайност.Извирясва точно за 10 минути  Crazy

# 220
А може ли някой да ми каже Галерията кои парфюми имитира, че не мога да им се ориентирам по имената?А за мъжките Галерии ако имате информация цена няма да имате  Hug

# 221
  • София
От мъжките на Галерия съм подарявала на мъжа ми Азаро - много близък до оригинала и траен. Сега пък той си взе имитацията на Булгари Аква. Наподобява на оригиналния, но само малко. Иначе не е лош, свеж, сега за топлото време е идеален. За трайността мога да кажа, че като се напръска сутрин преди работа, вечер като се прибере още се усеща, но като го подушкам отблизо.
Гледам, че имат и BLACK CODE (май на Армани беше), но не съм го мирисала и нищо не мога да кажа за него.

# 222
  • София
Бебешорче, тези галерии, които са имитация на някой конкретен парфюм носят и неговото име, а също и кутията е в същия цвят като оригинала. Иначе Галерия имат и други парфюми, които не имитират нищо конкретно.

Също да направя едно голямо похвалване на роксанската версия на Хипноз. Много добра. Имах оригинала миналото лято, но не повторих защото ми беше малко нетраен, а за тези пари ме беше яд, че трябва по 2-3 пъти през деня да си го опреснявам. А с имитацията се напръсках в 8 сутринта ( и то само две пръсвания зад ушите) и още си го надушвам  Laughing
Та с риск да бъда убита с камъни ще кажа, че имитацията на Хипноз ми легна на сърце повече от оригиналната му версия  Laughing

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт